Sziasztok!Már rég írtam a fórumba,de most rávisz a lélek és megírom kiknél voltam (akik jelen pillanatban fent vannak az oldalon) és milyenre osztályzom őket!Privátban lehet érdeklődni/több infó!
Eszter 40: évekkel ezelőtt mikor elkezdtem ribizlizni akkor voltam nála,azóta a képek alapján felszedett pár kilót.Elég gépies volt akkor műnyögésekkel és elég dr*ga is.Akkoriban (2011 vagy 2012) fél óra ***moderálva*** pengettem ki.4/10-re értékelem!
Zita48: pár hónappal ezelőtt voltam nála.Annak ellenére hogy kértem hogy harisnyában (combfix) fogadjon és nem volt meg mire felértem,nagyon jó élményekkel távoztam.Aki szereti az idősebb kategóriát annak abszolút ajánlom.( és nagyon *lcsó a többiekhez képest,képek valósak)8/10-re értékelem!
Andika 35:egyszerűen fantasztikus,imádom,minden egyes perc élvezetes vele.10/10 (a két kedvenc közül az egyik)
Kendy35:telefonban érdeklődtem,nekem túl dr*ga!
Szimi22:szintén csak telefonban érdeklődtem,majd ha nem lesz *lcsóbb leányzó talán megyek!
Zafira27:egész jó volt,azért nem lettem visszajáró vendég mert a gyönyörű cickóival nem lehet játszani.Akár hányszor meg akartam fogni vagy nyalogatni mindíg elhúzta magát.7/10
Rózsa44:csak masszázson voltam nála,aranyos és kedves,rohadt jók a mellei oda is gányoltam a masszázs alatt.Nekem egy kicsit már az alacsony/vaskos kategória.Ja a masszír nagyon jó volt,imádtam.6/10
Anita 34: nála kétszer voltam de régebben,azt hiszem 2012-ben,meg voltam elégedve mindennel,bár egy kicsit szótlannak uncsinak tűnik a stílusa:8/10
Nos ennyi lenne.Privátban szívesen írok többet a hölgyekről.Engem Shanelka 27 nagyon érdekelne,nem tudom miért de valahogy meglátom a képeit és késztetést érzek hogy meglátogassam.Ha valakinek van tapasztalata szívesen veszem és megköszönöm.Szervusztok és jó vadászatot!:)