Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. május 14. 16:38

***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését*** Aurélia

MÉG ANNYI RÓZSIKA!!!NEM GYŐZÖM LE ÍRNI R**ADTÚL,HOGY MINDENKI SZ*K*DLYON LE RÓLAM!!!!ÉS NEM KEL FELLÁNGOLÁST CSINÁLNI AZ ÍRÁSOMBÓL!MARADLY EL TE IS MAGADNAK!!!!VILI?

A MÉLTATLANSÁG MEG NÁLAD KEZDŐDIK TAMARA37=RÓZSA 40 AKKKOR KI IS VAGY TE?HÁNY ÉVES VAGY?-NEKEM MIND 1 AZ A LÉNYEG ÜTÖD AZ 50-ET,ERŐS RETUS KÉPPEL ÉS ENNYI:p

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. május 14. 16:32

***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését*** Aurélia

Kedves RÓZSA 40 SOPRONBÓL!TÉGED ITT GYŐRBEN KI A F*NE KÉRDEZETT?MÉLTATLANSÁG EHEZ AZ OLDALHOZ?AKKOR ÉN MINT .... KÉREK ELNÉZÉST HOGY EBBEN A SZAKMÁBAN MÉG V*N KISASZONYOK ÉS EGYBEN V*Z*LOVAK IS DOLGOZNAK!ÉS NÉZZ MAGADBA TE IS ODAÁT SOPRONBAN!NE ITT GYŐRBEN!

AURÉLIA!:)

Tamara37 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. május 14. 16:17

Tisztelt Szerkesztőség! Hogy lehet megjelentetni egy hozzászólást ennyi helyesírási hibával??Ez méltatlan ehhez az oldalhoz!

mrpink · Újonc (16 hozzászólás) · 2014. május 14. 13:24

Nem fantom, én összefutottam vele a fürdőben, mikor másik lánynál voltam. Kupiból viszont akkor egyszer elég is volt, így tapasztalataim nincsenek.

Kempelton · Újonc (33 hozzászólás) · 2014. május 14. 11:11

Vanda 20 egy fantomhirdetés itt Győrben, és te voltál nála? :D

mesélj róla

kacúr · Lelkes újonc (58 hozzászólás) · 2014. május 14. 08:55

Olyan dologról vitatkoztok, ami egyébként a törvény szerint illegális!

Csabakirály · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. május 14. 00:14

Kedves hirdető hölgyek csak annyi kérésem le ne hozzátok, hogy saját képel, hirdessetek! Mert nagyon kellemetlen helyzet mikor az ajtó nyitáskor a kép és a valóság távol áll egymástól. Ez így már átverés! Aki nem saját képel, hirdet, azt írjuk ki a fórumban. Ne okozunk csalódást egymásnak. Ez csak üzlet a vendég és a szolgáltató között. Üdv. Csabi

ceruza · Újonc (30 hozzászólás) · 2014. május 13. 23:39

Kedves Aurélia, nem vagyok kommea és más sem!!! Tehát nem adtam rá okot, hogy nekem támadj...Ezt úgy veszem, hogy komea-nak szólt. :)

Farkas86-ról sem tudom kicsoda, de irásaival egyetértek, mert voltam Tamiával én is. Nem akarok reklámozni, és lejáratni sem senkit.

Különben nem értek itt pár fórumozót; ha elmentek valakihez kép alapján, és nem ő nyit ajtót, nem annyi idős, stb., nem kell ott maradni. Ilyen egyszerű.

Előbb-utóbb tanulnak a lányok a dologból. Bőséges a választék most győrben, lehet válogatni. :)

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. május 13. 22:37

Szerkesztők ígérete szerint hamarosan lesz majd változás ami lehet véget vethet ezeknek...

van itt egy topik ahol a szerkesztők válaszolnak a kérdésekre ott olvastam

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. május 13. 22:36

erre mondják, hogy a negatív reklám is reklám...utóbbi időben szinte csak róla szól ez a topik...

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. május 13. 21:39

Szia Tappancspeti:Tudod én se veszek dolgokat bántásként:(Csak azt amikor hetek óta engem támadnak,és azt is tudom miért?És meg van rá az oka:)A

halyváltozás meg úgy jött,mert silány halyam volt,és azért írtam ki a dolgokat tudod mert ha nem írom ki aki nem volt nálam azt hiszi más lány vagyok,és na akkor van az,hogy tényleg nem én vagyok a képeken.Vagy baj,hogy hajat csináltattam,?Vagy nekem nem lehet?Miért mindenki engem piszkál?Miért nem olyan lánnyal foglalkoznak aki itt van xy idelye 20 néven,vagy pár lány TÉNYLEG LOPOTT KAMU,ERŐSEN RERUSÁLT KÉPEL HÍRDET?Vagy 4-5 lány egy kecóban stb.Pedig én is tudnák ilyeneket kiírni.És igen tappancspeti NYUGOTTAN VÁRLAK SOK SZERETETTEL ÉS AZOKAT IS AKIK 2-ES KÉRDÉS KÖZÖTT VACILÁNAK HOGY EL -E JÖJJENEK -E HOZZÁM!DE TUDLYÁTOK MIT?NYUGOTTAN GYERTEK,NINCS MIT TAKARGATNOM,NINCS MIN SZÉGYELKEZNEM,A VENDÉGEKKEL NAGYON NORMÁLIS VAGYOK ÉS NÁLAM NINCS AZ,HOGY MINDENT EXTRÁBA SZÁMOLOK.SOHA NEM VÁLTOZOTT NÁLAM SEMMI,ÉS AZT NYÚLYTOM AMIT IGÉREM,ÉS TESSÉK ENGEM TÁMADNAK!

DE TUDLYÁTOK MIT?EZ SZÓL MINDENKINEK,AKKOR ÍRLYON RÓLAM IDE,HA VOLT MÁR NÁLAM!ÉS MAGA ALKOSSA MEG A VÉLEMÉNYÉT,NEM PEDÍG EGY ELINDÍTOTT LAVINA MIATT MARADJON LE EGY ÉLMÉNYRŐL.SZERINTEM HIDJ A SZEMEDNEK ÉS UTÁNA A BELYEGYZETT SZÖVEGNEK!

SZÉP ESTÉT AURÉLIA:p

tappancspeti · Újonc (15 hozzászólás) · 2014. május 13. 20:23

Szia Kedves Aurélia19!

Nem bántásként, de nekem a hozzászólásokból az jött le, hogy a kommentelők elsősorban nem azt kifogásolták, hogy Te Pápán vagy esetleg máshol dolgoztál hanem azt, hogy állítólag nem a saját képeiddel hírdettél. Az "állítólag" az én részemről van, mivel még nem voltam Nálad és így én is csak feltételezésekre alapozhatok. Azonban ahogy ezt az egész helyzetet kezelted, úgy sajnos alaptalanul is felmerül az emberben a gyanú, hogy mégis csak van valami a dolog hátterében. Tudod ilyenkor már a hajváltoztatás is gyanússá válik, hogy esetleg ez a változás nem azért lett-e meglépve, hogy valakire megpróbálj hasonlítanil. Nyilván ez a kérdés önkételenül másban is felmerül, nem csak bennem. Azonban az is könnyen lehet, hogy más képeit használva próbáltál meg inkognitóban maradni. Valahol ezt is meg lehet érteni, csak ezt az egészet nem így kellet volna lereagálni és mindent támadásnak venni. Ezzel csak olajat öntöttél a tűzre. Ennyit szerettem volna közölni és hidd el, hogy ténylegesen nem bántásnak szántam amit most leírtam. További szép napot kívánok és minden jót!

Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 13. 20:21

IP et miért nem szűrik? 

Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 13. 20:16

Vanda20rol is irtam és nem rosszat. Remélem nézik az IP címet, mert akkor kíbukik, hogy semmi közöm itt egy leànyzóhoz se!

koeman · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. május 13. 18:38

(KOMEA) az én akarnék lenni ?

pampafű · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. május 13. 17:53

Azt gondolom, mindenkinek van bizonyos elvárása a lányok felé:külalak, kedvesség, igényesség, stb.

Lehet ezeket  mozgatni egyiknek vagy a másiknak a kárára, de van egy szint ami leveri a lécet.

Számomra Aurélia ilyen lécleverős és azt gondolom a nagy(normális)többség számára is.

Más:Kriszti29 nevét ajánlom változtatni Kriszti45-re.Csak, hogy korrekt legyen, ja és a legfontosabb tanács a nála érdeklődőknek:értékeidet ne hagyd szem elől téveszteni!!!

Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. május 13. 16:10

Látod ha nem kaptad fel a vizet ok nélkül akkor senki nem gondolná, hogy arrogáns vagy.Nem rosszul írtam az előzöket. S Hím nemű vagyok ìgy nem lehetek Tamia vagy más hirdető. VANDA20NÀL is jártam és róla is összegben csak jót tudok mondani.Az ön reklámozás a Te bírónak szólt mikor közölted, hogy a külföldi lányok meg tőled tanulhatnak. 

Döfi · Újonc (33 hozzászólás) · 2014. május 13. 14:33

***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***

Kedves Aurelia,

Vagy az aki a képeivel hirdet (jártam nálad és a képek alapján másra számítottam, ezért nem zárom ki hogy a képeid nem sajátok), igazán vissza vehetnél az arcodból! Szebben nem tudom és nem is akarom megfogalmazni. Valóban arrogáns stílusban osztod az észt ezen a fórumon! Mindent magadra veszel, azt is amit nem kéne! A vendégek néha tévképzetekkel érkeznek -mondjuk hátha az a pápai lány, vagy ilyesmi- , és neked nem az a dolgod hogy kioktasd őket a fórumon ezért, hanem az hogy egy sz*lg*lt*tást nyújts nekik legjobb tudásod szerint! A ***moderálva*** még mindíg a vendég adja!

Ha valaki nem elégedett az általad nyújtott sz*lg*lt*tással akkor szive joga ezt megírni a fórumon elvégre azért van! A kritikát el kell tudni viselni! Nem pedíg hadjáratot indítani -főleg nem ilyen kultúrálatlan hangvételben- a fórumozok ellen! Ha a rossz kritika rontja az üzleted akkor nem tagadni, "menedzsereléssel" kell vádolni másokat, hanem a színvonalat erősíteni! Én ezt várom el minden sz*lg*lt*tótól! Remélem megnyugszol, és véget vetsz ennek a hisztéria szerü kirohanásoknak!

további JÓ! sz*lg*lt*tást!

Lánykereső Szerkesztőség · 2014. május 13. 14:21

***Kedves Hirdetők! Szeretnénk megkérni, egymást tartsák tiszteletbe! Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!***

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. május 13. 14:04

***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***

***Kérjük a hirdető Önreklám mellőzését*** Aurélia

KEDVES CERUZA-alias (KOMMEA)! PF: RÁADÁSUL ELSŐ REGISZTRÁL BESZÁMOLÓD,ÉRDEKESEN (HIRDETŐKÉNT!!!)-MI JOGON KEZDTED TE A LEJÁRATÁST?AZÉRT MERT IGEN,1 SZER VOLTÁL NÁLAM ÉS ELMESÉLTED,HOGY VOLT EGY PÁPAI LÁNY AKI NAOMI NÉVEN DOLGOZOTT,Ő HOZZÁ PRÓBÁLTÁL HASONLÍTANI,DE TUDOD KEDVES ÉN NEM NAOMI VAGYOK A TE NAGY SZERELMED!-SOHA NEM IS VOLTAM,ÉS NEM IS LESZEK Ő!
2!!!FARKAS86(ALIAS MÁS NÉVEN TAMIA!)-AKI ÖN MAGÁRÓL ÁLMODOZIK MINT EGY SZEXI ISTENNŐ,CSAK KICSINY BUTUS FÉL ***moderálva*** AGY*DDAL,HA VISSZANÉZED A BESZÁMOLÓIDAT,IGEN !-KÉRJÜK AZ ÖN REKLÁMOZÁS MELLŐZÉSÉT,ASSZEM AZ MEG NEKED SZÓLT!-TALÁN BÖKI A CSŐRÖD ARANYOM,HOGY ITT VAGYOK?-JAH HA NEM MAGADAT JÁRATNÁD LE,AKKOR MÉG ***moderálva*** IS STB.
ÉS IGEN AZT VISZONT JÓL ÍRTAD,MINDENT TÁMADÁSNAK VESZEK AMI ELLENEM SZÓL,VAGY IRÁNYUL.
AKKOR KEZDJÜK A DOLGOK MENETÉT.:::TI EMBEREK,AKI DOLGOZTOK EBBEN A SZAKMÁBAN,ÉS TISZTELET JÓ PÁR LÁNY KIVÉTELÉVEL,AKI AZ ÉN AURÁMAT,ATMOSZFÉRÁMAT NEM BA...GATLYA,MI A FRANCOT KÉPZELTEK?-AZÉRT NEKTEK NEM KELL MÁST PISZKÁLNI MERT NEKEM MEGY,NEKTEK NEM!.IGEN-IGEN-FARKAS86.(TAMIA)-TE MEG NE BÚJ FARKAS BŐRBE MERT A MENEDZSEREDNEK NEM MEGY A HÁZ,SŐT 4-5 LÁNNYAL EGYÜTT SEM,NEM KELL MÁST PISZKÁLNI!!!!
ÉS IGEN CERUZA(KOMMEA).MERT TE NEM AZT A LÁNYT VÁRTAD,AKIRŐL ÁLMODOZTÁL,ÉS SZERELMES VAGY,ÉN 200-SZOR ELMONDTAM TELEFONBA IS NEKED,NEM!.NEM DOLGOZTAM PÁPÁN,NEM AZ A LÁNY VAGYOK AKIT KERESEL:KICSI RÓMEÓ!!!!
ÉS IGEN FÉRFIAKNAK IS SZÓL ,AKI NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA!A DISZKRÉCIÓT TI ***moderálva***!!!ELVÁRJÁTOK,DE MI MIT KAPUNK TŐLETEK?-ITT VAGYTOK,MEG DU....TOK,ÁLLÍTÓLAG JÓL ÉREZTED MAGAD CÍMŰ FEJEZET,MÁSNAP MEG FIKÁZTOK A FÓRUMON HOGY ILYEN VAGYOK,MEG OLYAN!SAJNÁLOM HA NEM A BARÁTNŐD VAGYOK!-DE JOBB IS ÉS TUDOD NEM MÁS KÉPÉVEL HIRDETEK,MEG LEHET NÉZNI,MERT CERUZA TE IS AZT ÍRSZ PRIVIBE AMIT CSAK AKARSZ!:DE ÉN IS KI TEREGETHETNÉK,JÓ PÁR VENDÉG MAGÁN ÉLETÉT A FÓRUMON,AKÁR AZ IGAZI NEVÉVEL IS,!CSAK LÁSD EMBER VAGYOK,
ÉS IGAZ TI MÁS MEGÉLHETÉSÉVEL,LEJ*RATÁSÁVAL SZÓRAKOZTOK,AKKOR ÉN MIÉRT NE JÁRATNÁLAK LE TITEKET?-MERT NEM TI VAGYOK!!!
AKIBEN MEG VAN EMBERI MÉLTÓSÁG,MÉLYEN NÉZZEN MAGÁBAN,MI LÁNYOK-MI SE JÁTSZUNK A VENDÉGEK MEGÉLHETÉSÉVEL!
ÉS AZT GONDÓLYÁTOK ÚGY,HOGY NEM KOPOGOK NÁLATOK OTHON-HOGY KICSINY FELESÉG AJTÓT NYIT,(URAD NÁLAM HAGYTA ÓRÁJÁT)STB,
ASSZEM GONDÓLKODLYATOK EL!!!
ÉS ÜZENEM CERUZÁNAK ITT MINDENKI ELŐTT,HOGY JAH!AZOKON SZIVEM MÉG MINDIG ÉN VAGYOK!-KÉPEKEN
FARKAS ***moderálva***!-MEG ANNYIT,HOGY SZAKADJ LE RÓLAM,PEDIG TE IS HIRDETED MAGAD SZÖSZIKE:)
ÉS MINT SZOLGÁLTATÓ,A SZOLGÁTAKÓNAK,TE HONNAN TUDOD,HOGY ÉN NEM VAGYOK KEDVES A VENDÉGGEL?:p
CINKES LENNE HA LÁNY JÖNNE IDE MI?
SZÓVAL KÉREK MINDEN LÁNYT,AKI NEM B@OGATOTT HAGYJON BÉKÉN-ÉN SE ÍROK SENKIRŐL SEMMIT!
ÉS MINDEN KEDVES FÉRFINAK,AKI ***moderálva*** VOLT HOZZÁM,GONDÓLKODLYON EL AZON TI HOGY VISELKEDTEK VELEM A SZOBÁBAN,BESZÉD STÍLUSILAG,ÉS EMBERILEG?
MERT NEM RONGY VAGYOK,HANEM EMBER,ÉS NEM QV@ -AKI ÚT SZÉLÉN ÁLL,HANEM SZ*LG*LT*TÓ(VAGYIS:AZ A LÁNY AKI KIELÉGÍT,AMIT AZ ASSZONYTÓL,VAGY SZERETŐDTŐL NEM KAPSZ MEG!!!!)
KÉREM MINDENKIT SZÁLLJON LE RÓLAM:)ÉN SE SZÁLLOK RÁ SENKIRE,BÁR NÉHA SZERINTEM AZT KÉNE!
PUSZI AURÉLIA AKI MEGÉRDEMLI ANNAK SZÓL!!!!!
MÉG FARKASNAK:SOHA NEM ARROGÁNSKODTTAM EGY VENDÉGGEL,MINT AHOGY TE SZOKTAD-És tiszta szobám van,nem úgy mint nálatok!-REMÉLEM VETTED AZ ÖNREKLÁM CÉLZÁSÁT!!!!???

Téma indítva: 2010.02.25., 6503 hozzászólás összesen