Sziasztok!
Voltam néhány lánynál, akikről szeretnék néhány rövid összefoglalót írni. Előre közlöm, hogy olyan hú de nagyon nem voltam elájulva mostanság senkinél. Nagyon visszajárós vagyok, de becsületemre legyen mondva, hogy az elmúlt időszakban kerestem az újdonságot. No akkor lássuk:
Bettike22: Aki szereti a molettebb csajokat, annak tulajdonképpen merném ajánlani. A lakás rendben volt, tiszta törölköző, rendezett fürdő. Igazából semmi extra, de nem is vártam hatalmas dolgokat tőle. A franciája rendben volt, ahogy az aktus is. Összességében nem csalódtam, de nem is indultam hatalmas elvárásokkal a történetnek.
Letti24: Ugyanott rendel, ahol Bettike. Kedves, aranyos lány, szép arccal, jó testtel, de a képek alapján sokkal jobbra számítottam. A francia nekem egy picit gépies és darabos volt. Az aktus felejthető. Hozzá nem mennék el ismét, mert egy picit több lelkesedést vártam volna, már amennyire ebben a helyzetben ez elvárható, de legalább lehet vele beszélgetni.
Szimi22: Rendezett lakás, bomba test, szép arc és részemről ezzel mindent elmondtam. Kizárólag az előbb felsoroltak miatt mennék vissza. A hozzáállásával alapvetően nincs gond, jóléreztem magam vele, de nem volt átütő.
Akikkel a jelenleg hirdetők közül maximálisan elégedett voltam, és többször is látogattam őket: Virág, Daisy, Korina.
Most, hogy visszaolvasom, lehet, hogy megkeseredtem és kiégtem...:D Sajnálom, egyszerűen mostanában nem volt sok átütő élményem. Elég sok lányt nem látok hirdetni, akiknél korábban jártam. Például a relaxosok közül elég sokat kipróbáltam és az ott tapasztaltak élményeknek elég nagy a szórása. Ugye új helyen van, és nem valami bizalomgerjesztő a lakás, ahogy a régi kecó sem volt az. Diszkréció sem a legjobb, mert amíg elérek tusolni, addig belebotlok legalább két lányba. Mindezek ellenére találtam ott már kincseket, akikért megérte bevállalni, de elenyésző számban. Gondolom nem hiába cserélődik ilyen gyakran a garnitúra...
Jó keresgélést neketek! Remélem, hogy nagyobb sikerrel jártok, mint én és nem felejtitek el megosztani!