Kérdésem van...

girlfan · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. november 01. 21:24

Üdv!

Kis segítséget szeretnék kérni. Kerestem de nem találtam elég beszámolót az alábbi hölgyekről: Lana25, Tímea43, Pálma masszázs

Aki tudna segíteni akár privátba is kérem adhatna valami infót. Köszönöm! 

Törölt felhasználó · 2017. november 01. 19:02

Sziasztok!

Zoe(46) tapasztalatok? Érdemes meglátogatni? 

ridleygodhand · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. november 01. 17:36

Hello emberek debrecenben voltam meg 2014ben egy anna 34 nevu szolgaltatonal Anna34 Normál külső,elfogadható arc, formás cicik a bimbó befele fordulva ami zavaró. Óriási pozitívuma élvezi a szexet, de nem az a megjátszósan hanem ténylegesen, ebben ő a legjobb. Akinek fontoss, hogy a partnere is élvezze tudom ajánlani.Aki hozzá fordul ne legyen rest kérni, bevállalós többnyire alapban. Franciája fogazos, amit nem szeretek. Kiválóan lehet vele beszélgetni, tájékozott, inteligens.

Ezt irta az egyik makktars csak azota a holgy total eltunt

Nem tudtok rola valamit?

Itt egy masik is Anna(34): Egy belvárosi panzióban rendel, ahova az amatőr nőismerőseimet is szoktam vinni. Szép, formás mellei vannak, csak nekem fura, hogy befele van fordulva a bimbó. A csókja édes, csak kicsit érződik a cigi. Szereti a kényeztetést, jól nedvesedik. A fr*nciája elsőosztályú, olyat művelt a szájával velem, hogy csak azért megérte vele lenni. Semmi kezezés, totál m*lytorok, élvezettel csinálja, látszik rajta.Amikor már majdnem felrobbantam, védőfelszerelés fel, és úgy meglovagolt, hogy csak na. Hatalmas élvezés, elégedett kuncsaft, a nap további részén huncut mosoly az arcomon., Csak ajánlani tudom. Mar irtam ezeknek a hozzaszoloknak is ha valaki tud rola valami infoval szolgalni rola kerem irjon koszi

Gábor32 · Újonc (9 hozzászólás) · 2017. november 01. 13:59

Sziasztok! Pécsen, a Szabadság utca környékén nem tudtok esetleg szolgáltatot? Köszi 

fröcsike · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. november 01. 10:30

Sziaztok

Bella 23-nál járt valaki mostanság?

natlo · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. november 01. 07:58

Szamiról infó?

kamusokne · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. november 01. 06:50

Kedves Hirdetők!

Szeretném megkérdezni ki elérhető ma 1 órácskára? priviben is jöhet a válasz , köszönet hölgyeim :)

chils · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. október 31. 23:21

Kihez érdemes menni győrben ha barátnőfeelinget szeretnék

attila1975 · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. október 31. 19:45

Sziasztok szeretnék kérni egy kis segitséget

Régebben rendelt egy csaj vanilia néven itt Debrecenben

csak lejáraták a napiszaron

Nem tudjátok rendel e még más néven Debrecenben

Mrlex5zil · Újonc (2 hozzászólás) · 2017. október 31. 18:59

Sziasztok! Anna 22 ről, illetve Jázmin 21-ről rövid vélemény?

mindenevfoglalt · Újonc (11 hozzászólás) · 2017. október 31. 15:56

Tudtok valakit ajanlani akit az isten szep szeles csipovel aldott meg es a hasa nem nagy.

Nikolrol mit tudtok? (41)

panyenka · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. október 30. 22:25

Beccanal jart vki? Velemeny? 

suller · Újonc (24 hozzászólás) · 2017. október 30. 16:56

Szép estét! Urak,Szami (18)  Szeretnék ahölgyről infót! Privátban is jöhet! Köszönöm szépen a segítséget!

Cobra775 · Újonc (4 hozzászólás) · 2017. október 30. 16:50

Sziasztok!

Olyan lanyt keresnek akit valal popo sexet es nem horror arba dolgozik, de azert az ar nem megy a szolgaltatas rovasara.

Nagyon megkoszonnem a segitseget!

Ákooos · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. október 30. 16:06

Hii.

Még egy hölgy érdekelne.

Sindy sixxxx

A képek alapján veszettnek tünik,az életben is joo,vagy csak a képeken?

Ákooos · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. október 30. 16:04

Sziasztok.

Járt már valaki Lisa 36 nál.?

Hetek óta szemezek vele,de valami vissza tart.

Peti85 · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. október 30. 11:12

Valaki tud valamit Kármenről? Sárváron?

haban · Tag (294 hozzászólás) · 2017. október 30. 09:27

Érdeklődöm makktársak.

Füredi út közelébe működő nagy zöld házban működő szalon üzemel e még? Kik várnak bennünket? Kihez érdemes most oda menni?. Valamikor kedvenc szalonom volt de áttettem vadászterületem a város több részére. Rendszeresen cserélődtek a lányok és szebbnél szebbek voltak, a szolgáltatás és logisztika is elfogadható volt. Választ lehet belső üzenetbe is. Köszi.

haban · Tag (294 hozzászólás) · 2017. október 30. 00:35

Érdeklődöm makktársak.                                                                                                                                                                                                                                                                          Füredi út közelébe működő nagy zöld házban működő szalon üzemel e még? Kik várnak bennünket?  Kihez érdemes most oda menni?. Valamikor kedvenc szalonom volt de áttettem vadászterületem a város több részére. Rendszeresen cserélődtek a lányok és szebbnél szebbek voltak, a szolgáltatás és logisztika is elfogadható volt. Választ lehet belső üzenetbe is. Köszi.sv

xander · Újonc (18 hozzászólás) · 2017. október 29. 20:25

Ez a Letti19 nem az a csajszi aki ugy 2 éve még a füredi uti zöld házban rendelt? Az a csaj nagyon helyes volt, de tavaly május óta eltünt!

Téma indítva: 2017.10.10., 2337 hozzászólás összesen