Dzsenifer Lingam Masszázs, Székesfehérvár
Dzsenifer Lingam Masszázs, Székesfehérvár
Kérdésem van... Miért van majd az összes hozzászólásom moderálva, vagy átpakolva másik topicba, illetve moderálás alatt hosszú ideig? Remélem jó helyre írtam! ;)
Sziasztok! Segítsetek a választásban. Debrecenben kinéztem három lányt. Mindegyik Kitty24 névvel hirdet. Csinos mind a három. Ha tudtok róluk infót írjátok meg. Írhattok privátban is.
Sziasztok Székesfehérvárra utaznek január elején és érdeklődnek kit ajánlotok akit érdemes meglátogatni lehet fiatalabb is de jobban szeretem a milf kategóriát. Előre is köszönöm! Boldog új évet !
Mindhárom személyében 1 lány fog fogadni, a piros fehérneműs. Ha a S i n a i utcara hiv akkor felejtsd el. A franciaja a legrosszabb, annyira fogaz hogy ott mar bukik minden, de annyira hogy a szextől is elmegy a kedved. :D
Pláne, hogy ezt többször, többen jeleztük, és mégis maradt mind a 3 hirdetés. :/
Köszönöm az infókat.
Mindenkinek Boldog Új Évet.
Most már csak az a kérdés hogy ki az akihez lehet menni?
Ezen a 3on kívül még legalább 3hirdetés is hozzá tartozik sajnos.
Sziasztok Diarol vélemény ?
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Igazán jó erásebb izomlazító masszázsra kit tudtok ajánlani aki nem fárad el fél óra masszírozás után hanem alaposan átgyúr? Alkat, kor nem számít. A masszázs a fontos.
Köszi! :)
Sziasztok.Merilyről tud valaki infot? Vállal még vendégeket?infot privátba.köszi
Sziasztok!BÚÉK!Mindenkinek.Tudna valaki infót adni a *** moderálva *** hírdető lányrol,Lemon21?Előre is köszi.
Hello!
Victória masszázsa 39, Debrecen.
Van valakinek véleménye, tapasztalata az említett hölggyel? Telefonon keresztül nagyon-nagyon meggyőző.
Köszönöm!
A pirosruhás a másik hirdető oldalon 19 évesen "Bianka" névvel hirdeti magát. Ehhez már jó vastag bőr kell.
Sziasztok! Alice-ről van valakinek infója?
Sziasztok! Nyuszikáról esetleg van infó valakinek?
Kerülendő... :D
Hello, Kriszti 38 ról valakinek van infoja?
B.U.É.K!! Mindenkinek.
Anna 23 ról írhatna valaki aki megtapasztalta vendéglátását és minden apró kedves kincsét.
Giarol vélemény?