Sziasztok!
Linánál járt már valaki?
Sziasztok!
Linánál járt már valaki?
Szia.
Amennyiben kerdesed van,az adatlapommal kapcsolatban,nyugodtan megkerdezhetsz,hisz nyilvan en tudok megfelelo valaszt adni kerdesedre.
Nos,S.O.S jellegu..gyorsan beugrom de.."engedjeee man" az...bol..mennyit engedsz ha ez nincs az van....illetve hasonlo jellegu kerdesek,keresek miatt irtam amit irtam.Eleg sokan megertettek ezt"burkolt"formaban,aki megkerdezett elmondtam,most neked is leirtam.
Léda.
így már értem,de nekem félreérthető volt.
Sziasztok!
Érdeklődöm, miféle bringa lehet Kim(24) spori kisasszony.
A hirdetése hol van, hol nincs, korábban volt Nikol is, lehet vagy 2 napig...
Minden érdemleges választ köszönök!
Kedvecem ez a sok csak masszás ,de tényleg ,és semmi más hirdetés.
De a képeken azért majdnem mindenük kint van.
Nekem volt hozzá szerencsém elég jó kis csaj rendes diszkrétt helyen.Az alapban nem sok minden van így ki kell bővítened de nem vészes
Nem tudom mire jó ez a két napig ez a nevem,egy napig emez,három napig pedig amaz.
Valaki járt már Annánál? Akár priviben is jöhet az info! Köszi! A másik dolog: nem tudom hogy csak engem zavar-e de szerintem nagyon gáz Leilánál a két csaj a kutyával!!!! Az jön le a képről hogy állatos szexet is vállalnak!!???? Nálam kiverte a biztosítékot :-(
igen,valóban gáz !engem meg az zavar,ha egy lány két hirdetésel van fent,minek? vagy ha hetente változik a neve,vagy ha elmész ,és akkor ér a meglepi,hogy ki ez úristen,a képeken nem így nézett ki.
Sziasztok! Ma voltam Kata26-nál és nagyon kellemes élményben volt részem, amit szeretnék megosztani azokkal, akik hezitálnak a hölggyel kapcsolatban. A környék csendes, parkolás könnyű, ingyenes. A hölgy valóban úgy néz ki élőben, mint a képeken, barátságos, kedves és lehet vele beszélgetni is, ha van igényed rá, mert nyitott és nagyon széles látókörű. A szex rendkívül jó vele, mindig rád figyel, a francia érzéki, nem siet, nem kezez, tökéletes. Szex minden gyakori pózban lehetséges, és rendkívül érzékeli a másik fél igényét. Remélem tudtam segíteni ezzel a pár mondattal annak, aki bizonytalan a döntésben és nem szeretne csalódni.
Sziasztok!
Nem vagyok helyi, átutazóban voltam kecskeméten. Az ötösön haladtam kiskunfélegyháza felé a a merci gyár előtt, körforgó mercigyár utánna körforgó, n itt láttam hétfő este egy milfet integetni. ki ő??? Mit tudtok róka??
Köszönöm
Nem tudom,de szerintem ilyeneknél ne állj meg,inkább menj lakásra,de te tudod.
"inkább menj lakásra" ezt szerettem volna írni.
Csak én is megtudom erősíteni az általad leírtakat. Kata egy olyan szolgáltató akivel ha más körülméynek között találkozol eszedbe sem jutna, hogy mivel foglalkozik. Egy igazi NŐ. Akit csodálni lehet, és nem csak mint formás testet, hanem az auráját ami körbelengi és beszippant. Remélem sokáig marad még, vagy amíg lehet sokat élvezhetem még Őt.
Hát azért ez nem teljesen így van.Az hogy valaki arccal hirdet még nem jelenti hogy biztosan Ő van a képen.Letölhető egy csomó arcos kép is a netről és felteheti azt is sajátjaként..az ilyen sem ritka.Az hogy egy lány nem tesz fel arcos képet a diszkréció miatt van,mert nem akarja felfedni magát.Szerintem nem is teszi jól az aki arccal hirdet mert ez komoly negatív hatással lehet az életére.De ez az ő döntésük.A fotogarancia ad valamilyen szintű biztonságot de pl a láthatóan retusált hölgyeknél szinte semmit.Én több olyan lányt tudok akik arc nélkül hirdetnek,mégis teljesen hitelesek a képeik sőt olyat is aki nem garanciás és mégis rendben van.
Sziasztok.
Valakinek van "friss" élménye, beszámolója Klaudia(20) avagy réegen Barbie lányról?
Nagyon nagyon meg szeretném látogatni, de volt sok negatívum, és kevés pozitívum róla írva. Azóta csak változtatott a hozzáálásán nem ?
Melleit takargatja, de pont azért mennék, meg a gyönyörű pofikáért :)
Egy istennő lenne Kecskeméten ha nem lenne ilyen "szégyenlős"
Pleas valami értelmes hozzászólást kérek !
Nincs ő vele baj,bár minden lánynál csak ennyi meglepi érne mint nála.
A képen ő van,szép,jól néz ki,formás,igényes,jó kicsit szégyelős LEGALÁBB IS AZ VOLT MIKOR ÉN VOLTAM NÁLA,de ennek van egy éve szerintem,nem kamu képe van,én tuti meglátogatom még.
Üdv társak !
Egy tegnapi történetet szeretnék elmesélni egy hölgyről,aki a szememben a tegnapi cselekedete után egyenlő lett a semmivel !
Nevet nem tudok írni,mivel név nélkül hirdet erotikus masszást !
Megegyeztünk telefonon mindenben,mi ,mennyi,hova kell menni ,ok indulok 30km-ről.
Gyanús volt ,hogy a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható,egész úton ez ment.
Mondom pihen egyett biztos,majd felveszi a megbeszélt találka idejében.
Hát nem,kb egy órával a megbeszélt találka után felvette,majd kinyomott,emberileg n*lla az ilyen.
Bár mi is volt a baja,egy gyere máskort szerintem megérdemeltem volna.
Így álló szerszámmal irány a szentkirályi út,ahol egy tündérkét lerendeztem bánatomban.
Hölgy kerülendő,remélem más nem jár így vele.
kb 3-4 hozzászolást kell átnézned,és látni is fogod.
ok a csaj,mehetsz hozzá nyugodtan.képen ő van,.
Na,már neve is van :Nóra 27éves,kerülendő !!!!
Privátban írt nekem más is aki így járt !