Kedves Urak,akik a hirdető hölgyeket látogatják!Én is egy masszőr vagyok,és sokszor gondoltam,miközben masszi'roztam,hogy valakinek már meg kellene i'rni fontos dolgokat,amik az Urakat érintik,hogy tudják mihez tartani magukat,ne csak azokat kritizálják élvezettel (persze név nélkül,álnév mögé bújva,mert úgy sokkal uninteligensebb).Úgyhogy most lei'rom a tapasztalataimat,akinek nem inge,ne vegye magára.Példákat i'rok,milyen a kellemetlen vendég.Megjegyzem,sokan vannak hál'isten,akik nem ebbe a katagóriába tartoznak.Szóval,amik előfordultak már:Levetkőzik,megkérdezi,hogy fürödhet-e,mert egy kicsit izzadt.Ennek örülök,mert nagyon büdös.Kijön a fürdőszobából,és igaz,hogy a testét lemosta,de a hónalja alatt egy egész fehérje tenyészet van.A másik variáció szerint a talpa fürdés után is fekete,és nem festéktől.A rosszabb,akinek annak ellenére,hogy ápolatlan,még csak eszébe sem jut megfürödni.Ennél csak az kellemetlenebb,amikor büdös valakinek a feneke.Nem látszik semmi,de felfordul a gyomrom,ahogy masszázs közben oda hajolok.Hetente egyszer-kétszer elő fordul!Szóval,hm..uraim,wc-zés után nem ártana mosakodni,főleg ha valaki masszi'roztatni akar.Hadd világosi'tsam meg a dolog érzelmi részét is.Ti azért jöttök,hogy jól érezzétek magatokat,tiszta sor.Elvárjátok a barátnő filinget.Még ez is belefér bizonyos korlátok között,emberek vagyunk,és nem nehéz kedvesnek lenni egy szimpatikusan viselkedő kedves emberrel.De ugye nem gondoljátok komolyan,hogy az elvárható ilyen körülmények között,hogy ezt az ember szi'véből élvezze is?Én például azt élvezem,ha valaki ezt nem várja el tőlem,hanem elfogadja,amit nyújtok neki,nem akar mindi'g mást,mint amit elmondok,hogy történni fog,átéli mélyen az általam nyújtott masszázs örömét,és akkor őszintén tudok örülni én is.Még sok mindent tudnék i'rni,de egyenlőre ennyi.Köszönöm a lehetőséget.