Rita, Gabi, Viktória.
Rita, Gabi, Viktória.
Vénasszony.
szőke szofi győrben milyen? képen jónak látszik. írjatok róla.
m*lytorkos Rékánál már voltam. jo lenne ha csak fr*nciát vállalna mert szerintem tul hamar kiéghet.***moderálva***. csak egy vélemény.
Belvárosban rendel és (ahogy a képeken látszik) nagyon jó, hamvas kis teste van. Csinálja a dolgát rendesen, de nagyon lejön hogy csak a pénzért csinálja. Én tuti nem megyek már hozzá, de ízlés dolga. Amúgy kipróbálni 1-2 patron erejéig megéri.
Marcal I.
Voltam Noránál régen kecskeméten is meglátogatam! A képei retusáltak de ö van a képeken!Nagyon kedves de a szolgáltatás nyújtásába van mit tanulnia!A lakás nagyon szép és egyszerü!
Hello.Valakinek Gina19 info
helo..vkinek Alexa 22-ről info?
valakinek van Bianka 18-rol valami infoja?a képek fedik a valoságot?
Hello! Liza(35) -ről valaki tud valami kis infót, nagyon megtetszett, érdemes hozzá elmenni?
előre is köszi!!!
Üdv.!Végre sikerült meglátogatnom Mirabellát!Kiváló volt minden,nagyon jól éreztem magam!10/10
Bővebb infóval privátban szolgálhatok!
szasztok
kit ajánlotok nekem aki szereti az anál szexet
és formás a feneke
köszi
Köszönöm, pont jókor! Napaokon belül arra kell mennem! :)
Én a múlt hónapban voltam Lexynél már az ajtón belépve meglepődtem,a lakás egyszerűen gyönyörű,tiszta, igényes,Lexyke is egy tündérien aranyos,kedves közvetlen csajszi,én egy 1/2 órát voltam nála és tényleg mind végig kedves volt,*rban is nagyon jó,és ami még meglepett hogy egyáltalán nem sürgetett,nem nézte az órát olyan igazi vendég marasztaló.Mondhatom élőben még szuperebb mint a képeken,szeret beszélni is jó sokat,hát vele aztán nem unalmas.Még biztosan meglátogatom::))
Volt már valaki melissa-nál v nóránál?
Tudna valaki írni pár nevet aki győrben házhoz megy?
Köszönjük az infót
Üdv minden makktársnak,
Petra 29 néven futó csajról megosztanám személyes tapasztalatomat; mikor legutóbb nála (1 éve kb) voltam még Kendra néven űzte az ipart.
Kendra jó testű nagy szilikon mellű, -naggyából ennyi amit pozitívként el tudok róla mondani- ám egyátalán nem kedves, velem kifejezetten flegma volt,
(annak ellenére hogy maximálisan kedves voltam vele.) a franciája elég pocsék volt, gumi fel (természetesen ő nem volt hajlandó fellől lenni) mehet a mutatvány,
közben megkérdezi hogy végzek-e időben mert szigorú az időbeosztása (Óranézős). Az igazsághoz hozzá tartozik hogy este mentem hozzá, gondolom már fáradt lehetett, de ez akkor sem mentség szerintem. Alig várta hogy húzzak a pi*ába. Kedvetlen és gépies. Többet biztos hogy nem megyek el hozzá. Nekem csalódás volt. Az ***moderálva***korrekt. Ennyi
Hello. Valaki tudna infót adni Alexa 22-ről? Előre is kössz.