Szia Zorg,
ez már egy lerágott csont. Ahol van, ott meg gondolkodnak, amíg el nem tűnik.
A rengeteg jogszabály változás is benne van h idáig jutott ez az egész. Amikor én
belekezdtem a gyógymasszázs tanfolyamba, a 20 órás frissítőre nem adtak ki engedélyt.
Eltelt néhány hónap, és újra járt a vállalkozói a gyorstalpalóra. (Zéró tudás:))
Tavaly januárban -előadva a kezdőt- felhívtam az Okmányirodát, hogy szeretnék kiváltani
vállalkozói engedélyt masszázsra, hosszú lenne a beszélgetést leírni, a lényeg, csak indokolt esetben adnak ki,
van helyette vállalkozói igazolás (semmi oklevél nem kell!), ha otthon masszírozol, még az ingyenes
váll. ig. se kell, semmi. Bárki masszírozhat. A legújabbat már le se írom. Kész vicc, vagy inkább nem.
Amit kerestek, van, csak ki tudja, hol hirdet, vagy hirdet-e még... Ez van. Elkúrták, mint Gyurcsány apánk.
Nem kicsit, nagyon. Nekem sokan mondták, hogy aki ide feljön, nem masszőrt keres. Valóban nem, de
megtalálta, hát kíváncsi volt. Nekem anno vidéken ez volt a sikerem, a valódi tudás és a jóság :) még a végén.
Leutánozták, most lehet találgatni, ki kicsoda, mihez ért, mihez nem. Tesztelés, mint akkor az újságban, amiért
a netre jöttem fel olyat hozni, amiért Pestre kellett menni...(Voltak még erre más maszőrnők, akiket Te keresel, de
lementek, az a réteg megvan egy idő után, akinek hirdettek. Mi beszélünk egymással, a sok bunkóságból lett elegük,
meg jól vannak. )