Szevasztok,
járt már valaki Zsaklinnál?
Mekköszönném az érdemi információt.
Wolker
Szevasztok,
járt már valaki Zsaklinnál?
Mekköszönném az érdemi információt.
Wolker
erősen ajánlott kategória
Sziasztok,
Bianka(19) érdekelne. Érdemes meglátogatni?
Köszi szépen az információt! :)
Személyesen cska Tina 35-höz volt szerencsém a lenti hölgyek közül, ő nálam magasan ajánlott kategória. Ha amiatt a szolgáltatás miatt mész, ami a hirdetésében oly' szépen ki van emelve. Ezt már többször megénekeltem korábban.
Judy 30-cal csak itt akadtam össze verbálisan, mikor Eve Hell-ről megírtam a nem kifejezettem pozitív véleményem. Akkoriban épp egy helyütt rendeltek. Mire összetalálkoztam a helyszínen Eve-vel, addig keresztül kellett verekednem magam mind Judy-n, mind Rózsán (aki azért már messze nem negyven), így nálam mindkettő tiltólistás...
Sziasztok Tina 35-röl,Judy 30-ról vagy Rózsa 40-röl valakinek valami infolya.Érdemes valamelyiket meg látógatni?
Szerintem ne menj oda, ahol nem látnak szívesen. Nekem Noemi a csúcs jelenleg. Utcahosszal veri a mezőnyt. Barátnő filing? Ha minden barátnő így viselkedne, mint Noemi velem, akkor a lányok bcsukhatnák a boltot. Nem ajánlom senkinek! Ne menjetek hozá! Ő csak az enyém!(jó lenne:)))
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Zulejka is váltogatja a nevét és a képeit, de tök mindegy milyen nevet választ,akkor is nagyon gyenge.. ..Esetlen,bizonytalan,szánalmas kis veréb,nem erre az oldalra való,az tuti..
Barbara28-ról írnátok pár sort, aki járt már nála? Köszönöm.
Illetve még Judy30 szimpatikus.
Ketrin22! 22-éves, a képeken meg Ketrin25! :D :D :D nem csak kamus, még buta is! :D
sziasztok. valaki tud olyan csajt, akinek nagyok a mellbimbói?
Sziasztok!
Valaki tudn adni infót Dézy (40)-ről?
Privátba is várom az infót.
Hello!
Még mindig Szofiról várnék beszámolót.
Kérem aki járt nála tegye közkincsé tapasztalatait.
Bíztam benned :) Nálam úgyis nagyobb a buli szokás szerint!!! :)
Én nem:)
Mi ez a nagy csend a fórumon? Mindenki Tinánál és Barbinál van vagy mi? :) Merre vannak megyünk mi is :D
Max egy lakatlan szigeten töltött 10 év után, egy levél viagrával, részegen. Talán! :D
Üdv!
Bogi (34)-ról valakinek valamilyen tapasztalata van esetleg?Ha igen ossza meg legyenszíves :)
Lájk! :)
Aki korábban Évi(?) 50 volt? (az egyik kép alapján) Tehát a valóságban inkább 60. Már a fotóktól is rosszat álmodik az ember...