deryl30· Újonc (1 hozzászólás)· 2016. június 28. 11:35
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
En a napokba jartam Paminal. tobbszor is talalkoztunk mar. egyszeruen nem tudok betelni vele. gyonyoruszep az arca nagyon kedves es mosolygos. az agyban pedig istenno. orito franciaja van es a szex pedig fenomenalis. ajanlom mindenkinek!
Lumberjack· Újonc (3 hozzászólás)· 2016. július 05. 07:12
Sziasztok!
Idősebbkorosztályból keresgélek a városban. Valakinek van tapasztalata Kriszti(30), Marcsika(40), Ági(44), vagy Veronikától(48)?
Köszi :)
petyoka· Újonc (2 hozzászólás)· 2016. július 08. 11:39
VERONIKA 48 MINDET ÜBEREL,A TÖBBI *** moderálva ***
Lqa· Újonc (3 hozzászólás)· 2016. július 09. 15:29
Valaki esetleg nem emlékszik-e rá: több éve volt Kecskeméten igen dögös, viszonylag alacsonyabb, vékony félvér lány, igen jól dolgozott - "bíztatta" is a embert. Azóta se találom, esetleg más városban tudja valaki?
mindenes· Újonc (16 hozzászólás)· 2016. július 10. 10:09
Amennyiben egy személyre gondolunk, akkor Gabriella néven futott az illető hölgy.
Róla annyit, hogy átmenetileg felfüggesztette a szolgáltatását, így a lakóhelyén tartozkodik.
Ő volt kb 165 cm magas, 45 kg, 24 éves, kreol bőrű.
Mufurc· Újonc (1 hozzászólás)· 2016. július 14. 06:27
Alexa41-ről van valakinek tapasztalata?
petyoka· Újonc (2 hozzászólás)· 2016. július 15. 12:24
Bubus Veronikát VÁLAZD
Vera· Újonc (23 hozzászólás)· 2016. július 15. 15:08
Édes Petyoka!
Köszönöm a megtiszteltetést,de nem biztos hogy az Uriember az én korosztályomat kedveli.
Csókollak , szépnapot minden fórumozónak !
Törölt felhasználó· 2016. július 15. 23:17
Szia Bubus01!
Én Kriszti30 nevű hölgyet tudom Neked ajánlani.
Rendes,megbízható,és eléggé ügyes is.
Ráadásul szép arcú,és testű hölgy.
redman· Újonc (5 hozzászólás)· 2016. július 19. 08:59
Sziasztok! Több napot töltök városotokban, adna valaki infót Liácska masszázs (33) hölgyről, illetve kit ajánlanátok masszázs kategóriában?
menőmanó· Újonc (7 hozzászólás)· 2016. augusztus 10. 10:10
A rendezvény kecskemét környékén lesz ! Aki tud az segítsen vagy ajáljon.... előre is köszi !
Scalon· Újonc (23 hozzászólás)· 2016. augusztus 10. 14:33
Üdv Mindenkinek!
Ma meglátogattam Kinga-t fénykép garancia nélkül hirdet, de a képek fedik a valoságot.
Kecó fürdő átlagos célnak megfelel.
A lány kedves volt és normális, nem beszélt a leg beszédesebb de amit kérdeztem arra normálisan rendesen válaszolt.
Együtlétet nem írom le ránk tartozik, de kedves és odaadó volt már-már tényleg barátnő feeling. Amit kértem ahogy kértem csinálta és nem ugy mint egy darab fa.
Franciája nagyon kellemes volt.
Szal tudom ajánlani.
cotera· Újonc (1 hozzászólás)· 2016. augusztus 14. 16:00
Sziasztok
Holnap reggel megyek kecskemétre,infót szeretnék kérni.
Kit válasszak?
Timi,Eszter,Gina?
Előre is köszönöm
menőmanó· Újonc (7 hozzászólás)· 2016. augusztus 18. 13:11
sziasztok ! Valaki tud infót adni Marichuy 26 ról ?
samsung· Újonc (4 hozzászólás)· 2016. szeptember 03. 21:43
Sonjárol valaki??
Kamilla93· Újonc (7 hozzászólás)· 2016. szeptember 28. 16:16
Kedves jelenlegi és jövendőbeli Szeretőm!
Kérlek legyél tisztában azzal, hogy a diszkréció fogalmába beletartozik az is, hogy nem a lépcsőházban, liftben, és egyéb olyan helyeken telefonálsz, amely esetlegesen a szomszédaimat zavaróan érinti, illetve feltűnést okozol vele. Továbbá, a megbeszélt idő előtt legyél kedves, nem a lépcsőházban tartózkodni, és ott várakozni.
Mind a kettőn érdeke, hogy a kis búvóhelyünkön diszkréten tudjunk találkozni!
Köszönöm megértésed!
Csókollak:
Kamilla :)
LinaSzolnok· Lelkes újonc (2 hozzászólás)· 2016. október 27. 15:10
Egy sráccal kapcsolatban a TELEFONSZÁM FEKETELISTA fórumban olvashattok!
AJÁNLOM MINDEN KECSKEMÉTI SZOLGÁLTATÓ FIGYELMÉBE!
adventure· Újonc (7 hozzászólás)· 2016. november 12. 15:24
Sziasztok!
Masszázs fogyasztó vagyok. Nem egyszerű olyan masszőzt találni, aki valóban érti is a dolgát, és hosszan elnyújtott élvezetet tud nyújtani. Rájöttem, hogy sokat kell kaparni a kövek közt, mire megleli az ember az aranyat. Volt sok örömben részem, de nem kevés helyről távoztam csalódottan. Azt mindenesetre megtanultam, hogy a vándormadaraktól sok jót nem lehet várni. Egyik héten itt, a másikon ott, a harmadikon amott. Az újdonság varázsát kihasználva lerabolják a várost, majd tovább állnak. Befutottam pár ilyenbe, de tudom, hogy az igazán jót csak akkor tudja értékelni az ember, ha megtapasztalja a rosszat is. Ezért lenne jó, ha ebbe fórumban egy kicsit aktívabban írnának a fogyasztók, hogy az átadott tapasztalatok alapján kevesebb legyen a sz*pás. Nekem pozitív élmény volt a Szöszi, Emili, Tündér Tantra és Kezes. Negatív az összes vándormadár és a helyiek közül a Regina és Marcsika. Most felkerült egy reményteli hirdetés Virág nevű masszőztől. Kíváncsi vagyok rá! Örülnék, ha valaki, aki már volt nála megosztaná tapasztalatait itt, vagy privátban.
Nyuszófül· Újonc (7 hozzászólás)· 2016. november 14. 11:16
Üdv
Mivel úgymond Én is jelenleg a "vándormadarak" táborát részesítem , (Kecskemét, Héviz , Pécs) meg kell említenem ,hogy nem minden szárnyas rablómadár .
Köztünk is akad olyan aki valóban érti a dolgát , csak ahogy említetted is fel kell kutatni .
További szerencsés kalandozást :)
Nicole
Synonim· Újonc (3 hozzászólás)· 2016. november 18. 13:32
Kedve Fórumozók!
Most ekkora divat lett ez a masszázs szolgáltatás,vagy valaminek ez a "fedőelnevezése"? Vagy egyszerűen aki nem érti a dolgát az marad a "hátnyomkodásnál"? :)
Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen