Tulajdonképpen csak azok vannak, úgyhogy akkor ez a te helyed..:)
Tulajdonképpen csak azok vannak, úgyhogy akkor ez a te helyed..:)
Sziasztok keszthelyen elérhető érett hölgyek vannak?
Edináról vélemény?
Elöre is köszi
Sziasztok!
Én elöször januárban voltam Szöszinél. Azóta túl vagyunk 5 randin. A tapasztalatom csak jót tudok írni. Aki a fénykép alapján ítél az téved, valóságban sokkal szebb. A lakás könnyen megközelithető, ingyenes parkolás. Szép tiszta lakás Ő mindig letusolva vár. Bátran lehet mondani mit szeretnél, normál dolgokban nincs akadály. Tusolás után én az ágyban szeretek kezdeni. Kellemes és odaadó francia után huzza csak a védőfelszerelést. Aktust ugy történik ahogy Te akarod. Nagyon jó akármelyik pózban, élvezi amit csinál. Aktus után átinvitál a masszásra. Előszőr lábak, utánna a hát váll. Ezek után megkér és fordulás következik. Udaül a combjaid közé körbefogod a lábaiddal. Na és amit itt müvel veled, annak ember legyen aki ellen tud állni.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy jótanács: elöbb jelentkezzél be (mikor tudod hogy menni akarsz) mert bizony sokan szeretik Szöszit. Ja és vigyázat könnyen függöséget okoz!!
Ha nincs kerslet, nincs kínálat! Egyébként Hévízen nincs nagy kínálat megszokott hölgyekből,max 2-3, a vándorló hölgyekről pedig nehéz információt kapni!Belefutottam már rosszba-jóba egyaránt!Akkor meg is írtam, míg aktuális volt!Vica és Lola számomra viszont megunhatatlan,egy idő után már hiányoznak!
Kellemes Húsvétot. és sok locsolót a Drága Hölgyeknek!
Nos.. az utolsó kommentem óta sikerült meglátogatnom Tiffany-t :) ismét nem csalódtam :) változott sokat de a javára! Francia még mindig brutális. Úgy rá csavarodik a testedre mint egy kígyó, nagyon érzi :) jót tesz neki a külföldi produkció! Aki teheti látogassa amikor elérhető..!
Lettit Hévízen nem érdemes kihagyni, feszes, extra vékony tinicsaj, tenyérbeillő cici, formás popó, tökéletes derék, lapos has.(mondjuk akik a "fognivalót" kedvelik, nekik lehet túlságosan is vékony)
..és eszméletlen finom francia, közben pedig még teljesített külön kívánságokat is, amiket előre le sem beszéltünk! Emelett kedves, aranyos..szerintem max hétvégéig lesz, úgyhogy hajrá urak!
Ja, inkább úgy értetted, hogy a látogatás nem jött össze..úgy már értem :)
:D Nem hinném, hogy az lenne az oka, hogy "nem jött össze". A hölgy tényleg extraklasszis kategória, jártam nála kétszer is néhány éve; gondolom komolyabb munkákat csinál. Lehet, csak nosztalgiázott pár napot itthon :)
Őt én is szívesen meglátogatnám, ha egyszer arra járok.
Van az úgy, hogy valami nem jön össze!Viszont, én megyek a héten Lolához, nem voltam másfél hónapja nála, már hiányzik nagyon! Csak Ő maradjon még nekünk, jó hosszú ideig!
Hát igen, ettől tartottam, hogy ez csak pár napos produkció lesz.. mindig ezt csinálja. Külföldön főszereplő szóval szerintem ha otthon van csak unalomból csinálja vagy prémium a régi vendégeinek.. passz.. Én is lecsúsztam róla.. szóval várhatok megint :D
Nem nem ő az, nincs is már fenn hirdetése.
Ő az,aki most Fehérváron rendel?A kereső szerint!
Nem tartott sokáig a nagy visszatérés :D
Tiffany ismét visszatért, de minden bizonnyal megint rövid időre.. aki teheti látogassa meg mert nagyon megéri. Legjobb hirdető a környéken ezt garantálom. Olyan műsort kapsz amiről álmodni sem mersz.. feszes test, eszméletlenül szűk punci. Bárkit nem fogad de, ha szerencsétek van bekerültök! Hajrá. Erősen Ajánlott kategória!!!
Többen viszont úgy tűnik, abba hagyták! Amiért egy kicsit kár is!
Sok új lány érkezett hozzánk zalába. Az *** moderálva *** alapján nagyon jó szolgáltatónak kell lenniük :)
Új év,új remények,új lányok!Csak a kedvünk ne lohadjon! BUÉK!
Sziasztok