Fórumozók egymás között (dühöngő)

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2019. március 31. 20:40

Fogyaték PONT.exe 😂😂

GIBSON39 · Lelkes újonc (113 hozzászólás) · 2019. április 01. 15:14

Valaki leforditaná????

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2019. április 04. 23:07

Az a telibe rakott kochengers i*ten f@sza a visszajárós már le van sz@rva! XD

staffi · Őstag (1076 hozzászólás) · 2019. április 05. 19:31

Pedig nekem annyira mondta  hogy nagy kedvence vagy és napi szinten beszéltek..  és látod. .. mégis ez lett belőlle! Jártam már én is igy   :D de túl tettem magam rajta hamar 😁😁😁

Kovator21 · Újonc (1 hozzászólás) · 2019. április 05. 22:33

Hát, igen. Lassan már azokban sem bízhatunk, akikhez rendszeresen vissza járunk! Nálam is előfordult, hogy fix idő pontom volt, mégis több, mint 2 órát sétáltam és mehettem haza. Vagy a számomra leg kedvesebb lány, 5 csodás alkalom után úgy megalázott, hogy egy darabig elment a kedvem mindentől. Nem értem, mi történik mostanában? Egyre rosszabb a helyzet és erről, nagy részben mi pasik tehetünk! Hogy miért? A legtöbben lusták vagyunk egy nyamvadt értékelést írni, akció után. Közben, meg elvárjuk, hogy mindenkiről találjunk infót. Sokan visszamennek olyan lányhoz is, akivel nem is volt jó. Egyébként, a mostanában futó szolgáltatók egy részének, nem is való ez a szakma! 

staffi · Őstag (1076 hozzászólás) · 2019. április 06. 10:37

Igazad van!!! !! !! 

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2019. április 06. 14:24

Az túlzás hogy napi szinten beszélgetünk,talán1x1,,kedvence vagyok ja vettem észre :D mióta új helyen van azóta elérhetetlen hm.Mindegy majd találok valami újat,, oszt ennyi 😊

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2019. április 18. 22:09

Ne szólj olyan dolgokba bele amit nem értesz! Igen probléma! De hogy nem veszettem  többet mint gondolnád.. 

SzexTündér · Újonc (2 hozzászólás) · 2019. április 24. 09:24

Szomorú az ha egy lány nem becsüli meg a visszajárós vendégbácsikat.
Aki ilyen nem érdemli meg hozzá járjatok,dok szép lány van keressetek mást :)
Kellemes randikat nektek:)

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2019. április 24. 21:40

Nem mindenki kedvel, de nem is mindenki számít!  :)

Brigike32 · Újonc (0 hozzászólás) · 2019. április 25. 14:35

Nem is kell mindenkit kedvelni! 

Mindenki mindenkit nem kedvelhet! 

Keress másikat! Biztos fogsz találni van itt sok hírdető lehet válogatni! Ki tartás! Sok sikert! 

MustafaClarkson · Újonc (3 hozzászólás) · 2019. április 28. 22:31

Mint a magno csak beraksg egy cd nem is tudom hogy sz valahogy igy balada balada csepcsere csepcsere gusztavo baladaaa

De nem is ez a lenyeg hanem emberek vagyunl ember ksnt kel a masik hoza alno erezese van a lany tudja de nehez helyzet sle alirota mikor egy lany meg erzi ez nem tudja ki fejetni hat enekbe kel elmondani a szerelmet

Csepcsererrcse cae cse cse vagy angolol lav kamav tut

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2019. április 29. 14:03

Dr. agy/ IQ bajnok, grat az írásodhoz! Értelmezhetetlen 🤣🤣

Myke8 · Újonc (13 hozzászólás) · 2019. május 13. 16:17

Ezért kell inkább egy barátnőt felszedni, nem olyanokat nyalni akin végigmehet akárki még zuhanyzás nélkül is, és még ezért fizet is az ember? Tiszta vicc.

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2019. május 14. 08:12

ha ilyen véleményen vagy, fura, hogy még regisztráltál is erre az oldalra...

BeatrixAranykéz · Újonc (2 hozzászólás) · 2019. május 14. 08:34

Azért azt tudd,ezzel mi is igy vagyunk.. Már a visszajárós Úrra sem lehet fixen számítani-sőt.. lassan annak kell örülni ha esetleg sztornózza-de sokszor vissza sem szólnak.. Pontosan ezért pakolnak 1időre több urat., és lesz futószalag... Picit érdemes lenne elgondolkozni ha korrektséget vártok -talán mi is .. Én spec. mindig örülök a Régi ismiknek.. csak olvasni nem szeretnek az Urak :) Szép napot Mindenkinek élményekkel tele !

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2019. május 19. 10:14

Nálam feketelistára kerül az olyan hirdető, aki nem veszi fel a telefont. Visszahívást kér. Sípol a telefont, mert kikapcsolta. Szenvedjen velük a franc. Van másik. 

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2019. május 19. 16:02

ha éppen vendég van nála és te hívod? Vegye fel?

vagy amikor te vagy nála vendég, vegye fel akkor is ha más hívja?

staffi · Őstag (1076 hozzászólás) · 2019. július 24. 09:46

Egy két hírdetőnek már olyan arca van, hogy azzal dicsekedik ő válogathat a törzsvendégei közt is, annyira felkapottak :) Van  egy közmondás " Ami egyszer megbővül az később megszükül"  álltalába előbb vagy utóbb be fog következni, és akkor lejebb fog az arc is menni 😊😊 

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2019. július 27. 06:54

TESWÉR - HAJSZOLOM A SZERENCSÉMET (OFFICIAL MUSIC VIDEO)👌

Téma indítva: 2012.06.11., 776 hozzászólás összesen