Én 5-6 éve voltam nála. Nagyon jól éreztem magam vele. A képek nem változtak, de már akkor se volt szerintem friss. Ha elmész, akkor írj egy beszámolót.
Én 5-6 éve voltam nála. Nagyon jól éreztem magam vele. A képek nem változtak, de már akkor se volt szerintem friss. Ha elmész, akkor írj egy beszámolót.
Nekem is hiányzik. Anno még Korinával egy helyen rendelt...
Glóriával kapcsolatban pont a flegmaság, flegma stílus az, ami utoljára jutna az eszembe...nem egyszer voltam vele de se telefonban se élőben nem tapasztaltam ilyet.
Hy!
Kimberly 24-nél járt már valaki?
Akkor valószínűleg akkor hívtam, mikor rossz passzban volt. Viszont azt nem vitathatod, hogy kb. 10 évvel idősebb, mint amit az adatlapján állít...
Sziasztok!
Katarol van valakinek infoja sajnos csak egy keppel hirdet.
koszonon
Sziasztok! Nemrég látogattam meg Réka 31-et. Tényleg nagyon csinos lány, hosszú fekete hajjal és szép kék szemekkel. Picike, de nagyon formás, szép popsival és cicikkel. Emellett nagyon kedves is. Ajánlott kategória! R
Nicole-ról (27) esetleg lenne valakinek tapasztalata?? Amennyiben igen, privátban várnám a véleményeket, beszámolókat. Előre is köszönöm.
Sziasztok,
Bettynel volt mar valaki?koszonom
Sziasztok!
Tudtok ajánlani az árkádhoz közel valakit ? Akit sétával könnyen elérek onnan ?
Válaszotokat előre is köszi
Győr Taxi
Duna Taxi
korrektek
Na, nemrégiben voltam Maya (28) -nál.. Lelövöm a poént, többetse megyek hozzá..
Megérkeztem, takaros kis lakás, frissen tusolva , kirakva a kiraknivaló a felsőtestén . Gondoltam tökéletes lesz az óra. El is kezdtük,tényleg jó alakja van, szép formás cicikkel. Kis kölcsönös francia, majd hagytam hogy rámugorjon. Persze gumiban,nélküle csak franciázik.. Már ott voltam hogy nagyon jó érzés volt látni a csöcsöket,meg a szolgáltatót is ahogy lovagol engem..
Erre a másik szobában, felordít egy kisember.. Namost Maya egyből leugrott az ágaskodó szerszámomról , és úgy ahogy volt, ' Éva-kosztümben' rohant át a kisporontyhoz.. Fél perc múlva megjelent ,karján a kicsivel.. Mondom mivan? Erre,flegmán visszavágja hogy el kell csitítani a kicsit,mert a szomszédok,blabla,addig szó sincs folytatásról.. Gondolhatjátok hogy ezután már a kedvem is elment tőle.. Márpedig ő nem ad vissza egy forintot se a kifizetett órából..Így hát kénytelen-kelletlen eljöttem tőle.. Ne menjetek hozzá !
Az új sorrendem:
1. Dia(26) - Fantasztikus! Most voltam nála először...
2. Réka (31)
3. Roxy (28)
Kicsit elgondolkodtató, hogy neked csak negatív kommentjeid vannak🤔
hello
tudtok olyan hölgyről aki a vámosszabadi pacsirta lakóparkban található?
Sziasztok! Olyan szolgaltatot keresek aki valoban szereti az anált, és lehet is neki tolni keményen... tudtok ajanlani valakit? Pesten van aki nagyon bejött ezen a téren, de nemigazan akarok annyit utazni ha nem muszály :D
Szia. És mi a tapasztalt vele? Érdemes? Köszi.
Szia aki dislike-ot nyomott, kifejtenéd? Köszönöm.
Sziasztok, az aprohirdetesben szereplo Katánál jart mar valaki?
Mercedes 31-ről szeretnék egy rövid beszámolót írni...Körülmények: lepukkant panel, a szoba iszonyúan kupis. Életkor: köze nincs a 31 évhez...inkább 45-50 közé lőném be a korát. Külalak: köze nincs a képeken látható csajhoz...az arc még elmegy, de a lábak csámpásak, és van rajta kb. 10-15 kg plusz. Viselkedése: erősen zavart volt, vagy ivott, vagy vmi bogyót vehetett be...Aktus: mint egy darab tárgy...egy uszadékfában több élet van...Értékelés: 1/10., borzasztó. A legrosszabb szolgáltatók egyike...Aki mazochista, és csalódni akar, annak ajánlott csupán.