Szia Kedves! Igen a sok és a kevés is relatív fogalmak. Az is világos, hogy az időt kell elsősorban megfizetni. De ha így van, akkor miért nem szolgálható ki a vendég, az igényeinek megfelelően. És most kizárólag normális dolgokra gondolok. Igen drágulnak a különféle dolgok, de bocsáss meg *** moderálva *** keresete legfeljebb azoknak van, akik *** moderálva *** kereskednek. A gondom nekem pl az, hogy az 1 órába elég sok minden belefér, így aki nem szereti élvezi a szexet, és nem igazán célja, hogy a másiknak örömet okozzon, akkor miért csinálja. Ha csak a pénzért, akkor az olyan is! Hidd el, nekem nem okoz anyagi gondot bármennyit fizetni, de nem elvtelenül! Az a hölgy nálam a felejtős kategóriába kerül aki az alapra mindenféle extrát pakol. Mert mitől is extra a szexben a csók, a kölcsönös natúr francia, vagy a szájba élvezés. nektek hogy esne, ha orgazmus közben hagynánk abba a kényeztetést? Az ilyen extrázó lányokat még akkor is kerülöm, ha korábban a kedvenceim voltak, így bukják a nagyobb alapösszeget is. Ha nekik így jó, ám tegyék. Eközben megy a panaszkodás, hogy kevés a vendég. Persze! Mitől növekedjen a számuk?
Igen vannak olyan lányok, akikkel szorosabb kapcsolatot alakítottam ki, az ügyességük, a küllemük és az intelligenciájuk miatt. Náluk természetes, és érthető az általánostól eltérő kedvezőbb ár. Sőt olyan is van, aki már felhagyott a szakmával és időnként összejövünk, de sohasem kér pénzt. Az más kérdés, hogy adok neki, vagy elmegyünk tavasszal, ősszel bevásárolni néhány cuccot, amit én fizetek.
És, az úgy van ha én a lányt nem k*rv*nak (bocsánat) nézem, akkor, ha lehet ne is viselkedjen úgy.