Szexpartner fórum győr

Győri szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2015. december 01. 22:59

annyit...Adyból Nádorváros táv ami neked jó lehet több mint egy Nádor-Belváros

Ha annyira számít a távolság akkor hívj valakit a lakásodba 

Neptunus · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. december 01. 22:10

Miért hagyod ki? Az ember ha arra jár, olyan "RETRO" hangulatba jön :).

Padlószőnyeg · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. december 01. 12:43

Én ezt értem de minek menjek annyit ha van közelebb is mézecske :)

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2015. november 30. 23:01

Szabadhegyről, Nádorvárosból meg mindenhonnan mennek buszok a Belvárosba...

Nádorvárosból a Belváros meg kb. 10 perc gyalog vagy annyi se...

Neptunus · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. november 30. 14:30

A "Verseny Tesco" ***moderálva*** minden lépcsőházban van r*ndelés..

Padlószőnyeg · Újonc (4 hozzászólás) · 2015. november 30. 14:12

Sziasztok!olyan kérdésem lenne hogy szabadhegy,marcal vagy nádorvárosban vannak csajok??Sok csaj a belvárosban van és nekem kicsit macerás a bejárás :S

Köszi előre is a segítségeket ,Szőyneg :)

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2015. november 30. 11:59

úgylátszik,nála ez a barátnő feeling,(garantált!) hogy mire odamész,lekapcsolja a telefont,inkább ez utóbbi a garantált. röhej...

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2015. november 30. 11:45

niki 19,korábban velem is eljátszotta ugyan ezt nyáron. nem értem....akkor minek van itt??
mirabella viszont tényleg kedves,simogatós kellemes lány. legalábbis nekem. ajánlott.

Patrik91 · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. november 30. 10:48

Niki (19) nem ajánlott,telefonban még kedves aranyos hangja volt,mire odaértem már csak a hangposta j

elentkezett.

Mirabella (26) viszont kiemelkedően jó mind a sz*lg*ltatások mind kedvesség terén.

ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2015. november 28. 19:44

Ki volt az az elvetemült aki úgy érezte a hozzászólásom bár kit is sérthet ,,vagy valakinek is nemtetsződhet?Egy humoros,de komoly ajánlat volt a részemről,de kisasszonyok bizonnyára nagyon elfoglaltak mert egy fia jelentkező sem akadt.Na de hogy már valakinek ez is böki a csőrét,,,csak sajnálom szegényt.

MrBlue · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. november 28. 17:08

Hello!

Tudnátok friss vagy viszonylag friss infót/véleményt írni az alábbi hölgyekről (ki-kit ajánl, érdemes-e meglátogatni a hölgyet?

Ria 33, Szofi 30, Korina 30, Mirella 20, Nelly 18, Lorena 35, Mya 33, Lola 23, Jázmin

Még egy kérdés: A győri árakról, ha tudnátok privátban írni az nagyon jó lenne!

Köszönöm!

ragadozó2 · Kvázi-tag (141 hozzászólás) · 2015. november 27. 21:35

Jó a kérdés...Valamit feldobhatnának a kisasszonyok akár ezen alkalomból... valaki vidékre házhoz egész éjszakára???Ajánlatokat szívesen fogadok priviben..Szép estét meg "Fridayt"mindenkinek.(heteró vagyok  ezt már ma ki kell írni mert sosem lehet tudni..na meg a felesleges körök végett)

JCV · Újonc (26 hozzászólás) · 2015. november 27. 20:48

Kinél van Black Friday? :D

medion15 · Újonc (5 hozzászólás) · 2015. november 27. 20:08

Gabi 29-ről valakinek infója.

Lehet privátban is....

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2015. november 27. 19:15

....látványos kellék....akartam írni

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2015. november 27. 19:14

győr,niki 19 módosított. nem is az a baj. jó kis képei vannak,tetszetős. de hogy most érkezett hozzánk...azt azért eltörölhetné. na és a barátnő feeling.kedves lányok! csak olyat írjatok ki,amit ténylegesen teljesíteni is fogtok! a barátnő feeling az,amikor mosolyogva,simogatva,kedvesen oda bújsz a másikhoz. és akkor nem lesz negatív hozzászólás! 

az unott,szótlan,kedvetlen viselkedés nem barátnő feeling. hozzáteszem,nem voltam nála,nem leszólni akarom előre. csak írom,hogy amit ki ír magáról,vállalja is. ő is,mások is.

és akkor nem kell itt feleslegesen vitatkozni.mindenki elégedett,és mindenkinek jó. 

a másik. ha sexy fehérneműben,harisnyában,magassarkúban mutatod magad....legyél szíves abban fogadni. mert ez látvágyos kellék. sexy.vonzó.kell. értitek? ne csak a képen.a helyszínen meg...háát,nincs itt most..meg nincs kedvem felvenni....akkor nekem sincs kedvem annyit adni.. :) minden jót!

Törölt felhasználó · 2015. november 26. 13:43

Sziasztok
Ak meglátogatta Dalma 39-et, vagy Ria 33-at, kérem írjon a hölgyekről ;)
Köszönöm!

Törölt felhasználó · 2015. november 25. 23:14

Igen-igen, Ifjúság krt., nem messze a Plázától. Nem ugrott be a cím. Így van. Én is megtaláltam a hirdetését egy *** moderálva ***, valószínű azon amelyiken te. A telefonszám már nem él, régen próbáltam. Kár érte. Minőségi szolgáltatás volt, jó *ron. Semmi lehúzás. Köszi mindkettőtöknek a választ. Valószínű valóban visszavonult.

Trago · Újonc (21 hozzászólás) · 2015. november 25. 14:36

Ha egyre gondolunk, aki annak idején az Ifjúság körúton r*nd*lt, nem messze a plázától, az a Clau valóban egy kis tünemény volt. Egyszer nekem is volt szerencsém megfordulni nála, bánom hogy többször nem tettem. Egy bizonyos ***moderálva*** még mindig van fent hirdetése, de félő hogy már nem aktuális. Van hozzá telefonszám is, egy próbát megér...

Punk · Újonc (14 hozzászólás) · 2015. november 25. 13:41

úgy tudom hogy "visszavonult".

tényleg jó kis csaj volt...

Téma indítva: 2010.02.25., 6529 hozzászólás összesen