Hát az elműlt időben nekem csalódás volt a lánylátogatás. Név nélkül :
Az első lány ugyan aranyos és kedves és még extra csókot is adott, de nem saját fényképpel hirdet, hanem össze van ollózva más szolgáltatók képeiből!
A másodiknál saját kép, de kicsit persze előnyös helyzetben készültek. Kiderült a lány nem borotválkozik minden nap, ami azért ebben az esetben ha valaki atestéből él ajánlatos lenne. A melléről nem véletlenül nem volt fotó , mert elő sem került az aktus alatt a melltartóból és ezzel mindketten jobban jártunk.
Harmadik lánnyal időpontegyeztetés, majd go helyszín, ahol egy másik lány fogadott, mondván, hogy egy számon dolgoznak és akit én szerettem volna nincs itt, de telefonba nem is mondtam hogy kivel szeretnék lenni. Mintha nekem tudnom kéne , hogy ők hányan dolgoznak egy számmal. Szóval eljöttem.
Negyedik lány pesti plázacica kinézet. mármint fényképen, mert élőben ugyan derékig stimmel, de onnan fatörzs alkat. Grátisz jár kézfertőtlenítő, mert anélkül nem is érhetsz hozzá. Igaz feljutni hozzá elég nehéz, mert portaszolgálat van és ő jön le, addig ott ácsorogasz. Diszkréció nulla. De fent aszobában is hasonló a helyzet, mert tusoláshoz egy szál f.sz ba megyek a fürdőhöz, szembejön két másik lány. A hozzállás egyébként itt is rendben volt, de a körülémények gyalázatosak.
Eddig ennyi.