Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Törölt felhasználó · 2015. október 08. 16:48

Nagyon örülök, hogy ilyen elégedetten távoztál 😊 Köszönöm a pozitív beszámolót...és a bonbont is 😘

Dominik24 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. október 13. 07:28

Sziasztok!

Tapasztalatok, élmények után érdeklődnék Anna, Lia,Laura és Kimberly társaságából! Aki volt már velük, ne tartsa magában!

adventure · Újonc (7 hozzászólás) · 2015. október 18. 17:22

Jéééééé! Klaudiából Lilike lett! Ez most mit jelent? Belátta, hogy ez így tényleg nem mehet tovább, változtatni kell a színvonalon és hogy tudjuk, hogy új korszak kezdődött ezért nevet váltott? Ha így van akkor minden elismerésem mindazonáltal hogy nekem kételyeim vannak.
Én egyszer már jártam nála és megjártam. Pont ugyan azt tudnám leírni, mint legutóbb Lelkeske egy beszámolójában tette. De ha valaki veszi a fáradságot és visszalapoz pozitív véleményt nem talál, sem itt se már fórumokon. Nem akarom őt bántani, mert külsőre egy elbűvölő teremtés, talán a legjobb nő itt, de ez ma már kevés, még vidéken is. Valaki azt írta egyszer, hogy a vidék azért van hátrányba ezen a téren, mert nincs konkurencia. Nincs nagy tapasztalatom, de azt tudom, hogy a fővárosban ilyen szint elképzelhetetlen.
Elhiszem, hogy ezt nagyon nehéz csinálni és nem is mindenki alkalmas erre. Viszont ha nem alkalmas, akkor talán jobb lenne felhagyni vele. Persze mindig akad tudatlan, aki lukra fut mint én is. De csak egyszer. Aztán vannak olyanok is akikhez rendszeresen visszajárok mint például masszázsban Emili, Gold és Szöszi, vagy más programot nyújtó lányok közül, Cicus, Kata, Marcsika. Ők se tökéletesek, mert senki nem az, emberek vagyunk. Mindenkinek van erőssége és gyengébb oldala, esetleg rossz napja, de ők legalább pozitívak, szeretnének jók lenni és a hozzájuk betérőnek örömet szerezni.

james07123 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. október 21. 01:07

Néha napján megfordulok Kecskeméten, ha haverokkal találkozok, egyszer ezt a csajt láttam civilbe, hát mit ne mondjak nagyon fullos, gondolkoztam is hogy egy próba cseresznyét megér, persze amikor a sok negatív lehúzó(de igaz) kijelentéseket olvassva, már nem hozz annyira izgalomba, sőt kedvem sincsen felhívni ha tényleg ennyire lehúzza az embereket, nála fullosabbakat találni, na meg becsületesebbet, máskülönben attól mert jól nézz ki nem nagy szám így útólag bele gondolva.....:D:D:D

Törölt felhasználó · 2015. október 21. 12:10

Ahhoz képest hogy elég rég irtak róla negativ dolgokat . most is írnak róla negativat róla. neki az is reklám.

Malomban nyáron találkoztam vele. hát igen szemrevaló kis csaj.

Kutyuspozban szexel csak. és akkor mi van basszus úgyis egyi *** moderálva ***

Aki volt nála van aki csendben van.

és van aki volt nála ott is maradt szexelt is vele és erre negativ kommentet írt .

Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2015. október 21. 12:45

Üdv Balázs92!

Látom nem olvastad el elég figyelmesen az első mondatom végét. Nem írők regényt de az a lényeg, hogy ő egy másik lány volt aki Reni25 hirdetési profiljával dolgozott. El nem kell hinni amit most leírtam aki volt nálla az ugyis tudja hogy miről van szó. A lényeg amiért írtam a dolgot az az volt hogy aki megy hozzá az nehogy ugy járjon mint én, hogy kicsit több p**zem maradt ott mint amennyiért szolgáltatást kaptam...... 

john rambo · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. október 22. 21:03

hello

Én csak úgy megosztanám veletek, hogy Barbie (23) hölgy igazi csemege. Én már voltam többször is nála. Tiszta, ápolt, kedves. Jó persze nem sok extrái vannak, de nekem így is tökéletesen megfelel. Lehet vele beszélgetni is. Velem mindig rendes volt, mondjuk én megadom neki a tisztelet és a persze a kedvességet, de ennyi jár neki, szerintem, mint minden lánynak. Továbbra is ajánlom minden jószándékú, ápolt férfitársamnak.

Üdv

bak · Újonc (8 hozzászólás) · 2015. november 02. 10:39

Melinda 28 VMI infó?

Dominik24 · Újonc (6 hozzászólás) · 2015. november 20. 07:46

Na Kecskemét! Most aztán van mit a tejbe aprítani! :)

Mellesleg · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. november 21. 11:19

Diornak világbajnok cicijei vannak...:)

Törölt felhasználó · 2015. november 22. 21:45

A Kecskeméten található Cher nevű hölgyet mindenkinek ajánlom kedvessége miatt!

Törölt felhasználó · 2015. november 22. 21:46

A Kecskeméten található Liliom nevű hölgyet mindenkinek ajánlom kedvessége miatt!

Törölt felhasználó · 2015. november 25. 23:17

A Kecskeméti Regina hírdetőt nem ajánlom senkinek sem.Nagyon kedvetlen  a hozzá állása mindenhez,és az időt is nézi.Egyszer voltam,de többet nem megyek hozzá.

Balu · Újonc (29 hozzászólás) · 2015. november 26. 12:14

Hogy tudsz ilyen velőt rázóan bőbeszédű lenni :)))

Talán ha kicsit kifejtenéd kit miért, vagy miért nem ajánlasz...

Törölt felhasználó · 2015. november 26. 22:58

Üzenet Balunak:A Kecskeméti Anna  Cher  Liliom nevű hölgyek kedvesek, szépek,és ügyesek.közös még bennük hogy megbízhatóak,rendesek.Amit megbeszél velük az ember,azt makulátlanul megcsinálják.Bővebbet ide a fórumba nem szokás írni,az értékelés ezen felhasználók adatlapján nem lehetséges.Kell ennél fontosabb leírás annak érdekében hogy az ember dönteni tudjon?

Törölt felhasználó · 2015. november 26. 23:08

Üzenet Balunak:a, Kecskeméti Niki és Regina nevű hölgyek szépek,és tudnának is,de mégse.Niki nagyon lekezelő,és borzasztóan nagyképű,Regina pedig szégyenlős,haját az arcába temeti,és nem csinálja meg rendesen azt amit kéne,akárcsak Niki.Természetesen a telefonba mindent megigérnek,mindent bevállalnak.Senkinek nem ajánlom Őket!

bla bla · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. november 27. 17:29

Az előző hozzászólás nem fedi a valóságo.Lejáratás szaga van..Ezt kéretik figyelembe venni..

Törölt felhasználó · 2015. november 27. 21:39

új Tündér érkezett a városba!Laura 34 nevű hölgyet csak ajánlani tudom mindenkinek.Nagyon kedves,kellemes légkört teremt maga körűl,cserfes,és nem igazán lehet megunni.Ráadásul tudásban sem gyenge.Viszont a héten csak vasárnap estig lessz a városban.

Törölt felhasználó · 2015. november 29. 21:36

a Kecskeméten található ,,,Jázmin 24,,, nevű hölgyet mindenkinek ajánlom.Nagyom szép,csinos,rendkívűl kedves, ügyes,bájos,és nem utolsósorban csalódásmentes parti várja az Őt meglátogatókat.

Törölt felhasználó · 2015. december 16. 00:08

A Kecskeméti  ,,Sofi 26,, nevű hölgyet mindenkinek ajánlom.Rendkívűl kedves,már a telefonban is magával ragadó a barátsága,kedvessége,valóságban is úgy néz ki mint a képeken,nagyon ügyes,és soha nem vágja át a másik fejét,amit megigér,azt meg is csinálja.Ha időtök engedi semmiképp ne hagyjátok ki,hiszen kevés ideig szokott a városban lenni,de felejthetetlen kalandban lessz része az őt meglátogatóknak.Ritka kincs Ő,meg akikről még írtam előzőleg: ,, laura 34,,  ,,Jázmin 24,, és Anna nevű hölgy.Bár Anna nevű hölgyet per pillanat nem látom,de szokott lenni,és biztosan lessz még.

Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen