Szerencsére 25.t évesen nem ismertem hogy van ilyen is.sőt még 35-évesen sem.Igen voltak vicces fotók de azokat leszedtem magamtól.Nem érzem magam dívának csak jó géneket örököltem.
Szerencsére 25.t évesen nem ismertem hogy van ilyen is.sőt még 35-évesen sem.Igen voltak vicces fotók de azokat leszedtem magamtól.Nem érzem magam dívának csak jó géneket örököltem.
Nem vagyok hatvan éves de remélem meg sem érem azt a kort:)
Ja és még mi az aMILF-s duma :)Írj példát hátha tanulok valamit:) elfogadom.D
Mert mi vagyok,Egy ráncos képű öreg aszony.mi a bajod velem az hogy nem vagyok 20-éves akikhez pedi te szivesen jársz,mert azt hiszed hogy te azzal fiatalabb leszel.Aki számodra nem tökéletes az mind nem ide való.Mindenbe találsz kivetni valót.Ki vagy te hogy megszabd hogy kik lehetnek itt.Vagy te vagy magad a szrekesztőség .
A Debreci hirdetők fele képgarancia nélkül van fent,szerinted ez mire utal??
Értem már mire akarta gróf burkoltanfogalmazni,nekem nem kellene ezekkel az emberekkel foglakozni és a bohóskodás kifejezést használta a beteges hajlamhehett. Sokesetben ezek az emberek hozzám sem érnek mert más az igényük.Miért nem lehet ezt elfogadni?Szerintem az a beteges amikor egy idős férfi egy tini lányt akar.
:D És amikor a hozád hasonló korú matrónák fiatal fiúkákat akarnak??
Beivott megint.
Az egy más kategória de van .Csak most én voltam és vagyok a célpont:)
Eddát hallgatsz a kör közepén állsz? :D
Egyáltalán ér valamit a képgarancia?
Nem egyszer láttam már olyan képgaranciás profilt ahol egy külföldi felnőttfilmes volt, persze még az is agyonszerkesztett formában...
ebből viszont sajna kevés van :(
azért is mennek el a fiatal fiúkák ilyen VL-es randevúkra... :)
Igen és szeretem."Nem adom fel,tudjátok láthatatlan,lapos sumákok Istenem de sokan vagytok rosszak" "Ha egyszer odébb állok a körközepéről majd hiányzok Rám többé nem találtok Rosszak"
Nem sokat de ha még van is az sem tuti:)
:D keresd a "Nőt" a fészen!!
elvira,légy boldog. a te adodból,kapnak az idősek nyugdijat a gyerekek, családi potlékot.
a korházak,lélegeztető készüléket.
légyszives ne gondolj csak magadra.igazán megértheted,hogy egy közöség része vagy.ja hát ez, nem filléres dolog.mert te itt a pénzről beszélsz,csak.mintha az adózás rosz lenne.
adóz sokat és légy büszke rá.
Itt a "felnyomott" szón van a hangsúly kedves Kankirály!:)
Üdv
Dior
szia ,ne hisztiz.adóz!
arra gondolok amire akarok,és meg van a véleményem mindenről és mindenkiről.ez jó nem?
elvra hiszek neked.meggyőztél.
tutti senki sincs itt"bejelentve"már a szó valodi ,vagy átvitt értelmébe.
elvira,szépek a melleid,az jó ha adózol.
szia