Halló ! Érdekelne pár lány ,ha valaki tdu valameikről infót ar írja meg legyen kedves ! Köszönöm !
lara 23
alexa30
jázmin21
maya21
sidney31
kitti23
vanessa22
Halló ! Érdekelne pár lány ,ha valaki tdu valameikről infót ar írja meg legyen kedves ! Köszönöm !
lara 23
alexa30
jázmin21
maya21
sidney31
kitti23
vanessa22
Hali ! sofi 21-ről írhatnál kicsit ! Köszönöm !
Sziasztok! Én is egy hirdető vok. Momókával kapcsolatban vannak infók a ***moderálva***fórum oldalán! Azt gondolom egy hírdetőnek sem lehet konkurencia tárgya ez a csaj! Olvassatok róla, admin letíltotta ott mivel durván adta elő magát! Leírtak szerint negatív a csaj!
én elolvastam miket írt saját maga ***moderálva*** a győri fórumba az alapján elég is belőle....
és amit írtál ki is nézem belőle
Kicsit érdekes a sztori,konkurencia ír konkurenciáról?;)?hogy is van ez?
Sziasztok! Tud valaki mondani valamit Virág 21-ről? Szeretném meglátogatni és érdekelne mások véleménye is mielőtt elmegyek hozzá! Köszi
Hasonloak a tapasztalataim anita 22rol
Egyetertek az elottem hozzaszolo forumozo tarsakkal
anita22-nél 3 és fél éve votlam - már akkor sem volt igaz, amit írt magáról. Hihetetlenül gépies, unott és kommunikációképtelen volt akkor is. Külsőre átlagosnál jobb, elsősorban alakra, arcra átlagos.
Piroson van ròla...
teljesen igazad van.
annó rendelt a jereváni úton (kb 8 éve, akkor is 22 volt:) ), Anikó nevű barátnőjével....
mindkettőnél voltam, egyik se volt jó, unott, passzív, *** moderálva ***
Sziasztok!valakinek valami infója Momókárol??
Szia az a hölgy Nika 32 néven futott eddig. Masszörként hirdet de valaki azt irta szexel is. Én is szeretnék többet tudni róla ha van infod légyszi oszd meg velem is. Köszi.
+1 (csak, hogy megerősítselek)
Pont ezért nem mentem vissza hozzá én sem annak idelyén.
Pedig amúgy nagyon szép a csajszi, viszont a hozzáállás is legalább annyira fontos lenne, sőőt.
a szőke perla 30,őnála ki volt? mi a tapasztalat? valós kép? hozzáállás? írjatok,ha nem jó,azt is. ezért van ez a fórum,ugye?
győr,anita 22. nyugodtan törölhetné a bemutatkozásában a "szívesen hozzádbújok...." részt,mert amilyen unott,passzív a lány,ez semennyire nem igaz. nem csúnya,de kelletlen. első és utolsó alkalom volt vele. nem fog hiányozni.
Sziasztok Nika 32- ről szeretnék többet tudni. csak masszázsra lehet menni hozzá?
Szevasztok
Masszázs néven hirdető szőke hölgyről szeretnék megtudni pár infot,érdemes e meglátogatni? Köszi
Lánykereső Szerkesztőség
· 2015. július 28. 08:49
Tisztelt Látogatók!
Kérjük, hogy a vitát ne itt folytassák, ez a Győri topic!
Értelek! Ezek szerint kiscsávó vagy még. Saját véleményem, lehet fel kellene nőni a feladathoz???
Ismetlem..... saját vélemény...
Ha valaki hirdet es az egyik hónapban 26 éves a masik honapban 19
Az nem egyenes.
én fiatal holgyet keresek altalaban es nem kozepkorut.
Forum. Megnevezes.
Kulombozo emberek eszmecseréje véleménykinyilvánitása.
Nekem ez a véleményem másnak pedig megint mas.....
Ezert hivják forumnak.
Mindenki sajat maga donti el ki milyen holgyet keres fel.
Anit leirtam azok pedig tények!