Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan lányt aki korrekt nem lehúzós és kedves itt Győrben főként olyan érdekelne aki egyedűl van és nem járkál be a barátnőlye a szobába
Köszön előre is a válaszokat
Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan lányt aki korrekt nem lehúzós és kedves itt Győrben főként olyan érdekelne aki egyedűl van és nem járkál be a barátnőlye a szobába
Köszön előre is a válaszokat
Az nálam egy erősebb hónap. 😂
Győrben van olyan thai masszázs szalon ahol a thai lányok aktust is vállalnak? Ha igen melyik az és melyik lányt ajánlanátok?
Fanni (20) nál járt már valaki? Vélemény? Esetleg Candy (21)?
Szia! probáld a Queen of Siam szalont a Bajcsy Zsilinszkin. Heppy Finis biztosan van egyébbel nem szolgálnak és nem is hajlandóak.
Sziasztok! Az apróhirdetésben hirdető Helgával kapcsolatban van valakinek tapasztalat? Előre is köszönöm
Hellotok
Emma masszazs rol valakinek info? Gyor!
Sikerült rábeszélnem a Répceúti milfet(60-65) lehet. Istenien maszíroz erotikusan és engedi simizni a puncit miközben kéjesen nyögdécsel. Jó feneke van pedig idős csaj. Nekem franciát nem vállalt sajna.
A honlapjukon hátom lány van. Melyiket válasszam? Vagy mindegyiknél van?
Szia!, Kip a főnökasszony a legjobb mivel a Happy Finis esetében a popot is kényezteti, a többiek csak a farkadat kényeztetik
Ő milyen néven hirdet?
A barátnője Katica, ő is besegített neki úgy tudom. Elég sokan jártak hozzá bedig idősebb kategória. Leszbizni is szoktak ha igaz bár kétlem.
De még mindig nem derült ki, hogy ki az a milf a Répce úton...
Reptor, elárulod, hogy milyen néven hirdet az idősebb nő, aki jól masszíroz a Répce utcában?
nemrégiben voltam nála.. *** moderálva *** egész kellemes hirdető meg voltam vele elégedve..
Már nem dolgozik van egy pasija. Régebben voltam nála maszin mint kiderúlt ezért fogadott csak. Persze titokban.
Ja és kiderúlt 65 éves de én még ilyen gusztusos szép puncit nem láttam és valóban élvezte amint megújjaztam.
Szia! Egy linket tudnál küldeni? Vagy elérhetőséget privátban?
Sziasztok.
Amator lányt tudtok esetleg?
koszonom. :)
Hello van valakinek infoja esetleg t.száma a régebben hirdető kátyára?nem a mostanira!illetve Elzára..Elza aprohirdetésben hirdetett testepités volt a hobbija illetve a derekan volt eggy tetovallás