Ha már így belelendültem, megosztok veletek még egy történetet, ami szintén a héten esett meg velem. Aktuálisan nem hirdet az alany (Suzy 27), de ha valaki járt nála, vagy a helyszínen kínálkozó másik hölggynél, talán ismerős lehet egy-két mozzanat a meséből...
Korábban jártam már a hölgynél. Nem túlzás, ha azt állítom, hogy külsején nincs benne semmi, ami tetszene, de nagyon intenzíven lehet dolgozni a száján és a torkán és azért ez egy fontos tulajdonság az én kalandjaim során.
Továbbra is kedvező kondíciók a telefonban, bár formálódott az *rképzés a korábbi tapasztalataimhoz képest. Mindegy, gondoltam ez még belefér. Kérdezem illedelmesen a helyszínről, mintha fogalmam sem volna. Azt mondja (mint az előző alkalommal is), T[...]a utca bútorbolt. Ha ott vagyok "csörizzek", értem jön. Meghallgattam, ígértem, hogy így lesz, bár tudtam, hogy a helyszín a Bú[...]ri út 2. szám alatti lepukkant, romos épület egyik lakása.
Kicsit előbb érkeztem, gondoltam elszívok egy cigit, mielőtt csörizek. Bóklászom fel-alá az épület körül, egyszer csak a nyomomba szegődik egy kisebbségi úr. Úgy csinálok, mintha a szomszédos irodaépülethez tartanék, miközben folyamatosan követ, ha lassítok, lassít, ha gyorsítok, ő is szaporázza. No, gondoltam most vagy soha, megálltam és szembefordultam vele. Kérdőn a szemébe néztem. Néhány másodperces hatásszünet után végül elsétált.
Egy-két percet igénybe vett az életemből, mire lehiggadtam. Csörizem a lánykát, hogy most nem annyira vágyom a társaságára, de már nem is vette fel...
Lehet, hogy nem feleltem meg a beléptető rendszer követelményeinek. :)