Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Horseman111 · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. április 12. 10:42

Inkább arról írnék,hogy mik azok a hiányosságok,visszatetsző dolgok,amik LAU-nál nem fordultak elő,ami miatt már az ajtónál vissza kellett volna fordulnom,vagy távoznom kellett volna: A fotókon szereplő,kedves,csinos,vonzó,szép hölggyel találkozol,nem egy lepukkant bábuval,aki más tollaival ékeskedik "agyonfotosoppolt" retus portfóliójával. Fogazata ép,nem hiányos és nem árad belőle a kellemetlen cigi- és/vagy piaszag - személyes higiénia kimagasló,átlagon felüli,márkás,drága parfümöt használ. Nem hazudja el a korát,pedig egy 10-est simán letagadhatna. Lakása patyolattiszta,esztétikus,igényes,nem egy ratyi bordélyház benyomását kelti,ahol vágni lehet a füstöt és a kuncsaftokra váró fél tucat,köztük etnikumhoz tartozó kolléganője hangosan ríheg-röhög,sztorizgat,szívják a cigit,mint a törökök és piálnak. Nem érezni erős és kellemetlen kutyaszagot. Nem csak félig végzi el a dolgát,hogy "neked is annyi időd lett volna elmenni,mint nekem,meg különben is lejárt az időd,vagy igyekezz már,mert le fog járni és mindjárt jön a következő vendég"...etc. Belefutottam sajnos néhány kellemetlen szituációba,pedig tájékozódtam az itteni vélemények,kommentek alapján is,3-4 lányt szoktam felhívni,aki tetszett,de már a telefonos beszélgetés során "fele elvérzett" a b*nkó,nagyarcú flegmaságával,akire biztosan nem nyitnám rá az ajtót,van akit az előre egyeztetett időpontban nem lehett elérni. Ezen tapasztalatok birtokában már elment a kedvem az egésztől,de csoda történt,mert meglátogattam LAU-t,igen,Ő maga a csoda,igy került nálam a Top-ra. Ennyi. Szóval kedves fórumozók,tessék nyugodtan "unlájkolni",legyetek akár erősen felülpozicionált,versenytárs lányok,akár kételkedő kuncsaftok. :) Olyan ez mint a politika,kinek a jobb,kinek a bal oldal,vagy kinek a pap,kinek a papné. Fanyalgás helyett pedig egymás véleményét kellene tiszteletben tartani.

Brembo2 · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. április 11. 20:22

A többi, 6-10 lányról is írhatnál egy-egy rövid kis beszámolót. Akkor is,ha negatív az élmény... Nem lejáratni őket,csak az őszinta véleményt,nekünk "felhasználóknak" okulásként.

Horseman111 · Újonc (4 hozzászólás) · 2016. április 11. 10:37

Az oldal újonc és a lányok aktív "felhasználójaként" azt gondolom,hogy hiteles,mások számára tanulságos és hasznos információval,kizárólag az tud szolgálni,aki nem lejáratni kíván másokat,hanem őszinte véleményét ossza meg a többiekkel. Volt egy gyönyörű feleségem,sajnos elment,hozzá foghatót és hasonlót sajnos nem talátam idáig a való életben,Ő az etelon. 46 éves vagyok és 2 év kellett míg túlléptem és rávitt az ihlet,hogy megpróbálok itt az oldalon lévő lányokkal vígasztalódni. 6-10 lánynál jártam eddig,megállapodnék egynél is,de nem volt még olyan,aki azt tudta volna nyújtani,hogy megtiszteljem továvbbi látogatásommal,mígnem elérkeztem LAU 40-hez! :) Na igen,a lányok közül számomra Ő a nagy Ő,semmi *xtrára nem vágyom a szex terén és nem is részletezném a Nála töltött időt,de Vele azt éreztem,hogy újra szeretkezem. :) Köszönöm LAU! :) A hétvégén ismét meglátogatlak,előszőr érzem azt,hogy Hozzád vissza kell mennem,(járnom) amíg nem lesz komoly párom. :)

Brembo2 · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. április 10. 20:39

Akkor,meglátjuk.... :)

Lau · Újonc (10 hozzászólás) · 2016. április 10. 19:22

Kedves Fórumozók!

Olvasom a fórumot de csak ritkán szólok a témákhoz.Nem is akarok se Önreklámot írni sem pedig hosszú litániát.

Csak megköszönöm annak aki kiáll értem,és ez nem marketing:), egyedül dolgozon,nincs és nem is lesz háttér és nincs is ilyen fajta marketingra szükségem,a kétkedő embereket várom sok szeretettel!Nem sok írás van rólam itt,tudtommal negativ nincs is.Nem vagyok a reklám híve,én csak annyit mondanék : Jó bornak nem kell a cégér.:)..További kellemes fórumozást!

Brembo2 · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. április 10. 12:54

Egy kicsit marketing szaga van az irásodnak... Bocs,de a sorozatos csalódások,átverések ezt hozzák ki,hogy nagyon megkell válogatni a hölgyeket....

Mepróbálok rákresni itt a fórumokon,és ha nem találok túl sok negatív beszámolót akkor bármi lehet.

Dinho · Újonc (20 hozzászólás) · 2016. április 09. 13:41

Lau élőben is csodás,mindig szexi fehérneműben fogad!Értelmes,lehet Vele mindenről beszélni a köztes időben.Nekem mindig élmény a Vele töltött idő! Szóval csak ajánlani tudom! Vigyázzatok rá Győrben! Üdvözlet Sopronból

Brembo2 · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. április 09. 12:55

Mesélj picit!

A valóság egyezik a képekkel? "Ajándék" osztás után is nő marad?

Oliverr122abc · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. április 09. 10:50

Sziasztok Enikő 25 ről valaki tud mondani valamit volt már nála? 

Dinho · Újonc (20 hozzászólás) · 2016. április 09. 08:26

Kár hogy csak egy van belőle élőben...☺ Csak így tovább Lau! 😉

Sanya22 · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. április 08. 19:43

Sziasztok,

2 napig próbáltam elcsípni Jessicát, de sajnos nem sikerült elérnem. Ha valakinek sikerült írhatna egy kis beszámolót, hogy milyen volt.

Érdemes-e meglátogatni ha legközelebb is a városunkba látogat?

Lau · Újonc (10 hozzászólás) · 2016. április 08. 14:09

Kedves missBlack!

Igen van két hirdetésem amint látod:)

Probléma?A VL. engedélyezi az ilyesmit,én meg mivel kitudom fizetni élek  lehetőséggel.Ha szétnézel itt az oldalon láthatod hogy több lánynak is van több hirdetése is,van akinek 3-ra is telik:)

További kellemes élcelődést és nézelődést!

Lau40

:)

missBlack · Újonc (5 hozzászólás) · 2016. április 08. 14:01

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***

Lau 40 -nek kicsit sok az adatlapja az oldalon ......

Trago · Újonc (21 hozzászólás) · 2016. április 08. 13:37

Hát például már eleve az gáz, hogy egy az egyben Barbi22 (aki most jött Pestről) adatlapját másolta ki. És hát a képek is. Ennél nyilvánvalóbb kamu szerintem nem létezik. Aki ezek ellenére elmegy hozzá, az mégis mire számít?

Törölt felhasználó · 2016. április 08. 09:37

Miert mivan az *vari pamelaval?nem jo

weaner · Újonc (29 hozzászólás) · 2016. április 08. 09:32

Bravo! Thats a real good posting! Thank you! Hope more boys will write interesting tests!

Brembo2 · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. április 08. 07:11

Mert sérti a hirdető érdekeit. Ráadásul mindent virágnyelven kell megfogalmazni,mert különben megy a kukába a hozzászólás. Tegnap lehúzott egy "csaj"... Persze moderálásra került hogy mennyivel. Aki idetéved az oldalra,az tudja,hogy nem a két szép szemünkért kedvesek velünk a lányok (már amelyik) , a "dellát" nem lehet a nevén nevezni....vicc. 14virágszálat ajándákoztam a semmire. Talán igy maradhat...

slim69 · Újonc (11 hozzászólás) · 2016. április 07. 22:39

Nem tudom miért moderálják az igaz hozzászólásokat?

slim69 · Újonc (11 hozzászólás) · 2016. április 07. 22:38

Egy jó tanács! A most Mosonmagyaróváron Pamela néven hirdető csajhoz ne menjen senki aki jót akar magának!

bazsi78 · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. április 07. 21:03

Sziasztok! Valakit megkérnék szépen ha tudja a Budapesti barbi (aki hétföig lesz Győrben) tel számát az ossza meg velem. Kösz.  (22éves telt)

Téma indítva: 2010.02.25., 6506 hozzászólás összesen