Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
tbalu · Újonc (20 hozzászólás) · 2014. november 12. 12:24

Sziasztok

Kihez érdemes elmenni az alábbiak hölgyek közül:?

Heni24

Virág33

Anita22

Mirabella26

Barbi20

Kim26

Aura33

Vagy esetleg más akit nem írtam?

Köszi előre is

Tbalu

takata · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. november 12. 11:02

Voltam a múlhéten masszázson.Csajok ezt ki kell probálnotok.A Tihanyin szalonba dolgozik a srác aranykeze van :))Azt hiszem a Rob-Roy-al szembe. Hát nem semmi olyan jól csinálja , nekem is a barátnőm mondta. Persze be kell jelentkezni előtte , azt mond 30 perces teljes svédre akarsz menni.:)

ceruza · Újonc (30 hozzászólás) · 2014. november 11. 07:37

Ez azért vicces egy picit. :D Menjen mindenki oda, ahol f*kázzák a csajokat? :D Morbid ötleteid vannak. És itt most félreteszem azt, hogy saját magad "sztárolod".

Minek kellene egy olyan helyre menni, ahol csupa rosszat irnak mindenkiről, és magáról a helyről is?! :) Mikor vannak olyan sz*lg*lt*tók, akik "teszik, amit kell". A jó bornak nem kell cégér... Tartja a mondás... Személy szerint elkerülöm az ilyen helyeket, továbbá azokat is,  akik nem valós életkorral, képpel, sz*lg*lt*tásokkal hirdetnek.

Hogyan?

Kiválasztom, hivom, lebeszélek mindent, elmegyek, valami nem stimmel a fenti dolgokkal, nem kell ott maradni. :)

Szoktak hebegni-habogni különböző kifogásokat; nem ér rá a kollegina, tavalyi képek, stbstb.. nem érdekel!!!

Nem az a látvány fogad, ami a képeken, viszont látásra. Ilyen egyszerű a dolog...  

Arról, hogy itt a "kedves" sz*lg*lt*t*k egymást f*kázzák, meg főként egymást reklámozzák, esetleg sk*zofréniában szenvednek, mikor saját magával beszélget nem térek ki. Ez nálam már a b*t*g kategória... 

Sok csaj van most győrben, tele a piac. A rájuk való kereslet viszont egyre kevesebb. Én is próbálgatok új csajokat, de mindig rájövök, felesleges. A tiszavirág életűek, akik előkerülnek majd tovaszállnak a következő szellővel a következő városba, olyanok is, hisz okkal teszik. Akiket f*káznak, ismételten kerülendők. Vannak szerencsére állandó sz*lg*lt*tók, akik már évek óta gyökeret eresztettek itt győrben...

Aken · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. november 10. 18:12

Sziasztok.

Vasárnap győrben lesz dolgom és kinéztem egy két lányt. Szertnék róluk információt kapni. Milyenek, jók nem jók. Amit keresek az egy jó masszázs és egy kis hancúr együtt. Kit ajánlotok ha ezek között nincs olyan. Köszönöm.

Ízisz https://videkilany.hu/25696-izisz

Rita https://videkilany.hu/41915-rita

Daisy https://videkilany.hu/38994-daisy

Sziszi https://videkilany.hu/31808-sziszi

Aura https://videkilany.hu/13159-aura

Wanda https://videkilany.hu/44963-wanda

Köszönöm a segítséget még egyszer.

Dea · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. november 10. 10:12

Sziasztok! 

Elöször is:Igen járom a városokat,mint rajtam kivül a lányok 95% -ka ! 

Másodszor: Kedves (Viktoria,Huncutka és a *** moderálva ***! ) Válalni kéne a valos okot,*** moderálva *** nélkül szexeltek,ezzel rontjátok a város,és lányok egészségét ..Itt nincsen le járatás.. Rengeteg helyen meg fordultam ..

Egy helyről sem irtam fel semit!És itt nem arrol van szó hogy én pár kiloval több vagy kevesebb vagyok!

Védem az egészségemet! (Huncutka,csak saját magát reklámoza! ) Ez is engem támaszt alá! :) Ezzel bucsuzom!

Ui:Nevetek válaljátok fel! :)  

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. november 10. 08:16

elég nagy *ssz*get tennék rá, hogy Dea és Kretus nem ugyanaz a személy

Bendi · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. november 10. 07:05

Ez az oldal szerintem nem a háborúskodásról szól , hanem a lányok p**zk**esetéről és a sz*lg*lt*tásról ! Már látják a vendégek , hogy itt most egy bizonyos hadjárat indult el , egy bosszúhadjárat egy lánytól, aki ezer néven kommentel, pl Dea, a legújabb a Kretus, stb ! Megszeretnénk kérni a szerkesztőséget , hogy a következőkben ha az alul olvasott lányok lejáratására és támadására bármilyen néven és Ip címen  ír valaki , azt moderálni sziveskedjenek ! Ráadásul még címet is akar írni a szerencsétlen, de azt sem tudja, hogy hol  és mit ír ! Na hát ez már felháborító ! A következő lejáratás moderálásait a szerkesztőségnek  társaim nevében is megköszönjük ! Bendi

Kretus · Újonc (10 hozzászólás) · 2014. november 10. 01:16

Jogos amiket irsz Dea. Hozzateszem nem.ismerlek es nem reklamszoveg. Megertem a felhabirodottsagod.

Dea · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. november 09. 23:52

:D a Mádám ...Saját háza körül sepregess A Riesz Frigyes ***moderálva*** van szó.:)

Bendi · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. november 09. 23:20

Na végre Szaki  ! Valaki , aki megmeri nyíltan mondani a véleményét  a hazug senki számára már nemkívánatos, áll nevek alá bújt kb 40 kg val több csajról, aki Győrben is , csak úgy mint más városokban több névenis hirdet ! Brigi, Szofi, Niki , Gina stb ! Kicsit unalmas már , hogy ez a nő hetente villan fel más, ,ás városban, mert aki nála jobb, vagy 40 kg val kevesebb, azt már ócsárolja, sőtt a lakásokat is leakarja járatni ! Inkább nézne magába, hogy már sehol sem engedik dolgozni a kicsit is kultúrált helyeken !

szaki · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. november 09. 23:03

DEA.szerintem nem égetni kellene itt másokat,föleg nem olyanokat akik tudnak és akarnak dolgozni és nem keverik a kakát mások alá,meg nem hazudoznak.Nagyon jóvolna ha nem ocsárolnál hazugságokat,szerintem nézzél magadba hogy kinek miket hazudozól,meg hogy kiröl mit állitász.amugy meg nyugodtan kiirhatod a nevedet hogy GINA vagy BRIGI vagy stb.nem áll nevek alá bujni.

Bendi · Újonc (3 hozzászólás) · 2014. november 09. 22:37

***Kérjük az önreklám mellőzését!***  (Huncutka)

Olvasván a sok rossz véleményt a lányokról, szerintem azokról írnak rosszat  akik a legjobbak a szakmában  ! Azokkal foglalkoznak sokat , akiknek a leg több vendégük van ! Ha nem így lenne , akkor  senkinek sem lenne oka, hogy szexre és kikapcsolódásra vágyó férfitársaim előtt egyes lakásokat és lányokat lejáratni próbáljon ! Akiellen a legjobban rosszat írnak , oda kell elmenni , hogy az ember bizonyosságot nyerjen róla, vajon kinek is szúr szemet az a lány, vgy lakás, akinek rosszhírét keltik ! Néha el kell gondolkodni azon , hogy vajon kinek érdeke a hazugság és a lányok ocsmárolása ! Úgy hogy szerintem aki osztja a véleményemet , az látogassa meg azokat a lányokat és lakásokat akiket leírnak itt , főleg a szakmában dolgozó egyes hölgyek írígységből és majd bebizonyosodik, hogy ki beszél fére , ki riogatja a vendégeket el csupán csak írígységből ! Jó magam is íígy tettem, pont Huncutka lejárató szövegeire és kellemes csalódtam mondhatom ! De sorolhatnék még egy két lakást és lányt ahol a sok negytívum írása csak egyes koléganőjök koholmánya írígység szinten !  

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. november 09. 19:43

Döníz! Jók az új képeid :P 

Dea · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. november 09. 12:07

:) Tisztelt Szerkeztöség! Ez nem le jàratàs, évek otta vagyok ebben a munkában ..Eddig pozitiv véleményel 

..kérem elötte járjanak utána ...Huncutka, Viktória csapatról beszélek meg a "Diszpécserről" aki el adja a friss husikàt!!!

ceruza · Újonc (30 hozzászólás) · 2014. november 08. 17:12

Réka32 képei elég "furák". :) Az hagyján, hogy agyon van photoshoppolva, de aki csinálta legalább a testarányokra figyelhetett volna. :D

Miért kell szégyelleni a molettséget? Valakinek ez jön be!!

Dea · Újonc (6 hozzászólás) · 2014. november 08. 13:31

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***

Sziaztok! Most jöttem el egy helyről!!! Nem ismertem a hölgyet akihez jelentkeztem.Jelenkezésemkor azt mondta a 2 szobàba két làny van .Mire oda érte a 2 szobára 3 làny volt.A lakàsból àradt a cigeratta szag, a szoba (amire 2 -en jutottunk, elöszőr kedves és normális lànynak tüntek!) 2.nap utàn ki derül a 2 koleginámról hpgy mind 2.-en meg vettik az óvszert.A seprű, és a fel mosó vödör egy kinai szó! A lepedőt scserélték.Probàltam a *** moderálva *** szólni hogy ezzen javitani kéne, sajnos a *** moderálva *** is kicsit gáz volt ....Inkább el hagytam ezt a retek tanyàt ...(*** moderálva ***) aki teheti kerülje...Szép napot! ÜDV Niki

walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. november 07. 16:42

Tényleg "olyankor írják ezt ki"? Nahát! A fene se gondolta volna! :D

Jaguar · Lelkes újonc (68 hozzászólás) · 2014. november 06. 23:41

Tehát Dalma34 finom, édes és puha. Furcsa jelzők, furcsa beszámoló. Nekem háttal soha nem ült rám. Már írtam Dalmáról korábban, ellentmondásos, vegyes élményem volt vele (többször voltam nála még 3 éve), inkább pozitív, mint negatív.  De azzal is egyetértek, aki a képekhez képest túlsúlyosnak tartja.

mtuitpz · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. november 06. 23:20

Hali!

Jöhet nekem is :)

Nosingleboy · Újonc (11 hozzászólás) · 2014. november 06. 04:40

Sziasztok!

Meglátogattam Dalma 34-et. Kedves, aranyos, mosolygós és hmmmm.... finom!

Nagyon jól tud bánni a testével. Na és ha ráül nekem háttal. Na akkor tud igazán izgatóan mozogni.

A p*****a nagyon édes és puha.

Még megfogom látogatni!

Téma indítva: 2010.02.25., 6510 hozzászólás összesen