Csevegés

vas orú · Kvázi-tag (79 hozzászólás) · 2012. október 12. 20:41

Csak beleszaladtál megint. Ahhoz szellem is kellene! Az, hogy valaki azt hiszi magáról, hogy szellemes, még nem jelenti azt, hogy van szelleme.

Vagy így vezeted fel megint, hogy tudsz valamit?! Van műtő, és kötszer is (csak másként), a fertőtlenítés kifejezetten alapos, az asszisztencia pedig olyan, mint amilyennek itt a diszkréciónak lennie kellene: adott és elvárt.

Törölt felhasználó · 2012. október 12. 16:20

De ez a luk nem ott van, ahol gondolod (bár oda se ártana néha, csak akkor a lepedőket is ki kéne lyukasztani :))

Vagy, azt hitte, az a krémtartó, ő meg fulladjon bele az asztalba...

Törölt felhasználó · 2012. október 12. 16:10

Sajnos vágtam. 

Ami a legszebb, hogy már két ( a tisztelt masszőrhölgynél "végzett" és erre ismert is) "masszőr megtalált.

Az egyik fordítva feküdt a masszázságyra, lába közt a lik :D, a másikat már le se írom...

Haladunk, csak, hogy ez is egy szakma vóna!

Törölt felhasználó · 2012. október 12. 16:02

Nem jó válasz.

Előbb a közönség segítségét kérik...xd

Törölt felhasználó · 2012. október 12. 13:45

Hát, igen. Ezzel elérik, hogy "valódi masszőrökkel" telik meg a Masszázs. xd

De, amit írtam, az nem a neten folyik, és még mindent le se...

Várpalota, Veszprém és a környékbeli falvak ezzel a 4 oldalas szórólappal meghintve.

Ami szép volt még, pont az ellenjavallatokra (amit egy tanult masszőrnek éjjel álmából felferve tudnia kell)

javasolja a svéd masszázst!!! Gyúrjuk szét a szívbeteget (orvosi engedély nélkül), mert attól már meggyógyul.

Magas vérnyomásra is remek! (Tilos, hacsak nem szed gyógyszert rá:)) Nem folytatom. Minek?

Serrano2 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. október 12. 12:26

Ehhez még tegyétek hozzá, hogy anita69=hercegnő=ádám69=Ístnán=kaszanova=valaki aki nagyot élvezet Anitával=Gábor=zsoli=zoli=Nagy László=.... ( és még ki tudja )szintén masszíroz. Hát... az lehet maga a földi gyönyör! :D

Törölt felhasználó · 2012. október 11. 17:08

Csak, hogy kicsit végre a masszázsról szóljon itt a beszélgetés, idézek egy szórólapból ("profi" masszőr kukázta össze valahonnan:))

Véleményeket várok, metromantől is, mert ő (szerintem) azért konyít valamit hozzá anélkül, hogy masszőr volna.

"A masszázs ma már teljeskörű ismertségnek örvend." (Cáfolom, rengeteg embert megkérdeztem különböző masszázsokról...)

Svéd masszázs fogásai eme masszőr szerint:

-simítás (stimmt)

-gyűrés! (?)

-lapogatás (?)

-hajlítás (?)

-nyújtás (?)

-KÖRKÖRÖS MOZGATÁS!!! xd

Természetesen a masszázs fogásai lehetnek feszítők és húzók."

Elképzeltem, masszőr cimborám először kuncorászott, aztán, mikor a nyirokmasszázshoz ért, elkomorodott. "Remek!"

És ezzel a szórólappal butítják a népet.

Törölt felhasználó · 2012. október 08. 20:24

Tudom, de kösz. Nem nézek ki többnek 110-nél :D

Törölt felhasználó · 2012. október 08. 20:24

Szia férjemuram :)

Elcsábítsalak? Gyere át a másik Beszélgetésbe, ez itt a masszázsról szólna, de úgy látom, valakik eltévdtek. 

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 08. 20:24

59 perc lesz az szerintem.

Thx.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 08. 20:22

Megvan, köszi.

S a beígért bók: "Egyáltalán nem nézel ki 86-nak".

Szép estét.

:-)

Törölt felhasználó · 2012. október 08. 20:17

youtube

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 08. 20:15

Esetleg kicsit pontosabban?

Törölt felhasználó · 2012. október 08. 20:12

Desszert

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2012. október 08. 20:09

'Passed bárkinek képes bókolni, aki elárulja neki, hogy a Hajós-Csernus vitát hol lehet megnézni?

:-)

Törölt felhasználó · 2012. október 08. 20:03

S lőn világosság. :)

Törölt felhasználó · 2012. október 07. 21:22

Te Kuszálógép, nem kötnél inkább fuszeklit? xd

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. október 07. 17:23

Értem a nick-nevedet ihlető problémát. Óvatosan a kereséssel, ha sok a szöveg, elveszhet a tartalom. Nem mindig kell ELVI(ra) kérdést csinálni a dolgokból! :-) Ugyanakkor mindenből lehet valamit leszűrni.

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. október 07. 17:18

Igen,ez tényleg úgy működik hogy át kell adni magát az élvezetnek,de az illető meg tudjon nekem valamit adni is,ez így korrekt.

Ad neked, igen, a kis kezedbe, vagy a szácskádba. Illetve mit is beszélek, hiszen te nem vagy olyan. Üssek a számra!

PosztGráfKuszátor · Tag (40 hozzászólás) · 2012. október 07. 11:11

"dzsalsz", mi! Előbb nézd át, hogy melyik nyelvjárást hol használják, és majd aztán döntsd el, hogyan is írogatsz, CÍMERES! Persze erre képtelen vagy, megint azt hiszed, hogy elég, ha úgy használod, ahogy mástól hallottad. 

Téma indítva: 2012.05.25., 332 hozzászólás összesen