Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
béccí · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. február 22. 08:22

igazad van  banner és öreg motoros megkérik az *rat már páran pofátlanul is és csak maszatolnak

Persze van egy két kivétel de egyre ritkább

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2015. február 22. 03:44

Ismereteim szerint nem volt annyira felemelő a felhagyáshoz vezető út.

Mrszepfiu · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. február 22. 00:21

Igazat adok

Mrszepfiu · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. február 22. 00:19

***Kérjük az önreklám és egymás lejáratásának mellőzését !***   (Jázmin, Samanta)

Sziasztok!

Sokat olvasgattam itt az irásaitokat és úgy gondoltam "tollat ragadok",  regisztrálok és megosztom eddigi élményeimet és tapasztalataimat veletek. jártam jó pár lánynál Győrben és először a legpozitivabbakat és legnegatívabbakat élményeket írom le.

POZITÍV

A kedvenc :Jázmin 29  

Telefonban kedves, pontosan talyékoztat.

Egy fekete fehérneműben és extra magas magassakuban fogadott csorgott a nyálam. Feszes nagy formás szilikon cici -( bár ha.nem mondja lehet észre sem veszem, hogy szilikon  mert nagyon passzol az alkatához) 1 óra : profimassz, jól lovagol, de haturól a legjobb :) francia csillagos ötös bőnyálas....  végig kedves volt erdeklődő beszédes jó fej. 

Tisztaság volt. Zuhanykabin tiszta nem penészes mint jó pár szolgáltatónál. 

Biztosan vissza  térek!

Negatív 

Shanell 

Nem teccet, kifordultam büdös volt biztos nem szelőztettnek és már belépéskor futószalag érzés. Nem tudom a programrja milyen lehet de ezek után nem is érdekelt udvariasan távoztam.

Lana 

Elmentem mert dicsérték. Furdalt a kíváncsiság.  Itt nem tudok hosszában írni sajnos a képek szerintem túlságosan retusaltak a valósághoz képest csalódás. Maradtam egy fél órát.  unott volt végig gépies volt nekem az egész.  zuhi majd távozás 

Zita27 

Ezt azért írom mert aki a biztonságos szex híve szerintem ne menjen hozzá.  telefonon beszéltünk érdeklődtem a lehetőségek iránt és egy közeli ismerős makktárs ( nála a második alkalom után megkerdezte tőle hogy szeretné e iígy...)érdekes figyelmeztetése után feltettem egy kérdést és a válasz hát bizarr volt.  természetesen nem mentem el hozzá. 

Pozitív 

Szamanta21

Igazak a hírek egy igazi porrrrrrszíívó... :) NFVSZ  végre egy nem finnyás belevaló bögyös igazi r....i......b.....i jó értelemben. Tiszta lakás bár már jártam benne egy másik hölgynél és akkor is tiszta volt rendezett.  dögös ruhában fogadott. Jól lehet gyomoszölni jól bírja minden pózban.  

A többit később.... 

Ajánlásokat szívesen várok akár priviben is ( csak tiszta magyar, hölgyek  érdekelnek.) előre is köszönöm 

tbalu · Újonc (20 hozzászólás) · 2015. február 21. 19:36

Legalább jó hírek miatt nem hirdeti magát?

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2015. február 21. 04:09

Bocsi, most látom, hogy már kaptál választ. Csak az a szokásom, hogy alulról kezdem az olvasást... is :)

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2015. február 21. 04:08

Tudok, de nem mondhatok. Annyi biztosnak tűnik, hogy ebben az életben már nem fogja hirdetni magát...

Banner · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. február 20. 18:20

Tudtok 2 milfet gruppenre?

Zotya01 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. február 20. 16:36

Sziasztok!!

Szofi (21)-ről kérnék infot! Nagyon-nagyon bejön a képek alapján. Valamint Hanna (23) is érdekelne! Akár privátban is!!

Köszi

gabiii · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. február 20. 15:44

Kriszti 28.....felejtős, 10/1 nem érteni mit beszél..

Not good:-((

Törölt felhasználó · 2015. február 20. 15:01

Köszi az infót!

Sok szerencsét kívánok Neki!

Jason X · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. február 20. 13:43

Yvett 28 legutoljára Yvett 33 néven volt fent, utoljára decemberben, ő ezt már befejezte, és nem is lesz többet!!!

Brembo31 · Újonc (19 hozzászólás) · 2015. február 20. 13:12

Zita művésznő pár napja még 32éves volt,most már csak 27... Miért kell ezt csinálni? Kép alapján a 32 is erősen sántít,de most főleg....

Törölt felhasználó · 2015. február 20. 11:57

Yvett 28 nevű hölgyről nem tudsz valamit?  Idén még nem láttam a hirdetését.

Nekem Ő ajánlotta Tinát de sajnos még nem volt rá módom kipróbálni de ami késik az nem múlik.

Én Jázmin 29-et nem írnám le csak azt tudni kell hogy Ő nem szereti az extra dolgokat. Neked ezért nem is javasolnám.

Normál tömésre teljesen jó és szórakoztató társaság.

Egyszer voltam Virág 33-nál, tetszett a mutatvány de másodszorra mikor mentem volna kikapcsolta a telefont. Áttette a székhelyét akkor más városba csak nekem nem szólt és potyára mentem. Ez negatívum de igazából érthető mert nem volt elmentve a számom. Nem kizárt hogy még megyek hozzá.

Mirabella művésznőnél is voltam de nem igazán fogott meg. Kissé kripta hangulat volt és az nem tesz jót a teljesítőképességemnek.

A Lotty/Niki nevű lány aki most Fehérváron van, nálam nagyon nem vált be.  Nem csúnya de a hozzáállás katasztrofális. Nem ajánlom senkinek.

Hanna 23 nagyon szép lány, lehet vele beszélgetni is. 3x voltam, de valahogy futószalag effektus az egész.

Stefy ajánlott. Bár csak 1x voltam nála de az elég kalandos helyen volt. Most nem tudom hol rendel.

Banner · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. február 20. 11:41

Tisztelt Makktársak!

Lehet itt jópofáskodni, meg megírni a frankót, attól még a tények nem változnak. Győrben a szolgáltatások színvonala az utóbbi fél évben drasztikusan romlott, köszönhetően ( tisztelet a kivételnek) a hölgyek "szolgáltatás értelmezési" problémájának. Fel kell hívni egymás figyelmét, és meg kell osztani egymásközt az információkat. Csak így lehet "üzenni" a kritikán aluli hölgyeknek, hogy ez a "szakma" világszínvonalon is működik. 

Banner · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. február 20. 09:11

Ha engem szólítottál meg, készséggel állok rendelkezésedre. Vivien szuper csaj..és élvezi is..:)

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2015. február 20. 04:15

Akkor kezdeném is:

Barby 20?

Egyébként meg kb:

Tina 35 ++++++++++(!) -> ez olyan, mint az isiben a csillagos ötös

Maya 21 +++++++

Dalma 35 ++++++++

Bella 24 ----- sajnos nem jött össze a találka, mert a megbeszélt időpontra köddé vált. Ennek jelzésére várom a javaslataitokat :)

Jázmin 29 --- már a telefonban olyan hangvétel, hogy elment a kedvem -> szinték várom a javaslatokat

Szofi 21 --- már a telefonban olyan hangvétel, hogy elment a kedvem

Stefy 21++++++++ -> régebbi tapasztalat, még a hosszú szünetet megelőző időszakból

Shanell 19 +++++++++

Barbara 30 +++++++ (M)asszázsélmény profi és a befejezés is, a lány nekem kevésbé bejövős

öreg motoros · Kvázi-tag (144 hozzászólás) · 2015. február 20. 04:05

Szerintem egyszerűsítsük a kommunikációt eképp:

XY? -> Van valakinek infója XY-ról?

XY- -> Van, nekem negatív élmény volt.

XY+ -> Van, nekem pozitív élmény volt.

és kész.

Komolyan fáj a fejem attól, hogy belépek és a hozzászólások felét nem látom, mert épp bírálják, vagy már le is tiltották.

Nem kell olyan szofisztikáltan fogalmazni, mert abban sok a hibázási lehetőség.

Banner · Újonc (33 hozzászólás) · 2015. február 19. 18:51

Priviben megírom...

pendely · Újonc (27 hozzászólás) · 2015. február 19. 16:54

Nem vagy jo a szerkesztöknek ! Hiába akarsz ! 

Téma indítva: 2010.02.25., 6509 hozzászólás összesen