Kedves Dark Angel!
Igen... meg kell kövessem a gondolataim nagy részét. Erőt vettem magamon és beláttam bizonyos dolgokat; kell a kritikus gondolkodás önnön magunk felé. Ez sajnos a legnehezebb, de igyekszem.
Magam részéről azonban egy szóval sem mondtam, hogy irigy lennél, nem is értem pontosan mire ez a nagy felindulás.... Az, hogy nem hívod vissza a vendégeid, az bizony a Te dolgod - egyébként sem bátorság kérdése. Ha valaki egy hölgyet hív, akkor azért - ez a személyes véleményem - akkor vagy takarítsa a nyomokat maga után, vagy vállalja fel ennek ilyen irányú következményeit. Ezt a kereső fél dönti el... nincs jó vagy rossz időpont.
Személyes (nem személyeskedő) megjegyzés: ha ezért nincs hírdetésed, akkor ennek csak örülni kell, mert az ügyfélköröd nem bővíted a hozzám hasonlóan gondolkodó, kicsit talán lelkizőbb emberkékkel; nem okozol fölöslegesen másnak vagy éppen magadnak nagyszerű vagy éppen ambivalens élményeket... nem is fogjuk állításod alapján soha megtudni.
Félre ne érts! Nem bántani akarlak! Megvannak a magad körei, akikkel elégedett vagy, akiknek elégedettséget okozol... lelked rajta, a lelkiismeretével meg majd a partnered elszámol, ha éppen szüksége van erre - ez így működik.
A további témákban pedig tökéletesen egyetértünk! Egy kapcsolat csakis úgy működhet, ha a társunak tudjuk és akarjuk más szemmel nézni. Ha szeretjük, akkor pedig megteszünk mindent, hogy ez így történjék.... ezen vagyok jelenleg én is!
Legyen szép napod!