Üdv Makktársak! A napokban feltett kérdésemre nem nagyon kaptam választ tőletek, miszerint melyik szolgáltatónak a legjobb a mélytorkos S.O.S. franciája! Ezért magam jártam utána:
bejelentkeztem Judy 30 hoz az SOS franciára, a kijelölt időben megjelentem, mire közölte velem telefonon hogy a vendége "hosszabbított" ezért sajna csak fél óra múlva ér rá, vagy addíg az egyik "bajtársnője" kezelésbe vesz! Nem boldogított a hosszabbítás, de gondoltam ha már ott vagyok akkor kipróbálom az 1-ik kolegínát. Vivien 18-ra esett a választásom -ragaszkodtam a mélytorok című mutatványhoz- amit nem bántam meg!
A kis csaj fiatal kora ellenére teljesen profi, és főleg fáradhatatlan!! Erőteljes és kitartó, még fél percre sem állt meg a francia, nem az a kedvtelen unott, ami sajnos 1-2 itteni szolgáltatót jellemez! Azért voltak pillanatok amikor azt hittem nem marad bőr a dákeszen! :D Tudja hogy mit kell csinálni és hogyan csak mintha nem érzésből oldaná meg hanem erőből! De a kitartása az példás! végül is kivégzett negyed óra után, és a szájában sültem el! Biztos megyek még hozzá de nem csak franciára mert nagyon formás tinilány teste van!
Végül is 10/8
Remélem Judyhoz is bejutok hamarosan!