Kedves 76!
Mikor megláttam a hozzászólásaidat 2 dolog jutott eszembe.
Az első az volt, hogy valahol megértem a skepticizmusod,hiszen tudvalévő hogy vannak lányok akik idegen tollakkal próbálnak ékeskedni,DE utána rögtön arra gondoltam ,hogyha már ennyire izgat a téma miért nem vetted a fáradságot és kerestél fel ,hogy meggyőződj róla lopott - e a kép vagy valódi?Ha erre nincs lehetőséged ,akkor legalább felhívhattál volna telefonon ,ahol én kedvesen elmondtam volna neked hogy külföldön dolgozom(Ausztria,Svájc,Franciaország,Olaszország,Németország,Anglia,Dánia),ezen országok hirdető oldalain arccal is megtalálható vagyok,sőt az ottani fórumokon beszámolók is olvashatók rólam!
A fotógarancia emblémát pedig úgy kaphattam meg,hogy mikor felregisztráltam erre az oldalra,az admintól egyből kaptam egy privát üzenetet ,melyben megkért legyek szíves igazoljam magam ,mert ők is megtaláltak külföldi oldalakon és nem szeretnék ha visszaélések lennének a fotókkal...én ezt megtettem ...emblémát megkaptam....
Ennyi röviden a kis történetem,aki már eljött az ezeket már tudta,aki pedig nem jött,annak most leírtam:-))
Neked pedig kedves Ragadozó nagyon köszönöm hogy lovagiasan kiálltál mellettem,remélem találkozunk még:-)))