Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. április 18. 13:47

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN EMBERNEK,ÉS HŐLGYEKNEK MEG SOK-SOK LOCSOLÓT! AURÉLIA

Xhams · Újonc (8 hozzászólás) · 2014. április 18. 12:49

Üdv.

Érdeklődni szeretnék ha p.psira keresek hölgyet, kit tudnátok ajánlani aki bírja is?

Kösz

mtuitpz · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. április 18. 07:36

Hali valaki tud valamit Dalma 34 ről,vagy Claudia 31 ről? tényleg olyanok a valóségvan, mint a képeken?

mtuitpz · Újonc (21 hozzászólás) · 2014. április 18. 07:27

Hali! Tuda valaki valamit Claudia 31-ről? tényleg ilyen a valóságban is?

infdorcis · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 16. 22:49

Sziasztok!

Tud nekem mondani valaki valamit Jill22-ről Csilla35-ről és Kicsike23-ról? Előre is köszi!

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2014. április 16. 19:15

kodályon van.teljesen jó."*lcsó"korket.ilyenek.nem éreztem,hogy átbaszott mikor távoztam.mit irhatnék még?egy orába két elélvezés,ritka jó popsija van.az egész teste jó.nem ora nézzegetős.oda teszi magát,de jól.roszat is irjak róla?picit lógnak a mellei,picit!más negativum nincs.

Törölt felhasználó · 2014. április 16. 15:33

Puffi már töröltette magát a fórumról...

Törölt felhasználó · 2014. április 15. 15:57

Szia,

Anita21-et érdemes meglátogatni, nagyon szép teste van. Nem a belvárosban rendel, csak a pasija van a másik szobában, ha éppen otthon van.

Dedte · Újonc (5 hozzászólás) · 2014. április 15. 13:04

Szeva, nekem Anita21-ről kellene infó, érdemes meglátogatni szerinted?

horika001 · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. április 14. 20:34

hali. Még mindig Cleo21, Zafira25 és még kettö lány érdekelne. Vanda20 és Suzy20.... aki volt náluk irja meg a véleményét. köszi. További szép estét.

faszi2012 · Újonc (2 hozzászólás) · 2014. április 14. 19:53

Valoban Ő van a képeken, éllőbe szerintem még jobb is! A hangja meggyöző és kellemes. Fogadtatás meleg és kellemes,nem egy sietös. Nyugottan meg lehet beszélni vele mindent, korrekt. Tusoló célnak megfelel tiszta, Ő is frissen tusol,szereti a friss tiszta illatot. Kis masszir amit a cicijeivel csinál meg persze kicsit kézzel, látvány lenyügöző,franciája kemény mindenre kitér. Szereti ha dugják és nem nyavajog ha odafigyelsz rá Ő is oda rakja rendesen magát,minden pozt kiprobáltam vele,nem nyavajgott. Nem nézi az orát nem siet.Én ezt tapasztaltam.Szoval ajánlom nem kamu

Kakukkmarci · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 14. 19:44

Hát Makikáim, hét végén volt szerencsém meglátogatni Hópihét. Hópihe egy igazi földreszállt angyalka. Nagyon ott van a szeren. Most került Győrbe, és kezdte el a szakmát. Nagyon érdekli, és élvezi is, amit csinál, és a vérében van minden, ami ehhez a tevékenységhez kell. Menjetek, és győződjetek meg róla. Nagyon ajánlott kategória

Öreg Brán · Újonc (12 hozzászólás) · 2014. április 14. 12:15

Arináról, aki 30 évesnek hirdeti magát, tudna valaki infót dobni? Privátban, ha lehet.

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. április 14. 10:58

Szia kedves pampafű!Az egy dolog,hogy én magamnak dolgozok és nincs st.....óm!De attól hogy ez a szám van ÉN DOLGOZOM RAJTA!Tudod előtte barátnőm AKI PINKY 20 VOLT!-Ő már nem dolgozik,és tudod igen ha beütöd a gogélbe a számot kidobja a ***moderálva***.hu nál .DE!-ha megnézed már nincs ott!És inaktiválva van a száma.Én meg átvettem tőle ENNYI.Amúgy egyedül vagyok a lakásomban,körbe is vezethetlek mint egy tárlat vezetésen ha szeretnéd,megmutathatok minden zeg- zúgót de hidd el nálam nem találsz semmit mint egy két lakásban!Csak arra kérlek legalább az ajtón gyere majd bejeb:)És akkor mi van,ha előtte barinőm Sim kártyája volt?Én legalább nem olyan vagyok hogy 20 lány dolgozik-vagy dolgozott azon a telón, Pinky elment én meg átvettem,de szerintem nem is kell neked magyarázkodnom,mert semmi közöd,még annyi csak 2 MONDOM 2 LÁNY DOLGOZOTT AZON A SIMEN!-AZ EGYIK PINKY VOLT,A MÁSIK ÉN VAGYOK!További szép napot Aurélia a számom ***moderálva***

casanova2014 · Újonc (1 hozzászólás) · 2014. április 13. 23:45

Kedves Aurelia.Mikor jössz újra Győrbe,és mikor lehet menni hozzád?

Szívesen meglátogatnálak..

pampafű · Újonc (9 hozzászólás) · 2014. április 13. 09:48

Aurélia:te biztos hiteles vagy hiszen a számoddal még 3 t*rskereső hirdet...

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. április 13. 03:08

de legalább már nem rózsaszínként/hirdető reg.ként írják a beszámolókat :D

azért ez is haladás :)

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2014. április 13. 03:06

Utolsó itteni kommentjeidből:

péntek: ***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***

csütörtök: ***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***

ráadásul aznap volt még ezen kívül kettő ilyen is

sőt még októberben is volt ilyen

Ok nélkül az oldal szerkesztői csak úgy nem írkálnak oda ilyet senkinek...

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. április 12. 23:39

JAH MÉG UTÓLJÁRA ÉN NEM DOLGOZOK 3 NÉVEN,ÉS NEM IS DOLGOZTTAM!AURÉLIA VAGYOK 19 ÉS IGEN A KÉPEKEN ÉN VAGYOK 1000%-IG!CSAK A LELKI FURDALÁS ÉS A BAROMSÁG NE EMÉSSZEN TÉGED PUFFI!:)

Aurélia19 · Újonc (26 hozzászólás) · 2014. április 12. 23:33

Pufi!Ki kérem magamnak,hogy a barátom írta című fejezetet,mert 1!-NINCS IS PASIM,SE FÉRJEM CSAK EGY CICÁM-DE AKI VOLT NÁLAM AZ TUDJA.
2!-ATTÓL HOGY AZT HISZED HOGY Q...VA VAGYOK MÉG BUTA IS?-NEM FŐ SULIS VAGYOK MÉG MINDIG ITT GYŐRBEN TANULOK,NINCS TITKOLNI VALÓM,ÉS IGEN ELCSESZTED MERT PONT INFORMATIKAI SZAKBÓL FOGOK VIZSGÁZNI,MINT RENDSZERGAZDA ANNAK TANULOK!
3!NEM AZÉRT CSINÁLOM EZT A MUNKÁT MERT SOK KEDVEM VAN,HANEM ENGEM TUDOD ANYUCI-APUCI NEM TART EL!-ÉS VANNAK KIADÁSAIM,SULIRA,MEGÉLHETÉSRE,LAKHATÁSRA,RUHÁZKODÁSRA!
ÉS NEM LUXUS CUCCOKAT VESZEK MAGAMNAK AMIÉRT MEG DOLGOZOK!-HANEM AMIT LEÍRTAM!!!.ÉS NEM SZÉGYELLEM KIMONDANI DE EZ SAJNOS A GYORS PÉNZFORRÁSOM-ENNYI.
DE HA TE MÁR TÖRÖLTETNI AKAROD MAGAD A FÓRUMRÓL DRÁGA ARANYAPÁM AKKOR AZ GÁZ!-MERT PSZICHOLÓGIAI SZEMMEL BUKTA VAN LEKVÁRRAL!!!ÉS ITT BUJT KI A SZÖG A ZSÁKJÁBÓL MÉG MIELŐTT TELE LESZEL CSILLAGOCSKÁKKAL HOGY KÉRJÜK...VÁGOM CÍMŰ FEJEZET!
NA DE PUFFI!ADMINOKKAL MEG FINOMAN BESZÉLNI,MERT AZ Ő GÉPÜK KIFINOMULT PROGRAMMAL MŰKÖDIK ÉS HA VALAMIT KI ÍRNAK AZ OLDALLAL AKKOR AZ NEM HIÁBA VAN!
CSAK ENNYIT PUFFI ÉS MÉG VALAMI ATTÓL HOGY MONDOM Q...VA LETTEM DE NEM HÜLYE PI...CSA!MÉG TANULT EMBER VAGYOK!IGEN LEHET SZÉGYENLI VALÓ,DE!!!-ÉN ELMONDOM HOGY ENGEM SENKI NEM TART EL ÉS NEM IS KELL!
(TUDOD A PATKÁNYOK IS MENEKÜLNEK A SÜLLYEDŐ HAJÓRÓL)!
VITA ÉS BAROMSÁG MÁRA LEZÁRVA AURÉLIA
JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK,LEGKÖZELEBB KEDDEN 10-TŐL LESZEK!-MRT IGEN HAZA UTAZOK MÉG MIELÖTT JÖN A VÁDASKODÁS HOVA LETTEM!

Téma indítva: 2010.02.25., 6511 hozzászólás összesen