Úgy látom termékeny lírai korszakukat élik páran az oldalon. Komolyan mintha valami szappanopera forgatókönyvét olvasnám. :D Lélekelemzés, ajándékok, ki kivel mit csinált, miért úgy csinálta, stb. Tényleg azt hiszitek ennyit kell ezeken feleslegesen agyalni? Lekattoghatna már a sok önjelölt pszichiáternek: ez csak üzlet! ***moderálva*** - lehetőleg minél többet - akciózz, - lehetőleg minél gyorsabban - aztán húzz a búsba ahonnan jöttél, és hagyj békén. A lányok nem romantikából nyomulnak ebben a műfajban, hanem mert keresni akarnak, és nyilván a lehető legt**bet, a lehető legrövidebb idő alatt. :D
walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2014. április 25. 07:52
ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. április 24. 23:29
Szevasz "Ich"
Ezt nagyon szépen összeszedted.Az egyszer biztos,akár még pszihollógus is lehetnél,olyan jól körül írtad az esetet.A mostani fiatal korosztály, új szokáskultúrályával is tisztában vagy,jobban mint én.Tudod, én még abban a korban nevelkedtem,amikor még a kérdésekre illett felelni,és természetesen őszintén.Akkor (és szerintem most is ez a helyes,normális)főleg,ha a hazudozásnak,normális párbeszéd elől való kitérésnek,semmi különösebb, nyomós oka nincsen.Kérdésedre válaszolva,igen,a 2 közül egyiküknek vittem virágot is.Abban igazad lehet,hogy nem nagyon szokás,mert őt is megleptem vele,de mint értelmes ember lévén, megköszönte,azonnal vízbe tette,és szerintem esze ágában sem volt azzal szangcionálni az esetet,hogy nem fogad többé.Pedig csak 4-5 évvel volt idősebb "Virágnál"(lehet,hogy pont itt volt a "széria váltás")Ezért volt annyira nehéz feldolgoznom,mert tudom,hogy minden ami a világon történik(bármi legyen is az)annak oka van.Nem mindennek tudjuk az okát.Ám jelen esetben Virág tudja,csak nem mondja meg.Ezzel sokkal nagyobb kellemetlenséget okozott nekem,mintha őszintén elmondta volna az igazat.Válogathat-e?Ez nem kérdés.Egyébként,már annyiszor kielemeztem magamban a történteket, és arra következttetésre jutottam,hogy ő már ottlétemkor eldöntötte,hogy többé nemfogad.Ezt abból gondolom,hogy mivel nem tudta ki vagyok,eleve másra számított.Más valakire számított, ezzel kapásból csalódást okoztam neki,amit még a virág, és az édesség, nem hogy ellensújozott,de még fokozott is.Így az első találkozáskor kialakult szimpátia,átváltzott ellenszenvé.Tanultam az esetből, s remélem ezzel nem vagyok egyedül.Emberek vagyunk és hibázunk,mert esetleg néhány, általunk jelentéktelennek gondolt, és kimondott szó,vagy bók alapján téves képet alkotnak rólunk.Visszatérve,hogy megengedheti magának azt,hogy kedvére szelektálja a vendégeit(és természetesen megengedheti,hiszen a hasonló korú,és adottságú lányokat nézve abszolút előkelő helyen áll Győrben)ez még könnyebé tette,hogy számára mindenféle kellemetlennek vélt magyarázkodás nélkül lepattincson.Ám a fórumot olvasva,valakinek épp elvette a kedvét saját magától Na....még ez is belefér....?Részemről lezártam az ügyet. Köszönöm neked,és mindenkinek, aki hozzászólt.Sok jó dolog jött, amitől könnyeb lett megérteni az egészet.Úgy hogy, nézzük a jó oldalát.Üdv mindenkinek:Ragadozó.
sur · Lelkes újonc (70 hozzászólás) · 2014. április 24. 22:54
telefonba elég vad *rakat mondott, kötelező(?!) masszázs, azt ki kell f*z*tni mindeképp, és ha sexet is szeretnél akkor az pluszba megy, fél óra olyan ***moderálva*** lett volna mondom köszi annyiért nem. kár, pedig kiváncsi lettem volna rá, képei bejönnek, de így...
Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. április 24. 21:55
007 Valamit keversz!Tamasbatyja Lomi utcai lakásról ír...Virág18 nem abban az utcában van.Nála nem,De a barátnőjénel Tamiá-nál (ami nem keverendő,a Tamara neven hirdetokkel!!)mar voltam...Tamiáról mindentéren csak jót tudok mondani.:)
Enikő24 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. április 24. 21:13
SZIASZTOK!A HÉTEN MÁR NEM LESZEK ELÉRHETŐ,DE HÉTFÖTŐL VÁROK SZERETETTEL ÚJRA MINDEN ÉRDEKLÖDÖT.MINDENKINEK SZÉP HÉTVÉGÉT.PUSZ:LIZA
Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. április 24. 21:03
Semmi gond Kedves kaszanova:)Attól,hogy vannak helyes írási problémák,tudod onnan fakad,hogy Ember vagyok:)És igen attól,hogy valaki sulis nem biztos hogy 5-ös is mindenben,pl. helyes írásban:)De semmi gond!-azért vagyok hogy tanuljak,és okosodjak :P Tudod diák mivoltomból fakadva lehet,hogy nem is tudod hogy Alföldről.Szegedről,Vagy épp nem ukrán-Magyar határ mellől származom:)És tudod azért a Magyar nyelv és kiejtések is lehetnek eltérőek,valamint megfogalmazások.De köszönöm nem kell nyelvleckét vennem tőled.nem igénylem:)További szép estét Mindenkinek Aurélia
Törölt felhasználó · 2014. április 24. 20:58
Én a kolléganőjénél voltam de az ő hozzáállása sem valami pozitív volt.
Virág 18 nevű hirdetőhöz szerettem volna menni de neki már telefonon keresztül sikerült elvenni a kedvemet a látogatástól.
Casanova001 · Újonc (17 hozzászólás) · 2014. április 24. 17:32
Kedves Aurélia19
Nem bántásképpen írom , miért is tenném. Csupán azért közlöm veled az észrevételeimet , mert felettébb böki a szememet a helyes , azaz nem helyesírásod. Amennyiben tényleg szeretnél sokat tanulni , jó eséllyel nem is bántásnak veszed azt a pár dolgot , amiben szeretnélek javítani. Sosem volt erősségem a nyelvtan , de én ennek ellenére másképpen írok bizonyos szavakat mint Te. Ha esetleg megpróbálnád hasonlóképpen , talán hihetőbb lenne a diák mivoltod.
A tulajdon kép feltételezésem szerint nem a te saját tulajdonodban lévő kép akart lenni , hanem tulajdonképp , vagy tulajdonképpen így egybe. Hasonlóan írhatod bátran egybe a mégis , az önreklámozás , a nemhiába szavakat is. Az a bizonyos szög sokkal ékesebben bújna elő a zsákjából ha pontos j-t használnál. :)
Ha gondolod , valamikor átrághatnánk ezeket a dolgokat valami nyelvlecke keretében , természetesen fizetned nem kell érte. ;)
Üdv: Cas
Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. április 24. 16:10
A kedveséget mindenképpen,erre ertettem Aurélia19
Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. április 24. 14:32
TC. ADMIN! HADD KÉRDEZZEM MEG,HOGY AKKOR TULAJDON KÉP,MÉG IS ÖN REKLÁMOZÁS?CSAK GONDOLTAM MEGKÉRDEZEM,MERT NEM HIÁBA ÍRTAD KI HOGY KÉRJÜK A ....OT. ÉN SEMMI ROSSZAT NEM ÍRTAM,DE AKKOR MÉGIS BULYIK A SZÖG A ZSÁKJÁBÓL:) :) NEM DE ?:p TULAJDON KÉP NEM IS ÍRTAM SEMMI SÉRTŐT!:) AURÉLIA
DE SZERETNÉK SOKAT TANULNI:) NEM HIÁBA VAGYOK DIÁK:p
Törölt felhasználó · 2014. április 24. 14:32
Sziasztok!
Voltam Tamara24-eknél, merthogy ketten vannak a lakásban. Úgy be van sötétítve, hogy meg sem lehet állapítani melyik-melyik. Gondolom, ha az egyik foglalt, a másik fogad vendéget. A másik hidető oldalon le van írva mit vállal. Na abból aztán egy szó sem igaz.
A kégli amúgy teljesen rendben van a Lomnic utcában, a lánynak nem sok köze van a képekhez. Ennyit a fénykép garanciáról. Az is egy nagy baromság, nem is tudom, minek teszik ki.
További részleteket privátban tudok küldeni. Ez a tipikus nem ajánlott kategória. Ebből, amúgy megint tanultam...
Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. április 24. 13:49
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését*** (Aurélia)
Szia Farkas.És mi magyar lányok mit tanulhatunk tőle?Ha ki mennék az ő hazájába ,már ha onnan származik,akkor az ottani csajok meg tőlem tanuljanak? :) ARANYOS Megnyilvánulás:) Neked meg Farkas annyit,hogy akkor Magyar lányokhoz ne is menj!!!!
Farkas86 · Újonc (14 hozzászólás) · 2014. április 24. 13:36
Hali!Tamianal voltam.Igazi egzotikus szépség.Sokkal szebb,mint a képeken.Nagyon aranyos és kedves,magyar lányok tanulhatnának tole.Isteni francia.Nagyon ügyes.csillagos ötös.Visszamegyek még ez biztos.:)
ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. április 24. 10:25
Szevasz Wolker!
Félre ne értsd,de mondataidat olvasva,elképesztő mennyire egyformán kattog az agyunk,legalább is ebben a témában.Én is vissza idézve az eseményeket,nagy igazság lehet szavaidban.Ezért jó ez a fórum,most aki még nem esett bele ebbe a "hibába",az most nagyon értékes infót meríthet ebből a pár hozzászólásból.Vagyis NÓ BARIZÁS, CSAK SZEX!!A minimális közeledés,jótanács,kedves gesztus,apró ajándék,virág,személyes információ.Ezek mind okozhatják egy hosszab távúra tervezett (szexkapcsolat)végét.Mert mint ahogy írtad,nem látunk bele a fejükbe,a lelkükről meg nem is beszélve.Azért az én eseteimben voltak kivételek 2 nem több,velük a szexen felül amolyan laza baráti viszony is kialakult.Csak azért lett vége,mert már egyik sem dolgozik Magyarországon.Ők voltak a kivételek, akik erősítik szabályt(talán)Ja és mind a kettő BP-volt.Ezek a pesti csajok azért még mindíg kitettek magukért.Igen,most már én is belátom Ritkábban ugyan,de érdemesebb lessz BP-re felruccani,És óriási választékon felűl a profi szolgáltatást választani.Üdv :Ragadozó.
Wolker · Újonc (43 hozzászólás) · 2014. április 24. 09:36
Igen. Ebben a sz*km*ban sajnos még ez is elképzelhető r*gadozó.
Mármint, hogy nem kapsz kaját, ha megdícséred.
A tapasztalat az volt ezidáig, hogy a legjobb és a leghosszabb "kapcsolatom" azzal volt
akivel sikerült a feladatra koncentrálni és a lehető legkevesebbet komunikálni.
Amint átmentünk barátkozós, beszélgetősbe, rövid időn belül érdekes módon nem értem el a csajt.
Egy sztori abból a párból amikor ez történt.
Ajánlottam a csajszinak néhány az ő sz*km*jában megfogadandó tanácsot, általános jótanácsok voltak, pl.
előtte utána ne mosson fogkefével fogat, hanem szájöblítő, mert sérülhet az íny, vagy használjon
fertőtlenítő kézmosót, mondtam egy típust, amit a kórházakban is használnak, stb.
Na most, hogy ezekből a tanácsokból mit képzelgett be magának, fogalmam sincs, de a következő alkalomkor már nem értem el.
Egy másik lánynál az lehetett a baj, hogy elárultam, hogy 2 hétig külföldön voltam.
Szóval nem látunk bele a fejükbe a csajoknak, és abban az 1 órában, amiből jobbik esetben csak pár perc a duma :),
egy félre értett szó, a végét jelentheti a további randiknak.
A te eseted is valami ilyesmi volt, ha jól sejtem.
Ilyen esetekben pedig legtöbbször sem idő, sem mód nincs helyre tenni a dolgokat.
Váltani kell és nézni egy másik konyhát.
Csakhát ez pl. Pesten viszonylag egyszerű, de itt Győrben több hónapba is telhet.
Részemről január óta csak Pesten "kajálok".
Kevesebbet eszem, de a minőség és a választék ég és föld.
üdv. Wolk
ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. április 23. 23:37
Szevasz Wolker!
Abszolut egyet értek minden mondatoddal,én is hasonló képpen látom ezt az egész "játékot".Nem is akartam egyebet,csak még néhányszor jóllakni a szakácsné remek főztjéből.Te már találkoztál olyan szakáccsal akinek megdícsérted a főztjét,mire ő kitagadott a konyhából?Mert,hogy jelen esetben ez történt.A konzekvenciát természetesen levontam.Nem fogom dícsérgetni a szakácsokat.Üdv:ragadozó.
tocatoca · Újonc (4 hozzászólás) · 2014. április 23. 21:50
Hali. Infót szeretnék kérni Vanda20, Tamia20 és Szabina 19ről. Köszi és további szép estét.
Wolker · Újonc (43 hozzászólás) · 2014. április 23. 21:01
Tanulságos sztori ragadozó!
Hasonló velem is megtörtént, nem is egyszer, de sikerült mindegyikből tanulni, azt gondolom.
De ha belegondolsz ezt a "szakmát" a hétköznapi lányok nem hogy művelni, de elképzelni sem tudják.
R-go erre szinte születni kell.
Amelyik lány nem rendelkezik az ehhez szükséges mondjuk úgy képességgel és beleugrik, vagy rosszabb esetben bele ugrasztják, az sosem lesz jó "illuzionista".
A tapasztalatok alapján viszont amelyik csaj erre termett, annál viszont a vendégnek van nagyon nehéz dolga, abból a szempontból,
hogy ne keveredjen át az illuzióból a való világba.
Azt azért tisztán kell látni, hogy bármennyire összemelegedtek a lánnyal, amikor kilépsz az ajtón pár perc múlva, jön egy másik kolléga,
akivel lehet ugyanolyan, vagy hasonlóan jól érzi magát a leányzó.
És ha ebbe belegondolsz, egyből visszaesel a földre.
Nem szabad ezt tovább gondolni, eleve az ember, ha ezt a sportot űzi, akkor ö sem csak egy helyet látogat.
Ha izlik egy étterem főztje és visszajársz, attól még nem fogod hazavinni a szakácsot.
Egy szónak is száz a vége, arra a fél, vagy egy órára kell koncentrálni és kiélvezni minden pillanatát.
A kisgyerek példájából kell kiindulni aki azt a pár percet élvezi a ringlispilen ami be van fizetve,
ha lejárt az idő, akkor pedig kiszáll és várja az ujjabb lehetőséget.
Üdv.
Wolk
ich · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. április 23. 19:52
Én azért meg tudom érteni, hogy esetleg megijedt. A virág talán kicsit sok volt. Vittél korábban a másik két említett két lánynak is? Eszem ágában nincs ugyan, hogy elítéljem a lányokat, de eszembe nem jutna virágot vinni. Esetleg csokit, bonbont ... A virág, az ékszer és a parfűm inkább egy barátnőnek való. Igaz korábban (illetve manapság is egy bizonyos szint felett) ez talán bevett szokás. Neki ez jelenthetett valami mást, hiába mondtad szóban, hogy te nem akarsz tőle többet. Nem hiányzik nekik senki, aki rájuk akaszkodik, vagy problémás lehet és te azzal, hogy elmesélted neki a pénzről a történetet (miután az már nem is volt aktuális) azt a látszatot keltetted, hogy problémás ember lehetsz. Szerintem nagyon érzékenyek erre, mert félnek! Sokféle "beteg" ember rohangál manapság szabadon, érthető is. Az, hogy nem válaszol és kinyomja a telefont, szintén a mai kor "kommunikációs formája" ... Ezzel intéznek el a mai fiatalok kényelmetlen helyzeteket. Ismerem elég jól. Én is annak a híve vagyok, hogy beszéljük meg a problémákat kultúráltan és egy felnőtt embernek a kellemetlen helyzeteket is tudnia kell kezelni, de egyre kevesebben vannak ennyire felnőttek, még lassan idősebbek között is . Elég gyerekes viselkedés, de ahogy mondtam, manapság lassan ez a standard.
Normális helyzetben ezen fel is szoktam magam bosszantani, de ez nem egy normális helyzet. Valahogyan meg kell őrízniük a távolságot a vendégekkel szemben. Anélkül, hogy most elkezdenék pszichológiai elemzésbe bocsátkozni, általában magukat meggyőzik arról, hogy nem is olyan rossz az, ha naponta tucatnyi férfival vannak együtt ... Aztán kinek kell az, ha a vendég mindenféle miatt kötekszik, vagy problémát csinál. Elmondásotok szerint a leány nagyon népszerű. Megteheti, hogy válogat. Nem gond, ha a legkisebb gyanúra valakit így "leszerel".
ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2014. április 23. 19:26
Szevasz Döfi!
Köszi a hozzászólást.Nem gondolnám,hogy afféle félelmei lennének,hogy belehabarodok.Abból én már kinőttem.Nekem ez szórakozás csak,és semmi több.Bár ezt őneki is világosan a tudtára adtam.Az,hogy együtlét közben,dícsérem,és bókolok,az nem összekeverendő a szerelembe eséssel.Véleményem szerint itt teljesen más az ok,de hogy mi,azt talán már sosem fogom megtudni.Abban bízok,talán lessz még hasonló kaliberű lány győrben mint Virág,(vagy mint Zsaklin,Nina volt)akivel majd jobban alakulnak a dolgok.A pénztár elött sem szoktam reklamálni,ilyesmi eszembe sem jutott még soha.Sőt az már megfordult a fejembe,hogy többet adjak annak aki megérdemli.Helyesebben már példa is volt erre.Na, erre a stádiumra aző esetében, már nem jutok el.