Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Balage · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. június 17. 08:37

Bár jó, ha véleményt kapunk egy hölgyről, egy kicsit hiteltelenné teszi, ha azt egy "hirdető" teszi. Ez inkább lejáratásnak tűnik.

(Nincs személyes tapasztalatom, ez csak egy vélemény, ami nem jelenti azt, hogy az alább leírtak nem lehetnek igazak)

Balage · Újonc (19 hozzászólás) · 2014. június 17. 08:32

Tisztelt Uraim!

Ha valaki azon gondolkodna, hogy meglátogatna egy lányt a hirdetők közül, akkor Zita(24)-ben nem fog csalódni!

Olyan Vele az együttlét, mintha az ember a barátnőjével lenne!

Nincs hiszti, nincs mellébeszélés, csak gyönyör és élvezet van, azt garantálom(saját tapasztalat).

Üde színfolt Győrben, remélem sokáig marad!

Én biztos meglátogatom még!

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2014. június 17. 03:40

Viki 43-at jó szívvel ajánlom azoknak, akik egy tízperces, osztályon alui, mélytoroknak csúfolt makkszippantgatós gumicumiért szeretnének olyan hálásak lenni, mintha egy topmodellel töltenének fél órát...

ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. június 16. 21:24

Az mit jelent,hogy "szerintem infó"?Mert infó,az engem is érdekelne,kidobni való ajándékom nincs,ill szívesen ajándékozom,az arra méltóknak.Szóval ha valaki járt nála ne rejtse véka alá az élményt,ha az vol,de ha nem ,akkor sem.Jöhet priviben is,ha netán sok az előítélet és rossz tapasztalat(ami mellesleg az oldalon nem is alaptalan)Köszi.

ceruza · Újonc (30 hozzászólás) · 2014. június 15. 18:22

Alexa20 vagy Döniz22 ről valakinek infója?

horika001 · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. június 14. 15:35

Hali. Heni 23ról valakinek van infója??? Előre is köszi....

willy · Újonc (69 hozzászólás) · 2014. június 13. 20:32

Hellosztok!!

Dóri(22)-ről..: iszonyú jó dudái vannak.

Én ***moderálva*** voltam nála: a nf szuper, és az aktus is jó hangos volt..

Talán ő is élvezte a dolgot..

Ennyi.

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. június 13. 17:49

valakinek vagy valakiknek nem tetszik a kommented Brigi23-ról mert küldték is moderálásra :)

sur · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2014. június 13. 14:54

előtte utána olvashattál volna itt a fórumon, akkor lehet elkerülöd nagy ívbe a kisasszonyt...

Hugh Hefner · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. június 13. 14:21

Zafira 25 -nél volt már valaki?..  a képeken jól néz ki érdekelnének a negatív és pozitív élmények is róla. Előre is köszönöm!!!

90 % megyek hozzá 10 %-ban a véleményekre adok..

weaner · Újonc (29 hozzászólás) · 2014. június 13. 10:34

Leider schlechte Erfahrungen Kriszti - 28 - Ich
. DONNERSTAG, 8. Mai, am Nachmittag haben wir einen Termin
. sendet Kriszti mir eine SMS sofort an Ihre Adresse Moricz Zsigmond ***moderálva***
! Wenn Sie an der angegebenen Zeit, um wieder und wieder anrufen, sich nicht registrieren
wartete eine halbe Stunde, und nach einiger Versuch und dann SMS Nerven wieder raus!

An der gleichen Adresse, Tiffany und Misell.

Mit Misell habe ich letzte Woche ganz schlechte Erfahrungen gemacht! Lustlose Haltung!!

traffg43 · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. június 09. 17:48

Üdv!

Tudnátok nekem mondani infót Anna 38-ról? Jöhet privátba is...

Gerzson · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. június 09. 01:37

Szia,

Fiatal vékony lány, a Tihanyin rendel. A házban sok csaj van. Mit mondjak? A lány nem volt ellenszenves, sem egyéb más, de nem éreztem jól magam. 

yohni · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. június 07. 12:23

Sziasztok társaim!! Meglátogattam Győrben Briigi 23 ! Csak pénz kidobás!! Ápolatlan,kellemetlen szaga van, és életben nem úgy néz ki mint a fotókon,véleményem szerint visszataszító!!! Teljesítménye 10/0. Egy biztos most voltam nála elöször és utoljára!!!!

Kacey88 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. június 07. 11:44

Sziasztok!

Naty23-ról tud valaki kicsit bővebb infót írni privátban? A hétvégén szeretném meglátogatni, de nem akarok pórul járni...Külső, hozzáállás, szolgáltatás, lakás, minden érdekel :)

Köszi előre is!

Kacey

walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. június 06. 15:51

Ildikó 40 tényleg ajánlott kategória. Közvetlen, odateszi magát, és érti a módját hogyan kényeztessen.

Törölt felhasználó · 2014. június 06. 12:31

Nem biztos, hogy ő változtatja a nevét. Hanem a f*tt*tó...

Jaguar · Lelkes újonc (68 hozzászólás) · 2014. június 06. 08:05

Voltam Misell-Mercinél (tavaly októberben), mert képei alapján tetszett. Csak külsőre jó.

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2014. június 06. 00:30

a bemutatkozása alatt meg ott áll,(most még) hogy "csók kendra"...   :)))  

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2014. június 06. 00:27

nemrég kendra is volt. a perzsa merci-aliyah-kendra-misell meg talán hazament perzsiába? :)) röhej...   

jaguar,te voltál nála?  azt gondolja talán,ha nevet változtat,többen mennek? azt nem gondolja hogy nevetségessé teszi ezzel önmagát? 

nem akarom megbántani,csak tényleg röhejes ez már. 

az miért nincs a szabályzatban,hogy egy lány egy névvel! 

Téma indítva: 2010.02.25., 6503 hozzászólás összesen