Mi van ezen az oldalon? Normális beszámolót már nem is lehet olvasni,mert az ha nem tetszik az adott lánynak,vagy a futtatójának azt töröltetik...? Maradnak csak az önfényezős reklámok?
Pár évvel ezelőtt havonta 3-4 lányhoz elmentem,akkor is előfordult néha,hogy kár volt a zs*tonért,de ma...Már leszokóban vagyok,idén 2lánynál voltam,bár ők abszolút pozitiv. Hogy kik,azt nem irom,mert ennek a fórumnak sajátossága,hogy a konkurencia megvádolna futtatással,mivel a "nevem" mellet ott van hogy hirdető.... Annyi az én bűnöm,hogy olyan lányt kerestem egy apróban,akivel úgy is lehet gyakorolni a párzást,hogy mindenféle királyok portréjával kellene megajándékozni...de akkor sem csinálok új regisztrációt.
A lányt ugy választom ki,akihez elszeretnék menni,egyrészt figyelem a fórumot(egyre inkább nincs értelme),másrészt figyelem a hirdetőket....aki hetente más városban van,váltogatja a neveit,egyik nap 26éves,másik nap 18,már biztos nem megyek.Persze igy is előfordul,hogy azt kell éreznem,inkább húztam volna ki magamnak.... És ez a "szerencsevadász" lányoknak köszönhető...Akik nyújtanak valami rettenetes sz*lg*lt*tást,és azt hiszik ők a királyok,mert leh*ztak....Nemegyszer voltam úgy hogy bucsuzóul az járt a gondolataimban,hogy most aztán kegyetlenül lefejelem....de inkább uriember maradok.