Sziasztok,
igen, kb akkor ment el Győrből, kerek, kicsit nagyobb feneke volt:)
Miss Galaxynal nem voltam, van tippem h ki lehet... figyelem és ha tudom, meglátogatok:)
Nehany számomra, hangsúlyozom, számomra csalódás:
Kitti, aki nagy műmellekkel, modell alkattal és kihangsúlyozha h magyar. Úgy 5 éve voltam nála és ahogy már tobben is leírtak, baromi flegma, unott, nem lehet hozzáérni.
Csalódás volt Döniz is. A fotók alapján egy dögös csajra számítottam, de nekem Ő már a kövér kategória. Pedig sokat beszél, kedves, de valahogy mégsem.
Most hirtelen nem jutnak nevek eszembe, de majd ha látom őket írok róluk.
Akik nem negatívak voltak, de nem is kiemelkedő:
Maya, aki most Zitával is fogad, apró cicik, kedves, aranyos, nagyon fiatal.
Zita, alapban csókot vállal, amit jól is csinál, lehet kényeztetni és jól is reagál. Ami nála zavaró volt, az a hasán a bőre, ami egyáltalán nem feszes. Lehet szülés után volt/van és minden nőnek ilyen utána?
Virág 33, Ő jópár evvel idősebb, viszont nagyon ad magára, illetve jól reagál ha jól kényeztetjo. Szilikonos mellei vannak, amit nem nagyon szeretek. De ugye ebben sem vagyunk egyformák szerencsére:)
Korinánál is engem csak a szilikon zavart. amúgy abszolút ajánlott! Jól kenyeztethető:)
Még mielőtt megjegyezné valaki, ezeknél a lányoknál "jöttem"rá h a szilikonos mellek nekem nem jönnek be, pedig megpróbáltam:)
Üdv