Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2010. március 02. 09:29

Szia kill te valoszínű nagyon roszhelyenjártál de hogy nem Lilla21- az is biztos ez biztos valami boszú hadjárat csak csupa negatívumokat írsz ez valótlan tapasztalat lehet , én már voltam nálla több ször is és egyszer sem vettem észre ily tapasztalatot miket te le írsz.

úgy hogy ez valaoszínű csak  kamu normális beszámolókat várunk és MAKTÁRSAINKTÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Törölt felhasználó · 2010. március 02. 09:01

Üdv.

Nekem kissé furcsa hogy folyamatosan csak 3 lány neve forog a fórumon.Nikié,Nauszié,ésGabykáé..Biztosan jók,de ha ennyire jók,valószinűleg nincs arra szükség hogy már bocsánat a kifejezésért a "csapból is ők follyanak".Rajtuk kívül egy csomó,ugyanolyan képességekkel és hozzáállással rendelkező hölgy van,csak az ő nevüket még nem kapták fel ennyire.Ott is megfelelő a higiénia a hozzáállás,stb.Korrekt infókat kéne ide írni,nem pedig fikzáni,vagy folyamatosan néhány személyt éltetni.Persze vannak olyan lányok akiket jobb kerülni,de ezek valóban leszűrhetőek már a telefonbeszélgetések alapján.Üdv.

Törölt felhasználó · 2010. március 02. 08:04

Uram itt valójában sok a kissebséghez tartozó hölgy  Gabika-Nik-i Ági Nauszi ők NEM TARTOZNAK HOZZÁJUK..van akinek már a hangját elég meghallani és elmegy az ember kedve..ÉS AJÁNLOM KÉRDEZZÉTEK MEG HA NEM JÖN BE A HÖLGY NEM GOND E, HA NEM MARADOK, HA GOND ELKELL FELEJTENI!!! FIGYELJETEK ODA A BESZÉLGETÉSRE A HÖLGYEL ÉS LEVÁGJÁTOK!!!JA ÉS TEGNAP MONDOM KIPRÓBÁLOM BETTYT NEM ROSSZ CSAJ, LEHETNE JOBB IS, DE ÉRTI A DOLGÁT ÚGYHOGY MAX EZ A 4 -5 LÁNY A TÖBBIT ELKELL FELEJTENI..CSAK TELEFONÁLJÁTOK VÉGIG ŐKET ÉS RÁJÖTTÖK.

Törölt felhasználó · 2010. március 02. 06:11

Sziasztok Makktársaim!! Én szinte az összes lánynál voltam itt kecskeméten ,sok negativ tapasztalattal rendelkezem már. De akikhez érdemes elmenni az Nauszi, Niki és Gabyka.  Nekem ők jöttek be a legjobban , igényes környezet , kedvesség stb. Én hozzájuk járok , de előtte mindenkit kipróbáltam , persze akinél maradtam is. Mert volt rá tbbször is példa hogy kifordultam az ajtóból , mikor meglátttam a leányzót. Dehát van ez igy . Embere válogatja. Mindenkinek más tetszik. 

Törölt felhasználó · 2010. március 02. 05:59

Én mindig is az érett nőket kedvelem , ezért gondoltam kipróbálom az  Ági nevű hölgyikét. Szerintem jóval idősebb mint 40, ezzel még nem is lenne gond, de sajnos nem azt kaptam , amira vártam , vágytam volna. Miért csapnak be bennünket férfiakat ????

Törölt felhasználó · 2010. március 02. 05:41

Én voltam Lilla21-nél, de nekem nem tetszik ez a csaj , flegma volt velem, kapkodott, izzadságszaga volt, számomra nagyon kiábránditó volt. Dehát ez csak az én véleményem .

Törölt felhasználó · 2010. március 01. 22:40

Én Lilla21-et választom.Gabykánál már voltam de nemis megyek többet,töbnyire az óra nézésses hiba miatt.

Törölt felhasználó · 2010. március 01. 20:36

Én is voltam gabykánál, nekem egyáltalán nem jött be, nem is megyek hozzá.

Törölt felhasználó · 2010. március 01. 20:20

sziasztok lilla21 vagy gabyka? én rosszat nem halódtam gabykárol

Törölt felhasználó · 2010. március 01. 18:08

SZASZTOK!NEKEM A GABIKA APSZOLUT NEM JÖTT BE,KÖZÖNSÉGES VOLT,ÉS MINDIG AZ ÓRÁJÁT LESTE/EZÉRT ALIG ÁLLT FEL/.A MÁSIK BIZTOS HOGY VAN STRICIJE,MERT ANNYI ESZE NEM VOLT,HOGY A CIPŐT ELTEGYE. VIGYÁZZATOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Törölt felhasználó · 2010. március 01. 18:01

JAJA,teljesen egyetértek a bettinek kamu fotok vannak fent,többé nem megyek hozzá.

Törölt felhasználó · 2010. március 01. 17:58

SZIASZTOK! NEKEM NAUSZI ÉS SZABINA21JÖTT BE A LEGJOBBAN,MIND 2 VALÓDI KÉPEK!!!SZABINA JÓL MASSZIROZ ÉS NAGYON KEDVES.JA ÉS A BETTINEK KAMU KÉPEI VANNAK,VOLTAM NÁLA ÉS TELJESEN MÁS,NAGYON DUCI.

Törölt felhasználó · 2010. március 01. 16:46

SZIASZTOK !VÁROM SOK SZERETETTEL ÉS KEDVESÉGEL,AZOKAT AKIK SZERETNÉNEK EGY RELAXÁLÓ MASSZÁZST.NAGYON KORREKT ÉS MEGBIZHATÓ VAGYOK.PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!

Törölt felhasználó · 2010. március 01. 10:43

VÁROK MINDENKIT SOK SZERETETTEL AZ ÚJAKAT ÉS PERSZE A RÉGIEKET!SZÉP NAPOT MINDENKINEK!PUSZIKA

Törölt felhasználó · 2010. február 28. 09:18

Sziasztok! Én járok Lilla 21-hez. Szerintem nagyon kedves és jó csaj. Ajánlani tudom csak. A képek valósak. Lilla 27-nél is voltam egyszer. Szerintem kicsit flegma és nagyon félti a melleit, alig lehet hozzáérni. De jó a teste.  Írhatnátok Gabykáról pár dolgot, ha kérhetném! Három hónapja hívogatom telefonon és sosem veszi fel. Akkor minek hirdet? Teszem fel a kérdést.

Törölt felhasználó · 2010. február 27. 19:24

És ezeknek a lányoknak a szponzora vagy.Ne legyél ebben biztos.Gabikánál is láttam elég furcsa dolgokat 43cipő a bejáratnál.Meg sötétben kell a szobában lenni és folyton nézi az óráját.Ebben mi a jó.Ja és ezt nem csak én állítom hanem pár barátom is.Sokmindent lehet mondani.....

Törölt felhasználó · 2010. február 27. 17:18

A legjobb csajok Kecskeméten :::::Nauszi, Gabyka,Niki...........A többit nem érdemes meglátogatni. Higgyetek nekem .

Törölt felhasználó · 2010. február 27. 17:15

Én kb. 100 km-t utazok Nikihez , én nekem nagyon bejön a csaj. Voltam már több lánynál is  , de nekem ő volt a legszimpatikusabb.Igaz nekem kicsit túl vékony , de a kedvessége kárpótolja ezt .

Törölt felhasználó · 2010. február 27. 17:12

Igen , én is voltam már Bettinél, és tényleg nem ő van a képeken. A képeken lévő hölgytől sokkal molettebb a Betti . nem volt rossz , de nem megyek többet hozzá.

Törölt felhasználó · 2010. február 27. 16:37

Igen a Betti nevű hölgyike egy Nyiregyházi lány fotóival hirdet.Férre akarnak vezetni minket de ez miért jó nekik?

Téma indítva: 2010.02.25., 1147 hozzászólás összesen