Szexpartner fórum keszthely

Keszthelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
lajos8510 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. június 03. 19:50

Sziasztok!

Már régóta olvasom a különböző fórumokat,de csak most szántam el magam rá,h irjak is. A Keszthelyen hírdető lányok közül Renátánál voltam, igaz nem most. Amikor én nála jártam kellemes egy órát tölthettem nála.Ha valaki tud infót a Nikolról, akivel bezéltem és hárman vannak illetve az Adri & Szandi párosról, az ossza megmert nagyon kíváncsi lennék milyenek. Egy kicsit bizalmatlan vagyok és először tájékozódom.

Maláj · Újonc (33 hozzászólás) · 2011. június 01. 15:11

Úgy látom, hogy Zsú egyre fiatalabb. Tavaly még 43 éves volt. Hogy megy az idő!

Törölt felhasználó · 2011. május 18. 17:20

Nem szokásom eset és környezeti tanulmányok írása :)-meg egyebként is csak az nem gyanús a fórumon,aki nem ír semmit vagy éppen sokat-ezért csupán pár jelző erejéig teszek kivételt :

kedves,közvetlen,intelligens,sexy..Ivett :)

Te Nem Tudod meg,amíg meg nem látogatod ! :)

wrangler · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. május 13. 18:15

Ha valaki volt már olyan szerencsés és sikerült telefonon elérnie Renátát,kérem ossza meg melyik napszakban történt :)

Crown · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. május 12. 18:02

Úgy tűnik a kérdések gyűlnek, de említésre méltó tapasztalat nincs. :)

Lehet ebből "fejes lesz a mélyvízbe".

Törölt felhasználó · 2011. május 12. 17:42

Sziasztok!

Szandi és Adri nevezetű párosról vki tud vmi infót? Ugyanigy Gináról ?

lacilacilaci · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. május 09. 22:19

Sziasztok!

Itt a keszthelyi fórumon van valami tapasztalat, vélemény Renátáról (39) vagy Anitáról (25)?

Ha valakinek volt balamilyen tapasztalat, azt szívesen olvasnám!

Crown · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. május 06. 15:09

Szia Maya !

Kérlek küldj egy kicsit bővebb információt a whatever1992@citromail.hu címre (***moderálva***pl), illetve lenne még pár kérdésem, aztán persze ha minden "klappol" akkor hívlak is. ;)

Törölt felhasználó · 2011. április 30. 19:36

Sziasztok Renátáról tud vki vmi infót? Sokszor hívtam már de nem veszi fel sose...

Kalandor · Lelkes újonc (48 hozzászólás) · 2011. április 29. 23:22

Inkább a puncikkal kapcsolatos élményekre lennénk kiváncsiak !!!!!!

fiatalember · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. április 26. 00:45

Biztos hogy nem tudod!Megmondom miért:mert azóta nagyon sokszor szembetalálkoztunk,és láttam,nem ismersz meg.többek közt múltkor is!

maya25 · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. április 20. 10:29

Egyik szavaddal ütöd a másikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!szerinted nem tudom ki vagy??????????!!!!!!!!!!!az csak egy dolog milyen felhasználo nevet használsz!!!!

fiatalember · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. április 17. 18:20

Az 5 cm-ről annyit,elég szépen csúszkált,nem?3 hónap alatt már csak 5-re emlékszel belőle?:)Pedig beleszisszentél felénél:)Akkor nem gáz:)

maya25 · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. április 17. 10:00

Szopott téged anyád te igénytelen faszopo!!!!!!!!!Nem szeretnék a helyedbe lenni ezek után,hogy megporbálsz lejáratni!!!!!!Miért adod elö magad ugy,hogy te vagy a tökéletes vendég????Pedig szerintem nem vagy az!!!!Én a helyedbe nem járnék lanyokhoz 5 cm f.r.okkal!!!!!!!!!!

fiatalember · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. április 16. 17:07

Lehúzós a maya,senkinek  nem ajánlom!Undorodva szopik,menet közbe mondja,hogy menj el,meg ilyenek:(Meg hogy a nagy szerszám nem fér be neki!

maya25 · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. április 15. 09:57

Látom nagyon unatkozol.Inkább magadrol irogass a 2 perces történeteidröl.Hát ez a gáz nem ám én. jo lenne ha már végre felfognád,hogy lakásba vagyok nem panzioba
!!!!!

fiatalember · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. április 15. 00:21

Nem konkurencia sajnos!

A Maya nagyon gáz!Vigyázzatok,csaló!Majdnem 1 deák a tarifa,és panzióba invitál!Meg nem tud dugni,csak néz a babma fejével!Miért nem ment boltosnak?:)

MaximillianArturo · Újonc (6 hozzászólás) · 2011. április 09. 21:03

Biztos hogy a konkurencia! Ha megnézed a lejárató emberkéket, mindegyik személy néhány perccel a hozzászólásuk előtt regisztrált. Azért nem gyenge hogy valaki ennyire rászállt szegény lányra :S

zozo · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. április 09. 09:53

Hi all!

Nem tudom mi a problámátok Mayával,én voltam nála többször is,és eddig se ki nem rabolt,se nemi betegséget nem szedtem össze.Nem tudom miért kell,egy kedves ,normális lányt lejáratni.Nem lehet esetleg,hogy a konkurenciát képviselitek?:)

studd · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. április 07. 00:47

Hi, yes I can state that she is a fake. Don't meet her, she is not doing her fucking job, but just looking for an opportunitiy to ripp you off. She stole XXX EUR from me wihout service.

Téma indítva: 2010.03.15., 848 hozzászólás összesen