Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Idegen · Újonc (10 hozzászólás) · 2010. június 08. 14:19

Drága Lilla.

Szerintem ne mérgeld magad ezen a nyilvánvalóan rosszindulatú beíráson,látszik az egészen hogy csak egy nagy kitaláció,egy maszlag.Mindenkinek közbejöhet valami a vendégnek és a lányoknak egyaránt.Ha elnézést kértél tőle,amiért nem tudtad fogadni,akkor nem értem mire volt jó ez beírás.Süt az egészről,hogy csak bosszúból írta.A lányok ápoltságához,meg higiéniájához nem férhet kétség,erre minden szolgáltató nagyon odafigyel.

lilla28 · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 08. 14:50
Értem már hát van ez igy sajnos .És itt hol az értelem ki kiért van ...? Mért nem ment máshová . Kedves urak ha mi nem lennénk ti hová mennétek :)? Ugyhogy senki senkiért inkább mindenki mindenkiért ......:)

lilla28 · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 08. 15:01

Az a baj , hogy ez az egesz ˛/...TÖRÖLVE.../ a lejaratasa ,ha valaki ijeneket olvas a forumon nem biztos ,hogy megmozgat benne valanit , Vagy eggyaltalan kenyszert erez annak iranyaban ,hogy barkit is felhivjon :((

roli · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 09. 18:10

Nem tudom ismered e a szóban forgó hölygyet ,de a tisztaságról még van mit tanulnia már volt részem a tisztaságában nekem is és nem véletlen irnak róla ilyet a többi lányról miért nem? pedig sokan vannak..  ami azt illeti. nem minden az ,hogy befújod magad meg kikened..a víz igen is csodákra képes kedves Lilla21..NEM KELL FELHÁBORODNI MEGKELL MOSDANI ÉS VÁLTOZTATNI A DOLGOKON ENNYI !!

lilla28 · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 09. 21:24
neeeem .

Lilla21 · Újonc (14 hozzászólás) · 2010. június 09. 22:29

Nem tudom te ismersz-e engem?Vagy még mindíg azon háborogsz,hogy nem jutottál be hozzám,nagyon a szívedre vehetted de remélem nem szerettél belém képről enyire pancser nem lehetsz.Én ismerem a tisztaság szó jelentését és használom is naponta töbször is nem úgy mint te.Én tiszta vagyok de ha te bejöttél volna hozzám a lifttől az ágyig fertötleníthettem volna te Fülöph....

A bolt továbra is nyitva.Ami még érdekes nem láttam még hozzászólásaid csak ilyenkor jelensz meg vagy vannak értelmes hozzászólásaid is?

Ha meg továbra is próbálkozól akkor keres meg vagy én TÉGED???

IRÁNY A FÜRDŐ 2DL HIPÓ AZTÁN ALVÁS!!!

Jó éjt!

Lilla21 · Újonc (14 hozzászólás) · 2010. június 09. 22:29

Nem tudom te ismersz-e engem?Vagy még mindíg azon háborogsz,hogy nem jutottál be hozzám,nagyon a szívedre vehetted de remélem nem szerettél belém képről enyire pancser nem lehetsz.Én ismerem a tisztaság szó jelentését és használom is naponta töbször is nem úgy mint te.Én tiszta vagyok de ha te bejöttél volna hozzám a lifttől az ágyig fertötleníthettem volna te Fülöph....

A bolt továbra is nyitva.Ami még érdekes nem láttam még hozzászólásaid csak ilyenkor jelensz meg vagy vannak értelmes hozzászólásaid is?

Ha meg továbra is próbálkozól akkor keres meg vagy én TÉGED???

IRÁNY A FÜRDŐ 2DL HIPÓ AZTÁN ALVÁS!!!

Jó éjt!

roli · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 10. 12:16

Szia az előző hozzá szólásom jó szándékú és építő jellegű volt,ezzel a hozzá állással ,csak egyszeri vendégeid lesznek,mert ,ha így folytatod akkor ki megy el hozzád?Akinek nem inge nem veszi magára,de te pontosan tudod,hogy a te inged és fel is vetted!!Több hózzá szóló is megirta már a véleményét és nem a legjobbakat Nem Véletlen..te vagy a porondon érdekes..?elvégre te vagy értünk és te élsz mi belőllünk férfiakból TEHÁT NEM ÍGY KELLENE VISELKEDNI!!Amúgy azt csinálsz amit akarsz sok lány van aki normálisan végzi a dolgát mi mehetünk máshova is de te nem...elkellene gondolkozni és rászokni a többszöri tusolásra nagy a meleg és sokáig tart még a nyár..

Lilla21 · Újonc (14 hozzászólás) · 2010. június 10. 13:33

Kébzeld el 1éve dolgozom itt,senkinek nem volt panasza rám sem itt sem más oldalon.Csak te találsz ki ilyeneket.Különös senki más csak te???Miért is???

Többi hozzá szóló is te voltál.De majd ez úgyis kiderűl!!!!

Aztán meg ne aggódj vannak akik hozzám jönnek és nem panaszkodnak,ha te is eljutottál volna hozzám nem lenne panaszod.

Ne aggódj van elég partnerem!!!

Most már válthatnál témát és le szállhatnál rólam mert ez nem lesz neked sem jobb!!!!!!!

Kettőnk közül te viselkedsz gyerekesen nem pedig én ezt mindenki látja.

Ahogy látod senki nem foglalkozik ezzel a témával.

Na pá!!!

Megyek dolgozni!!!!!

bendzsi · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. június 10. 13:59

Sziasztok

Úgylátom felélénkült ez a forum,Liila van terítéken

Én jártam már Lilla21 nél többször múlthéten is meglátogattam egy párszóban leírnám én is véleményem .Egy nagyon kedves tiszta és korekt lány,

A lakás  tiszta és felújított ami még nagyon fontos számomra a fürdőszoba is rendben van tiszta törölközők, tusfürdő stb.

A ***moderálva***:nekem bejött mert aktív minden téren, igaz nagyon kevés***moderálva*** de nekem így is ok.

Sajnálom a Maktársat ,hogy ezt ő nem élhette át ,de ez sem megoldás szerintem egy ujabb időpont egyesztetéssel jobban járt volna .

Én holnap készülök Zsófikát meglátogatni aztán írok beszámolót is .

reméllem a következőekben normális és korrekt  beszámolókat olvashatunk itt.

Szép napot mindenkinek.

cop · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. június 12. 12:25

Nem kell itt védeni senkit kinek a pap kinek a papné ,ha te a retkes lányokat szereted egészségedre..ezek szerint te is hasonló lehetsz magadat is minősited viszont voltam  LILLA 28  és  és Zsófinál -nál, ők  ok!! Na ŐK NEM RETKESEK ÉS A TELEFONBAN IS NORMÁLISAK  JÁR NEKIK A JÓ PONT!!

lilla28 · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 12. 16:11
Koszi :) viszont

roli · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 13. 10:45

Igazad van Cop elég csak vissza olvasni a fórumot!!Az ember sokszor magát minősíti.. lásd a szóban forgó hölgyet...

bendzsi · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. június 13. 10:54

Szevasz Higénia (wo)Men !!!

Én nem védek senkit sem, én leírtam egy beszámolót Lilla21- ről és ha utána néztél már másról is írtam .Veled ellentétben a napokban megjelentél és írtál egy  összevágott beszámolót  teli, teljesen kamu dumákkal (nincs egy rágód meg, csipás szem stb ),
de gondolom te ilyen menő gyerek vagy hogy így osztod a lányokat igaz ?
Aztán amint láttam be reggeltél egy újabb még szintén  idáig sehol sem látott nick névvel aztán rá kontráztál még egy lapáttal .Te szerintem kettőnk közül  magadat minősítheted, hogy milyen Fasza gyerek vagy  ..Te már jártál
Lilla 28 -nál .és  Zsófinál .???
esetleg ha vetted volna a fáradságot és leírtál volna  egy normális beszámolót akkor még a maszlagod hihetőbb(?) lett volna ,de a dörzsöltséget nem az ilyen emberek szerzik  te akkor leszel dörzsölt max  ha a fal mellett jársz..!.Aztán jó lenne ha ezután valami értelmes beszámolót is kiszorítanál az agyadból mert úgy látom meg akadt ,ha nem tudsz segítségünkre lenni nekünk makktársaknak akkor elhúzhatnál!!!!!!
itt a minősítésed ..Fa .. fej..
figaro_85_ro · Tag (256 hozzászólás) · 2010. június 14. 23:15

eskudjetek hogy itt meg mindig a higieniai a tema es ezen veszekedtek:)) nem jon hogy elhigyjem:))

Kevin · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. június 15. 07:38

Szia Lilla !

Bocsi én új vagyok annyit kérdeznék ,te azonos vagy a hírdetők közötti Lilla 22-vel,mert itt Lilla 21 szerepel még?Legyen szép a napod!Köszi

roli · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 15. 08:50

Nem ugyan az ég és föld a LILLA 22 A SZÓBAN FORGÓ HÖLG,Y ENYHÉN SZÓLVA ÁPOLATLAN.....a Lilla28 ápolt klassz csaj nem úgy ,mint a másik hölgy olvass vissza róla..

Lilla21 · Újonc (14 hozzászólás) · 2010. június 15. 10:14

Roli!

Nagyon unalmas vagy már!!!

KEZDJÜK AZZAL,HOGY BESEM JUTOTTÁL HOZZÁM AZÉRT ÍROD EZEKET MERT ANYIRA BÁNT!!!

De ugy látom mély nyomot hagytam benned!?

Az is érdekes meg sem cáfolod,hogy 2névem beszélgedsz magaddal!!

Ez volt az utolsó figyelmeztetésem ,hogy felyezd be vagy meglátod mi lesz!

Ne itt beszélgessünk majd én nállad de abból nem lessz köszönet!!!

Én is tudom te kivagy és hol laksz!!!!

Lilla21 · Újonc (14 hozzászólás) · 2010. június 15. 10:20

Szia Kevin!

Igen azonos vagyok csak az"uriember" még a kitalálciója elején azt sem tudta,hogy mi a pontos nevem!!!!

De még a kérdésedet sem tudta értelmezni!!

Szép napot!!!

Idegen · Újonc (10 hozzászólás) · 2010. június 15. 12:05

Kezd ez a marakodás már kicsit nevetséges lenni,mármint az úriember szempontjából.Nekem is egyből lejön hogy ez csak üres vádaskodás,mert nem bírta lenyelni a békát,hogy nem jutott be Lilla21-hez.Mindenki nyugodjon meg,és próbáljátok normális módon megbeszélni a dolgokatLilla drága te is nyugodj meg,mert minnél többször reagálsz idegesen,annál jobban rá fog kontrázni a pasas,ne hagyd magad felhergelni,próbáljátok meg intelligensen,egymás között megbeszélni.

Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen