Üdv!Egy kis tapasztalat megosztás.Sajnos csatlakoztam potom ***moderálva*** azon ráfaragott szexrajongók táborához,kiknek volt szerencséjük megtapasztalni "gina",szolgáltatásnak egyáltalán nem nevezhető, mérhetetlenűl silány,felháborító mutatványát.*r értég arányt nem is tudnék rá mondani,mert annyira zéró!!!!Lassan ott tartok,hogy én, akinek szinte lét eleme volt a jó szex,el tud menni a kedvem az egésztől.Azok a lányok,akik ezt a szolgáltatást profi módon,maximalistán,űzik( és it gyorsan meg is jegyezném,eből nagyon kevés van!)Ők vagy elmentek a városból,vagy akik még itt vannak szinte elérhetetlenek.Csak két név Pld:Bianka-Zsaklin.Gyakorlatilag szinte elérhetetlenek,legaláb is hétvégén biztosan.Akik elmentek és nem kevésbé voltak korrektek,és profik:Vivi cica vagy Nina21.Valószínű rajtam kívűl még sokan emlékeznek rájuk szívesen.De maradjun a jelennél.Azt most megfogadtam,ha valaha elmegyek még ismeretlen sz*lg*lt*tóhoz,azon felűl,hogy részletesen átbeszéljük mi is van a szolgálttásba,de előre max a p*nz felét fogom oda adni.Amennyiben ez így nem ok, akkor távozom.Természetesen ha minden úgy alakul ahogy annak kell,nem maradok adós.Azt ajánlom ezt fontolja meg mindenki,aki akarja.Szép napot mindenkinek.
Szexpartner fórum győr
Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2013. május 27. 17:33
jófiú · Újonc (12 hozzászólás) · 2013. május 27. 09:20
Üdv! A héten Győrbe visz az utam és szeretném megtudni,hogy kit érdemes meglátogatni a városban:) ?
Ernesto · Újonc (48 hozzászólás) · 2013. május 26. 13:37
Hét elején voltam Bianka19-nél. Egyszerűen hihetetlen a csaj :D Voltam már pár szolgáltatónál, van viszonyítási alapom és messze ő viszi a prímet az összes közül. Szép arc, szép nagy cicik, bevállalós. Mindenki próbálja ki, aki csak teheti!
Ernesto · Újonc (48 hozzászólás) · 2013. május 26. 13:21
Nem kamu képek, csak 10 éve ezekkel hirdet :D
walter · Kvázi-tag (129 hozzászólás) · 2013. május 26. 09:21
Klaudia aki már 20 éve nem öregszik? Csak szeretne 30 lenni! Győr egyik legrégibb és legismertebb bn-je, kamu képekkel. Egy guminővel is jobban jársz, de keress rá név alapján a korábbi commentekre ha ez nem lenne elég... :)
koli.bela · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. május 26. 09:06
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mesélni Klaudiáról? Ezt a szilikonos démont kinéztem magamnak két portálon is már! Előre is köszi! Üdv!
Guest86 · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. május 26. 08:44
Valaki tud ajánlani egy ügyes franciával és szép arcal megáldott hölgyet a belvárosban vagy belvárostól nem meszze..? kösz
kentaur · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. május 26. 01:06
Sziasztok, az apróban hirdető "Tabumentes" kedden és pénteken hirdető 40-es -ről kérnék infót, előre is köszi.
mateboy · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. május 25. 16:07
sziasztok. Lénáról kinek van ifnoja? képek alapján isteninek tűnik :)
chicago41 · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. május 23. 18:17
Voltam Melcsinél! A lány egyszerűen fenomenális .kedves és törödik a vendégével a action is kellmes volt nem ilyan mint egy darab fa élvezi a dolgot !sztem teljesen korrekt!
foxtool81 · Újonc (38 hozzászólás) · 2013. május 23. 15:34
Violettáról tud vki valamit?
noemike · Kvázi-tag (121 hozzászólás) · 2013. május 23. 14:00
Miért ne csörgethetnéd meg ?lehet ki van kapcsolva,más városba van,vagy kiment külföldre.
De ha megírod a nevét,lehet tudja valaki.
Wolker · Újonc (43 hozzászólás) · 2013. május 22. 13:37
Rebekánál nem voltam, de Gina közel ugyanez a kategória.
Hozzáállás 0.
LizardKing · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. május 22. 11:33
Dior33: fake pic - kár:-(
Betonlufi · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. május 21. 18:24
Ex-Roxyra,azaz Rebeka19-re gondolsz te is?Hát nagy gáz,az tuti....és p*nzpocsékolás..
Moto · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. május 21. 17:35
Kipróbáltam én is a kisasszonyt és tényleg egy vicc az a szerencsétlen! Megbeszéltem vele előre mit szeretnék és ebből zéró mutatvány lett teljesítve de még az alap időt is lecsalja a felére vagyis próbálja :) Semmi kedvesség semmi mosoly. Az ilyen inkább menjen egy gyárba és ott ápolgassa a főnököket! Lehet ott beérik ennyivel két dudaszó között!!!
Raul151515 · Újonc (13 hozzászólás) · 2013. május 19. 14:51
Nádorvárosi hölgyet tud valaki?
Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2013. május 19. 13:01
Szia :)
Igen tudunk, ha megtalálsz és felhívsz :)
Ne hari de igen én már nem hirdetek mindehol és mindenek előtt de vagyok :P
mailt ne írj már rég leszoktam nem csak a válaszról de arról is, hogy megnézzem. Ennek is meg van a saját oka :)
Szabi88 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. május 18. 23:44
Szia Dark Angel!
Tudunk valahol privátban beszélgetni? :)
Dark Angel · Kvázi-tag (62 hozzászólás) · 2013. május 18. 15:59
Egyébként csak a miheztartás végett szeretném tudni, miért kell pl napokkal vagy órákkal előbb lefoglalni egy kivénhedt nőt, mert én sem tartom magam barbi babának és nem is hazudozom ( Aki am le tojja az ilyet) mikor megvan a saját redszere és a vendégköre??? Aki azt hiszi elveheti az állandó vendéget egy pár hetet vagy hónapot eltöltő lány kedvéért legyen az bármilyen szexi és jó, hát most közlöm és megtehetem, téved mert akik a hozzám hasonlókhoz mennek nem keresnek 1 vagy 2 hétre szóló új hölgyet aki mindezek után már más városban elérhető!!!!!
Szóval az aki mióta itt teszem amit, és minimum 2 hetente bejelenti ismeretlen számról magát és érdeklődik azzal így közölném ismerem a hangját és eszemben sincs komolyan venni :)
Viszont vannak akikkel megteszem mert tudom mire számíthatok =)))))