Sziasztok
majd 9 honapja érkeztem győrbe dolgozni az ipariparkban egy céghez.
senkit nem ismertem itt kizárolag a kollegáim. nagyon megkedveltem ezt a várost főleg a belvárost mert szép és tiszta város egyszerüen tetszik győr.
több alkalommal eljártunk bulizni esténként néha sörözni is a kollegakkal aztan egyik kollegám egy esti buli utan belevitt egy kis kikapcsolodásra ami a későbbiekben már az életem részévé vált és fuggö lettem ugy most leirom hogy hol és merre voltam voltunk.soha nem irtam egy kommentet sem csakis olvastam de most leirom mert péntek délután elhagyom győrt kicsit hiányozni is de ez van sajnos.
akkor kezdjuk
bettina 28. helyes aranyos csaj a képeken ő szerepel nincs semmi külömbség a képek és a valoság között. jó popsi kis mellek barna bőr . ugy minden egyben van
10/9
korina 30 azthiszem mert most nem láttom a hirdetését. tudja mit kell csinálni nem egy kezdő azt meg kell hagyni szilikonos mellek de nem nagy olyan pont jo érti a dolgát nagyon 10/9
gabi 29 kedves aranyos csaj jo beszélgető partner és mindenben megfelelö volt számomra panasz nem lehet rá lakás is teljesen rendben van csak pozitivumom volt vele kapcsolatban 10/9
szimi 22 kedves aranyos csaj nagyon jó modern a lakás jó beszélgető partner igényes szintén ő rola is csak pozitivumokat tudok mondani 10/9
kitti24 extra nagy cickok olvastam itt tobszor hogy nem épp kedves velem az volt bár kicsit erezheto volt olyan egyszeruség benne de sztem mar rég csinálja és kissé beleunhatott 10/8
nina 26 rola nem nagyon talaltam semmi t nagyon épp kiváncsi is voltam rá de jo alak kedves csaj néha néha unottság de meg mindig szint felett
10/8
korina 19 tobbet vártam tole a haja az tényleg jo es ápolt kis fekete viszont nem olyan kis vékonyka amilyenek gondoltam és a hely sem volt annyira jo inkabb olyan rosszabb 10/6
zita maszzázs igaz nem fiatal de mindenképpen jól kifejezetten jol masziroz és jol jár a keze és a szája is kellemes volt a maszirozás a mit csinált 10/7
azt mondhatom hogy eddiga szintig elfogadható volt a szabadidos tevékenység aztan jonnek a kevésbé kellemesseb emlékeim.......
fahéj 23 nahh őt egyáltalán nem értem. olvastam a veboldalát" szeretném megkerdezni hogy ő miert közszereplő? ez azert szerintem tulzás és furcsa is nekem szerintem egy tvs szereplo vagy egy radios bemondo az kozszereplo de ő? miert is? furcsa ő nekem azt sem értem hogy magssarku cipoben miert kell zokni? én soha ilyet meg nem láttam a popsija is kicsi inkább nincs is szerintem ő tulhuzott tulmisztifikált talan a legjobb az erre hogy nagyobb a fustje mint a lángja. hason terhességi csikok
.....neha a kevesebb több...... kedves fahéj 23
10/5
alexandra bleck. nem valosak a képek oly annyira hogy felhivtam telefonon es neazt mondta hogy nem jo a kapucsengo es lejon kinyitni az ajtot lejott es megláttam köszönöm és fel sem mentem mondtam neki roviden...inkább nem 10/3
erika masszazs a képeken sokkal kissebbnek tunik igaz szilikon mell az van de itt láttam a hastájékon szulési csikokat amitol el is ment a kedvem és a masszázs sem volt egy élmény . inkább élményekben nem volt részem a képek is megtévesztőek
10/3
linda 31 hat is sem voltak nagy élmények puha mindenhol alak nem jo nem tudok jot irni 10/3
szirén 20 a környék is elég nyomaszto volt most hogy lehet leirni azt ami nem jo? 10/2
maja 20 ezt sem kommentalom 10/2