és melyik a másik hölgy?
és melyik a másik hölgy?
Sziasztok!
Ma voltam Zafiránál nagyon aranyos közvetlen lány a képek valósak őt ábrázolják! ***moderálva*** sincs elszálva.
Ajánlom mindenkinek.
Mi az,hogy"párpmnál" talán páromnál???Aki kíváncsi hamar megöregszik.Ne nyomozz!Aki meg nincs fenn,az valószínűleg nem elérhető.Nem logikus?
ha mondjuk továbbadta a számot mondjuk a barátnőjének a lány, akkor simán lehet idei
Szerintem úgy lehet megtudni a címüket, hogy elmész hozzájuk :D
sziasztok.a segítségeteket szeretném kérni.
Ma találtam drága párpmnál egy listát amin ilyen csajok neve,tel száma,címe szerepel.ámde akárhogy nézem is nem látom a lányok adatlapján a címüket.honnan lehet azt megtudni?itt a fórumon esetleg?vagy a csajnak kell írni?a válaszokat előre is köszönöm.és még annyit,hogy a csajoknál fenn van a tel szám megjelenése,annak a dátumnak lehet hinni?már csak azért mert az Úr azt állítja,hogy ezeket a számokat már régen írta ki,de én találtam olyan lányt akinek idei a szám megjelenése.
Sziasztok!
A múlt héten meglátogattam Barbara(30)-t, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Egyetértek és a két hölgy nem is lakik messze egymástól!:-D szuper csajok egy utcában :-):-D
Sziasztok! Csilla 40-nél járt valaki? Meg köszöném az infot hogy érdemes e meg látógatni. Privátban is jó . Elég kis vad macskának tünik a hölgy. Már láttam msá városokban is a hirdetését szóval biztós nem sokáig lesz itt. Csak jó lenne róla tudni valamit :)
Sziasztok!
Timi masszázs néven volt egy csak itt fent, a hirdetők között.
Felhívtam egyeztettem, de mikor az időpontról beszéltünk volna egyszer csak kinyomta a telefont.
Nem megszakadt, mert utána próbáltam hívni, felvette majd mikor beleszóltam akkor megint kinyomta és ezt már többször eljátszotta.
Valaki volt amúgy vele?
Vagy kamu az egész?
Hello- Én már töbször jártam Korinánál a franciája isteni hozzá állása kiváló, test 10/10. Csak ajánlani tudom!!!!
Hanna 23 csodálatos 10/ 10 aki igényes annak merem ajánlani.
Sziasztok nemrég voltam évi 50 nél Győrben imádtam fantasztikus csaj és ami lényeg abszolút korrekt mindenkinek ajánlom szeressétek tiszteljétek mert megérdemli. imádnivaló. Én biztos törzsvendége leszek.
Hali! Anna (20 éves) györben tud valaki valammit rolla érdemes meglátogatni?
Nem voltam itt jó ideje, de nem csodálkozom azon amit olvasok. Sajnos (le)**z*s kis tanulság volt Arcsi részére, mentségére szóljon még újonc... Valaha kiváló volt a csajszi, ismertem... Legalábbis azt hittem... Szomorú, hogy ilyen alacsonyra tette a lécet és ilyen Trash-movie színésznő lett belőle. Sz*lg*ljon tanulságként!
Q10
Niki 19: Képek enyhén javitottak, de amugy tényleg ö az. Bénázásom miatt csak fél orát maradhattam, de Niki kedvessége, bájos kislányos hangja mindenért kárpotolt! Biztos megyek még hozzá, végre a mai volt az elsö alkalom hosszu ido után amikor nem bántam meg az idöt, ***moderálva*** stb.
Bocsi összekevertem egy másik lánnyal ő nála még NEM voltam. léna 21 nél voltam... sorry...
Szia voltam nála 2 alkalommal... nagyon kedves (volt velem) lány. Ő van a képeken.
De a Győrit mondtad ugye??? Ne hogy egy másik is legyen... Már nem fér a k*retbe :) Barnább a barnánál :)
Kösz hallottam már én is hírét :) Sőt tapasztaltam ;) ;)
De könnyen megközelíthatő így. Szerintem mki ide költözik :)