udv:
utobbi nehany honap tapasztalata:
teljes mertékben egyetértek banner" ur
Zsani20 nal higéniai problémak fentalltak nekem nem nyerte el a tetszésemet.
ahogy az elöttem forumozo walter" urral is egyetértek
Barbi 35 szintén ugyan ez volt a szitu nálam is a plafont bamulta és alig várta hogy vége legyen kedvességböl sem volt megnyerő.
Ancsa 25 a képeken szereplö hölgy nem felelt meg szamomra a valosagnak olyannyira hogy nem is maradtam.
Lara 23 már telefonban sem tunt kedvesnek de azert meglátogattam képek alapjan tutinak tünt .
kár volt.....kedvesség szinte nulla körüli óranézös folyamatosan fintorokat vagott kihagyom
Lexi27 hm...akinek a molett hölgyek tetszenek azoknak megfelelö én kihagyom.
Maya21 a legnagyobb csalódás. megbeszéltunk egy időpontot egy gyors jatékra" 15 percet váratott "érkezésemkor közölte hogy kicsit megvaltozott az az összeg amiben telefonon megegyeztünk.
megköszöntem illedelmesen és tovabbaltam ---hisz nagy a választék.--- közölte hogy mivel 3 percet voltam nála ***moderálva*** azt is ki. felejtős.
Liza: a környék számomra elég sivár mind a lakas belselye kopott ülögarnitura lépcsőhazban kellemetlen sz*gok. az az érzésem volt hogy mielöbb hagyjam el a helyet ugy éreztem nem egy sz*lg*lt*tas hanem" csak f**ess és menj"
pozitiv tapasztalatom:
szofi 21.
kellemes hang a telefonban a megérkezésemkor ugyanaz a hölgy fogadott aki a képeken szerepel
nem volt ***moderálva*** de megérte ugyanis tetszetős volt a felóras program . barna szolis bör figyelmesség jó szex.
Léna 21
szintén hasónló paraméterek megérkezésemkor ugyanaz a hölgy fogadott aki a képeken szerepel
hosszú combok hosszú szőke haj és nagyon kedves.
szofi 21 léna 21 még meglátogatom
Természetesen ez a sajat egyéni szubjektiv véleményem . --kinek ez kinek az---
üdv : Gülbaba