Szevasz"Sur"!Mondta neked személyesen,hogy nem sokáig lessz?
Szevasz"Sur"!Mondta neked személyesen,hogy nem sokáig lessz?
meg tudom erősíteni amit írtűl voltam a napokba én is Nála. aki meg akarja látogatni az igyekezzen mert nem túl sokáig lesz elérhető majd, utána már késő lesz bánkódni :)
szeretnel erdeklodni aurelia19 -rol.tud valaki valamit rola????elore is koszonom
Kedves vendégek nem tüntem el viszont szeretném ha nem is írógatnátok rólam van egy kedves vendég aki nem hagy békén ti pedig csak elősegítitek, hogy tovább zaklasson majd ha szeretnétek tudni rólam írjatok privátban szívesen válaszolok, de nyomatékosan kérnék mindenkit ne itt tegye,mert az illetőt szeretném a rendőrségre jutatni és szeretnék nyugodtan élni! Meg értéseteket köszönöm!
Sziasztok makktársak!
Ma délelőtt meglátogattam Virág18-at. Már vártam nagyon, mivel a képekei nagyon tetszettek! A lány élőben még szebb, mint a képeken! Egy igazi fiatal bombázó! A teste 10/10! A mellei igaziak (amin meg is lepődtem, mert a képei alapján "tunningosnak" tűnt) kemények. A feneke formás és markolható. Sajnos csak fél órát tudott fogadni (valami dolga akadt..).
Kezdetben kicsit zavarban volt,(én is mivel egy bombázóval volt dolgom ) bár elmondása szerint még nem szokta meg teljesen a szakmát. Ennek ellenére a szex nagyon jó vele,úgy tűnt ő is élvezi az együttlétet. A franciája kellemes, odalent viszont érzékeny :(
összességében test: 10/10 együttlét 10/8
még biztosan menni fogok hozzá!
Hali. Cleo21-ről még mindig várom beszámolókat..... Ugyanugy érdekelne Vanda20 is. Érdemes meglátogatni őket???? Köszi
Sziasztok!
Valakinek van infoja Suzy 20 illetve Aurélia 19 ről. Ajánlott kategóriába tartoznak? Privátba is jöhet vélemény. Köszönöm előre is!
maja32 kodályon van.korrrekt jó.egy ora ketttő elélvezésel ***moderálva***,megéri.neki van a legjobb popsija győrben.mindenessetre nagyon jók.nem nagyképü. a mellei egy egyész picit lognak.bárhol hozzá lehet érni.
olyat nem mondd,ezt ne csináld.nekem nem mondta,az ilyeneket pozitivan értékelem.a ilyen hozzáálást.
..nina elég szomoru,hogy lelépett.virág,mi a faszért nem veszi afel a telefonot??
Sehova... Ameli 27.
Lánykereső Szerkesztőség
· 2014. április 07. 08:15
Tisztelt Wolker!
Azt, hogy ki, melyik városban hirdet, nem mi állítgatjuk hanem a hirdetőink. Ugyan ez vonatkozik a telefonszámokra is. Mi nem szoktuk hívogatni a hirdetőinket, hogy "ellenőrizgessük" őket.
Szerintünk Nekik is érdekük, hogy a hirdetésükben korrekt város és telefonszám szerepeljen, máskülönben nem lehet elérni őket. :)
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Heni hírdetését lecsekkoltam, a szám átmenetileg ki van kapcsolva.
Érdekes da az utóbbi hét óta több "visszatérővel" is jártam így pl.:
https://videkilany.hu/34196-nina
Őt konkrétan tudom, hogy egy hete lelépett győrből.
Megkeveredett a rendszer, vagy mi van?
Várjuk a Webmester válaszát!
*** moderálva ***
Sziasztok! Heni 23-ról lenne valakinek infója? Régebben is láttam már itt a hírdetését (kb. 1éve),de akor nem sikerült meglátogatnom.
Megköszönném.
Szia.Én Februárban voltam nála,akkor még meg volt és jó is volt.
Nekem bejött.
Javaslom a "Keresés kulcsszóra:" használatát pl. Tina 35. Többet nem tudok, csak azt, amit már korábban is megírtam.
Tökmindegy nem. Nem 20 évet tagadott es lehet, hogy nem is átverni próbált. Rendben volt a lány vagy nem??? Tapasztalatok??? Tán ez való ide. Köszönöm Nektek,ha hasznos beszàmolókkal segítünk egymàsnak. Tovàbbi kellemes keresgélést. És találatot
Tud valaki arról hogy Szonja(29) még r*ndel-e, vagy felhagyott vele, elköltözött?
maya32,korrekt
2000 ben
voltam nála kalaudia partner közvetitő iroda
Továbbá az ezeréves telefonszámán, mostantól Szöszi néven látogathatjátok!
Nocsak! Klaudia - Dominácska "31" lett? Így már csak cirka 20 évet tagad le! :D