Szexpartner fórum keszthely

Keszthelyi szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2014. március 28. 18:57

Mielőtt a moderátor törölné a hozzászólást, siekrült elovasnom, persze lehet, hogy nem törli, ez legyen az ő dolga. Lulu, ha nem gerjesztenétek a baromságaitokkal ezt a dolgot és a" Főnök" sem brummogott volna bele, már régen lefelejtődött volna ez a nem túl elegáns ügy!! DEEEEE...: Hogy Sziporka 2 aki maga LULU megvédi Lulut a gazember vendégektől, finoman szólva háááát, mindenki döntse el mit gondol. Sziporka 2 nem més mint Lulu hirdetési társalgó nickje( egy katt és látható) amin megvédi önmagát a szemetektől....majd észbe kapnak és megpróbálják töröltetni az egész hozzászólást:):)csak reméelm, hogy az admin nem teszi meg, mindenki el tudja olvasni, hogyan kell megvédeni, esetleg dícsérni magukat a több nickel rendelkező lányoknak.

Lulu senki sem bántott és nem állította, hogy rossz szolgáltató vagy....CSAK illett volna elhárítani a másnak szánt bókokat...bocsi, nem akartam már ehhez a témához hozzászolni, de ennyi bárgyuság és némi rosszindulat( Kalóz) után ezt még szerettem volna elmondani   szép estét Ny.

kalóz · Lelkes újonc (60 hozzászólás) · 2014. március 28. 13:24

Afterglow,akárki vagy,megállapítom,hogy egy rosszindulatú ember vagy.Az,hogy kinek mennyi vendége van téged mennyiben érdekel,ez egy.Hogy ki mennyit nézi meg,hogy mit írtak a fórumban,mindenkinek a szuvenér joga.Képzeld,én sem szoktam unatkozni,hogy finoman szóljak,és mégis van,amikor naponta ránézek a fórumra.ez pár perc,és mi közöd hozzá?Tudod,nekünk nagyon rosszul esik,amikor azt látjuk,hogy a lelkünket kitesszük a vendégért,aztán mégsem tudjok honnan jön a támadás.személyesen ismerem Lulut,ahogy itt a keszthelyi hölgyek közül jópárat,nyugodtan mondhatom,hogy az általam ismertek mindegyike normális,kedves,és Lulu ki merem jelenteni,hogy egy kimondottan szép arcú,dögös nő.Ha a kedves vendég Lulut írt,honnan a ...-ből tudja,hogy valójában nem rá gondoltak?azt hiszitek mindenkire emlékezhetünk,ki verte be a fejét,vagy ki mit csinált?Miért esik mindenkinek olyan jól a másikat bántani?(Aztán most nyugodtan írj be valami jó bántót nekem is,hogy attól érezd jól magad.)Az,hogy valaki Lulu helyett,aki egy dögös,aranyos nő,Lolát akart írni,aki szintén az,csak helyesbíteni kellett volna,és bocsánatot kérni Lulutól,akit ezzel kellemetlen helyzetbe hoztál.

Törölt felhasználó · 2014. március 28. 11:44

Luluka!

Sok vendéged nem lehet, ha állandóan itt lógsz és össze-vissza l*csogsz.  Ha nem p*tt*gsz annyit, rajtad maradt volna a dícséret, de így alma! Kisboa pedig jó fej! Miért bántana?

Luluka · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. március 28. 10:05

Köszönöm!

Luluka · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. március 28. 10:02

Kedves afterglow!

Remélem, mostmár örökre megjegyzed, hogy a Lulu nem Lola, és a Lola nem Lulu. És, ha kíváncsi vagy mi a különbség, nyugodtan látogass meg! További jó tapasztalatszerzést! szia Lulu

Luluka · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. március 28. 09:52

Kedves twisted syster!

Remélem kisboa reagál arra hogy megvádoltad azzal, hogy nem mond igazat. Ő biztosan volt már nálam, és nem keveri a neveket. Egyébként meg a puding próbája az evés! Szia Lulu

Luluka · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. március 28. 09:46

Kedves nyaligátor21

Te jártál már nálam, hogy ilyen bölcs vagy? Egyáltalán nem érzem, azt hogy nem illene rám amit ezek szerint a az ÁBC-t nem ismerő afterglow írt. Minden egyes férfi másnak lát egy nőt, az egyiknek gyönyörű a másiknak nem jön be. Hála isten, hogy ennyire különbözünk, így mindenki kedvére válogathat. Mivel nem tudom ki ő a neve alapján, de nálam is volt nemrég valaki aki beverte a fejét, és azt gondoltam, mivel meg volt elégedve velem, ő írt. A kertesházat is el lehet írni kertvárosnak. Kisboa viszont már járt nálam, ő biztosan nem tévesztette el a neveket. Mindenkinek további szép napot! Lulu

lolafun · Újonc (13 hozzászólás) · 2014. március 28. 08:43

:), semmi gond, a lényeg hogy tisztázódott minden és  köszönöm a hozzászólásokat

Törölt felhasználó · 2014. március 28. 08:08

Sajnos tényleg elírtam a nevet!!! 

Valóban Loláról van szó, Nála jártam! A hibára akkor jöttem rá, amikor Lulu megköszönte a beszit, de a képe nem volt azonos, akinél voltam Ne haragudj Lola Drága! Jövök, még, ha megbocsájtasz!

Törölt felhasználó · 2014. március 28. 07:58

Sziasztok!

Olvasom az utóbbi hozzászólásokat és bizony rendesen elbeszéltek egymás mellett. Képlopás, nem képlopás ez nagyon nem érdekel( habár nem szép dolog ha igaz), de miután "afterglow" barátunk rendesen elírta a Lolát Lulunak, elkezdtetek össze vissza beszélni. Tiszta vizet a pohárba: "afterglow" Loláról írt beszámolót!!!! ez TUTI !!!! ..és nem Luluról!!

Miután elolvastátok a beszámolót és nyilvánvaló az elirás ( gondolom nem szándékos, vagyis inkább remélem), akkor illett volna ezt szóvá tenni és nem megköszönni. Én úgy gondolom, hogy Lulunak azt illett volna írni, hogy: bocsika ez nem én vagyok, hiszen én nem sportolok, nem a kertvárosban rendelek...stb...Ő egy másik lány, bocs nem kérem az idegen babérokat. Nem is kell, mert annyira más kategóriák vagytok, hogy akinek az egyik jön be, nem megy a másikhoz.....nincs itt semmiféle közös fotós, meg keveredés. Egy elírás volt, amitt illett volna azonnal helyretenni aki olvasta és érintett a dologban...További szép napot, kellemes és gavallér vendéget, mindenkinek az izlése szerint. Én lezártam ezt a témát....Ny.

twisted syster · Újonc (32 hozzászólás) · 2014. március 27. 21:47

Szia Kisboa!

Valószínű Lolát szerettél volna írni, mert Ő tényleg egy csoda!  A kis konkurenssel hasonlíthatnak egymásra, talán egy a fényképészük. Az ott kapott ruhák és a környezet miatt lehet a keverés!

Nemrég jártam Nála! A hölgy egy csoda! Szerencsétlenségemre szorosan két vendég közé kerültem, de ezzel együtt a masszázs és az azt követő szex-varázs teljesen lenyűgözött. Ha tehetném, naponta látogatnám! Soha nem felejtem baracvirág mellbimbóit és rózsaszirom *unciját! Milla puszi Lolácska!

kisboa · Kvázi-tag (123 hozzászólás) · 2014. március 27. 17:35

Lulukának nem kell más tollával ékeskedni! Úgy jó, ahogy van, tessék bátran kipróbálni! Persze a véznaimádóknak nem ajánlott!

Luluka · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. március 27. 14:11

Úgy látom, "afterglow" itt csak negatív kritikát szabad írni, ugyanis valakinek a lelkivilágát megbántottad azzal, hogy pozitív véleményt írtál.  Kedves moderálásra küldő, nézz szét a Veszprém, és a Várpalota oldalon, ott is írt ez az úriember, és ott a lányok nem küldetik be moderálásra, csak mert valakit megdícsért. Lulu

Helga40 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. március 27. 11:25

Kedves Luluka!

Én sem tudom, hogy Te ki vagy.
Valóban jól látod, már rég nincs az oldalon hírdetésem. Nem pécéztelek ki sehonnan sem, megsem tudtam volna, csak egy kedves vendégemtől kaptam e-mailt, tényleg igaz,hogy itthagytam Debrecent, mert Keszthelyen látta a fotóimat! Rákerestem és tényleg.
Ezért is írtam,hogy ne legyen zavaró:)

Neked is minden jót és további szép napot kívánok!
Helga

Luluka · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. március 27. 11:07

Köszönöm afterglo, hogy ezt megosztottad, és az kedves úriembernek is aki ezeket írta rólam, a fejére meg legközelebb kap egy nagy puszit :) További szép napot mindenkinek! Lulu

Törölt felhasználó · 2014. március 27. 10:41

A környéken dekkoltam és felkerestem a legszebb keszthelyi hölgyet a maga teljes valóságában elbűvölt. Megosztom mit találtam:

Lulu

Keszthely gyöngyszeme! Kellemes kertvárosi házban fogad.  Gyönyörű, kisportolt, jól karbantartott nőies alkat. Kellemes társalgó, van humorérzéke, remek masszőr és a szexben csúcs. Nagyon jól reagál,  ezzel segíti a partnert. Jól kell megválasztani a „megrendeléskor" a masszázs és a szex arányát! Ismeri és jól használja az anatómiát a partner legnagyobb örömére.

Környezet: 9/10, fürdő: 9/10 (mert bevertem a fejem, azért nem 10/10), sex: 10/10, diszkréció: tökéletes 10/10

Luluka · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. március 27. 00:04

Kedves Helga!

Fogalmam nincs ki vagy, hogy nézel ki. Soha nem láttam a fotóidat, nem tisztem, és nem is vagyok rászorulva, hogy mások képeit használjam. Akik már jártak nálam, tudják, hogy a fotóim a valóságot tükrözik. Más fotója nélkül is dögös, kívánatos nő vagyok. A jelenleg fent lévő fotmon is látható. Ráadásul úgy látom, te nem is vagy jelnleg hirdető, nem értem milyen apropóból pécéztél ki magadnak?Az állítólagos fotót pedig,  nem én vettem le. Üdvözöllek, és minden jót kívánok neked! Lulu

Makkmarton69 · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. március 26. 21:39

Üdv! Keszthely környéki lányok milyen oldalon hirdetnek? Hová érdemes arra elmenni, kit érdemes felkeresni?

Helga40 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. március 25. 08:16

Ez gyors volt LULU, köszönöm! További szép napot! 

Helga40 · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. március 25. 08:03

Szép napot!

Kedves Lulu nem veszi fel a telefont, így itt szeretném megkérni, hogy vegye le a fotómat! 

Köszönöm!

Üdv. Helga Debrecenből

Téma indítva: 2010.03.15., 847 hozzászólás összesen