Zitánál *ujjal, még mielőtt valaki megjegyzi :)
Zitánál *ujjal, még mielőtt valaki megjegyzi :)
Yvett28 élőben is ilyen csinos, nekem nagyon bejött aaz alakja. Nagyon-nagyon finoman fuvolázik. Érdemes meglátogatni. Vannak extrái is, de nem vészes.
Zita24 még újonc, viszont nagyon kedves csaj. Szereti, ha újjal kényeztetik, odaadóan foglalkozik az emberrel. Nincs elszállva.
Köszi, végre egy segítőkész hozzászólás.
vonattal olcsóbb sőt ott a taxi is egységáras :D
Segítsetek! Réka (29) és Maya (31) Óváron igaziak?
Tudom, megint csak egy érdeklődés, de ha nem muszáj, nem autózom le feleslegesen azt a százast...
Azért ebben nem értünk egyet teljesen. Néha jó megosztani valakivel az említésre méltó kalandokat (akár pozitív, akár negatív értelemben véve említésre méltó) és erre a fórum kiváló alkalom.
Várjuk a beszámolóidat ;)
Egyébként igazad van... Úgy látszik senki nem jár csajokhoz... :)
mindenki csak érdeklődne de beszámoló semmi, így nem nagyon van értelme a dolognak...
Sziasztok!
Vénusznál volt valaki? ha igen írja meg légyszi.
Csak mert egyik nap 19 éves, a másikon meg 39 xD
Hali. Yvett28, Zafir25 és Lynett23 érdekelne. Valaki tud friss infót adni róluk?? Előre is köszi
Bianka erősen felejtős, olvass vissza
amikor megláttad ott kellett volna hagyni a fenébe...
A napokban voltam Zinánál, nagyon kedves volt csak a baj az, h az életbe egy tíz kilóval több mint a képeken (a kora is vitatható) Kedvességgel nem lehet leplezni a kilókat. Jobban jártam volna ha a szálláson maradok egy kocka sör mellettt és néztem volna a VB-t. Egy kicsit becsapós a hirdetése!
Sziasztok! Emi (25)-ről vkinek vmi infója?
Fantasztikus csajszi, jó testű, élőben pont olyan, mint a fotóin. A franciától édes kis nyögdécselések közepette jut a csúcsra. A részéről is finom a fr*ncia. Értelmes, jól lehet vele beszélgetni.
A "114 látogató kedvence" közül senki nem tud beszámolót írni?:)
Hello! Dorka20-ról tudna adni valaki infót priviben? Kösz!
Lana (20) és Bianka(23) érdekelne. Volt valaki már náluk? Valósak a képek? Arcra mienek a lányok? Hozzáállás? Privátban is jöhet a beszámoló!
Akkor nézzük Dalma34-et valaki infót róla? :)
Az elsőnél voltam de nem ajánlom, ne dőlj be a jó képeknek. Átlagos külső, hozzáállás 0.