Hirdetők egymás közt

Téma lezárva
csak én · Újonc (7 hozzászólás) · 2011. január 20. 18:49

Szervusz puma,

nekem eddig semmi gondom nem volt a hirdetésemmel. Valószinű, hogy elfelejtetted az azonosító számodat és emiatt nem tudták beazonosítani a hirdetésedet. Egyszer volt nekem is ilyen de gyorsan tudtuk korrigálni. Kérlek nézz utána. Hidd el ez az egyik legjobb oldal. Nekem a vendégeim nagy része erről az oldalról jön és itt csak regisztráltak írhatnak a fórumba ami szintén nem megvetendő dolog. Tudok olyan oldalt ahol bárki, bármilyen link néven írhat bárkiről bármit. Nahát az gáz. Kérlek légy türelmes és vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőséggel. Minden jót és sok vendéget kívánok Neked.

puma · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 20. 14:13
sziasztok lányok!nektek milyen tapasztalatok van a videkilany szerkesztőséggel kapcsolatban?nekem nagyon rossz.hétfőn regisztráltam magam és azóta sem jelent meg hirdetésem,sőt hiába is irok reklamációt,arra sem méltatnak hogy visszairjanak.ez már a 3-dik napja.viszont kolléganőm kedd reggel lejárt, felrakta hirdetését és két orán belül megjelent.nekem viszont hétfő óta semmi.szerintetek normális ez?szerintem igy elvesztik hirdetőik bizalmát és más oldalakhoz fognak fordulni ilyen hozzáállással.már több lány is panaszkodott,most saját magam is ezt tapasztalom.
Bettike28 · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 16. 10:47

Sziasztok!

Csajok mindenkinek ilyen gyatra ez a hónap?Mert ez már kibirhatatlan hogy szinte egyhéten egy vendég vagy az se!!

Törölt felhasználó · 2011. január 15. 21:12

Sziasztok lányok!

Nem akar valaki Ausztriában egy go-goban dolgozni? Beszéltem a főnökkel, ritka jó fej! Ha érdekel, írjatok a linda9137@gmail.comra! 28-50-ig intelligens nőket keres, akik csinosak, intelligensek és beszélnek németül.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. szeptember 13. 20:11

Lányok  vigyázzatok..  van egy kedves  ember  aki  az  autoban  felejti  a pénztárcáját...  megnyerő  külső,  intelligensnek tünö..pasi,  nálam egy éjszakát töltött,kiment a pénztárcáért, azóta nem láttam

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 08. 19:57

Szia!

Nagyon elhallgattál? Hogy alakult a mai napod? Még mindig esik és hideg van :(

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 08. 15:28

Szia!

Ezt csak most vettem észre. Már én is gondolkodtam, hogy felrakom a szemeimet, de fiam a fotósom és utálja a "munkáját".

Mindig azzal jön, hogy csinált már elég képet, válogassak azok közül. Pedig, ha az én lelkemet meglátnák! :D

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 07. 20:13

Kb. ugyanaz, de ne keseredj el, minden hónapban van néhány ilyen. Nekem is befutott 1-2 érdekes hívás :) Majd holnap, a hétvége meg remek lesz. Hozzám holnap jön Georgom, róla már írtam, utána kisüt a nap. Itt ömlik az eső szinte egész nap és iszonyat hideg van ez is közrejátszik.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 07. 18:13

Milyen felétek a hangulat? Itt nagyon pocsék. Több ismeretlen érdeklödő volt ma,de mindezt úgy tették olyan kedvetlenül,mintha valaki kényszerítette volna őket.Már nekem is elment a kedvem.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 07. 18:07

A szájra és a szemre gondolsz? Hát igen,a ...TÖRÖLVE... is rafkósak és tartani kell velük a lépést.Mikor még ezeket nem raktam fel,addig sok olyan telefonom volt,hogy ő először csak megszeretne nézni és látni akarja a szemem mert az a lélek tükre.Így hát felraktam nekik,nézegethetik.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 07. 17:52

Köszi, megnéztelek. Jók a fotóid. Azért rafkós vagy, az arcodat úgy kell összepuzzlézni :)))

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 07. 17:39

Szia Katónéni!

Ha rákattintasz a nevemre,akkor megmutatja a hirdetésem.Szombathelyi vagyok.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 07. 14:18

Szia rubintom!

Dolgozol? Én viszont nem tudom Te ki vagy, mármint honnan és melyik lány. Én azért nyitottam meg a véleményeket újra, mert az egyik fiú írni akart rólam, de aztán hiába vártam, hülyeségeket meg ne firkáljanak alám. Amúgy nem nagyon van szükség véleményekre, úgyis mindenki maga dönti el, hogy tesz egy próbát, vagy sem.

Írd meg, ki vagy, légyszi! Megnézlek én is. :)

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 06. 20:45

Szia rubint!

Kicsit késtem, örülök, hogy itt vagy! A géptől lassan mennem kell, holnap fél 10 körül feljövök, aztán amikor ráérek.

Remélem, jönnek még lányok! Barnultál? :) Én ritkán megyek, mert öregít az én koromban :(

A csevegésben olvastad a masszázsomat? Biztos. :)))

Jó éjt és sok vendéget!

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 06. 19:33

Szia Katónéni!

Hát persze,hogy nézegetjük egymást.Én mindig olvasgatlak beneteket a csevegésben.Pl:loptam tőled ötletet,mikor nézegettem a hirdetésed,hirdetéseket.Azóta én alám is írnak szépeket.De látom,hogy te már megszüntetted.Most el lépek a szoliba,de ha később ráérsz,akkor szívesen beszélgetnék.

Törölt felhasználó · 2010. szeptember 05. 20:22

Sziasztok lányok!

Nem akartok itt beszélgetni? Annyi közös témánk lehetne, a csevegésbe már írtam ötleteket. Úgyis tudom, hogy kedvelitek Katónénit (vagy utáljátok?) :)))

Egymás közt lehetnénk itt, bele se néznének a palik, ha meg mégis, legalább elnevetgélnének a női cseverészésen, mi meg tapasztalatot cserélnénk, nevetnénk a pasikon. Jó lenne!

Meghívlak benneteket, sokan vagytok szimpatikusak nekem, én beszélgetnék veletek, nem csak masszőrökkel. Mi is nézegetjük egymást, ne is tagadjátok, különben honnan tudná mindenki, hogy ki Katónéni. Na, még Ti is megszeretnétek!

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2010. július 10. 07:27

Bocs de ilyet én alapból nem mondok el senkinek sem!!!!!

zulu123 · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. július 09. 21:37

Petrácska már pedig ez csk úgy lehet,hogy a jelszavad valakinek elkotyogtad.

Petra szolnok · Újonc (12 hozzászólás) · 2010. július 09. 07:55

Sziasztok Lányok! Velem olyan dolog történt,hogy valaki a fizetett fotógaranciás,hozzászólás engedélyezett hirdetésem feltörte! Megváltoztatta a jelszót az email címet és a hirdetésben szereplő telefonszámom,ezért a partnerek nem tudtak elérni! Kérlek benneteket figyeljetek erre mert csak pár számot változtat meg és fel sem tűnik! Nekem is az egyik partnerem ha nem szól rá sem jövök! Nem tudom kinek állok ennyire az útjában,hisz csak jól kéne dolgozni ahhoz hogy legyen partnere és nem ilyen aljas trükkökhöz folyamodni!!!!!!!

MelindaDebrecen · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. július 03. 15:15

Szép jó napot mindenkinek!!!!!

Szeretném felhívni a hirdető hölgyek figyelmét egy fiatal srácra aki hamis 20ezressel próbált fizetni.

Ugyanez a fiatal féri egy kolléganőmnél is megfordult,de szerencsére őt sem sikerült becsapnia!

Lányok!!!!

Nagyon figyeljetek oda erre az emberre!!!!!

További kellemes napot mindenkinek.

Téma indítva: 2010.03.15., 182 hozzászólás összesen