Leila esetleg ?
Beszámoló ?
Menjek én és majd megosztom az infot ? :)
Leila esetleg ?
Beszámoló ?
Menjek én és majd megosztom az infot ? :)
Barbie-val kapcsolatban semmi ilyet nem tapasztaltam. Lehet hogy pont jókor mentem. De szerintem jó a teste, meg ápolt meg minden. Mikor én voltam semmilyen szöszmötölést nem hallottam a szomszéd szobából. Amugy nem akarom védeni a hölgyet, de velem korrekt volt. üdv.
Megprobálkozok mégegyszer!
*** moderálva ***
Ami érdekelne h a Szöszi nevű hirdető tényleg szex mentes ?
Pamela, Gina, Cleo22, Stripp girl vkinek valós tapasztalat??
Előre is köszi
*** moderálva ***
Hello, küldtem privát üzenetet. Várom a válaszod.
Stripp girl az Lina.
Írtam már róla.
Sziasztok!
Natikát látogatta már meg valaki?
Ha rám hallgatsz kerülöd messziről az egész bandájját!!
Sajnos Én nem hallgattam a haverokra!!!!
Egyszer felhívtam érdeklődni, elég unott hangja volt már a telefonban is..
Sziasztok!
Carmen(28)-ról van tapasztalata valakinek? Nagyon bejaön az ilyen test és jó lenne meglátogatni, de volt nemrég egy kis negatív tapasztalat, mind élményben, mind külsőben, ezért nem bízom nagyon a továbbiakban :S
Ezen kívül esetleg Vivien(36) és Csinike(35) érdekelne még, ha valaki róluk is tud infót, azt megköszönném :)
Natikát én is hívtam. Detto ugyan ez. Unott , rossz kedvű tájékoztatás.
Ha jól olvastam már nem lesz sokáig elérhető Kecskeméten úgysem. Nem is baj.
Üdv mindenki!
Kata (26) és cher érdekelne. Kinek van infója vagy tapasztalata a hölgyekről?
Előre is köszönöm.
Natalie 33.Nem Kecskemétről, hanem még Pécsről ismerem, sajnos. A hölgy képei vagy nem az övéi, vagy hihetetlenül photoshoppoltak. A fotókhoz képest 30kg-val nehezebb!! (nem 10-el vagy 20-al.)
A történetem: felhívom telefonban aranyos, megbeszélünk mindent.Csöngetek, ajtót nyit, az arca szép, furcsa volt hogy teljesen fel van öltözve, ilyen helyen általában pongyolában, vagy alsóneműben fogadnak. És akkor levetkőzött.Gyerekek, akkora hasa van mint egy szumósnak! Nem is értem hogy mer egy ekkora nő ilyen képeket kirakni magáról. Úgyhogy szerintem csak az extra méreteket kedvelők hívják, ők nem fognak csalódni.
És mielőtt elkezdődne, hogy egy másik szolgáltató vagyok, vagy annak xy-ja, közlöm hogy nem, csak egy ügyfél, akit csúnyán átvertek.
Üdv!
Anna 23 ról valakinek van infórmációja ?
Üdv Raven.
Sziasztok!!
Engem Kittike(30) érdekelne. Havan valakinek tapasztalata, szívesen elolvasnám! :)
Köszönöm!!
Sziasztok! Valakinek van valamilyen infója Klaudia(20) - ról?
Hali!Annáról tud valaki valamit,volt már nála valaki?Érdekelnének a részletek meg persze a csaj is!:)
Üdv Férfitársaim
Selina nevű gyöngyszemnél járt már valaki?
Sziasztok!
Ahogy irtak hogy unott a hangom, arra csak annyit valaszolnek , hogy amilyen a mosdo olyan a torolkozo :)
Ha ugy hivtok fel hogy "piacolnatok" vagy nagykepuztok nyilvan nem tudok ra kedvesen reagalni :*
Léda elég érdekes dolgot írt ki !
"Gyorstüzelők,Tárürítők kíméljetek " nem nagyon értem.
***moderálva*** az illető,elmegy 2perc alatt hol a baj? ez nem szerelem,vagy párkapcsolat szerintem,nem?
"Kittikének" Boldog névnapot, hiszen ma Anita névnap van!