no sikosító.átlagos környék,panel.nem lehúzós.
no sikosító.átlagos környék,panel.nem lehúzós.
szia. sikositot hasznalt? milyen kornyeken lakik?normalis, nem lehuzos amugy? en azt hittem eloszor h "nem magyar" es ennek megfeleloen kedves bacsik is lehetnek a hatterben.... az *rait elkuldhetned ...
Hy,
Én voltam pénteken Klaudiánál szerintem 18nagyon vékonyan súrolja.Telefonban kedves kis cserfes volt.Óvszere nem volt nekem kelett vinnem magammal.A lakásban korom sötét hogy véletlen se láaasm az arcát,csokival kínált.Egyből nekiesett a gatyámnak,de amikor be akartam tenni akkor rájöttem hogy valami nem ok.Nem akart neki bemenni....Pedig nem vagyok egy sztár 15/5.Éreztem hogy fáj neki.Elmondása szerint 18éves ***moderálva***
Sokan erdeklodtunk mar Klaudia utan, es igen szerintem sincs meg 18 alja sem.. Nos, a lanyka szo szerint ramnyomta a telefont mikor felhivtam.. Valaki nagyon viccesnek szanta biztos.. Talan ellenorizni kellene azt aki ide hirdetokent regisztral..
Kedves pelé!Én sem írom ki a kisfiad nevét ide,azért mert tudom.Ettől nem lennék egyenes jellem.Nem véleményezlek itt,hozzászólásaid alapján....Hanem inkább a szemedbe mondom személyesen a friss levegőn, egy séta közben, a szabadban a kérésemet, hogy ne írkálj személyes sértődöttség miatt hazug, valótlan állításokat.Én nem a Gina vagyok, mégis meg fogsz ismerni, tudom,és azt is, hogy érted.
Sziasztok!
Hát akkor: Jó hétvégét mindenkinek!
<nagyutazo>
Kecskeméten sok a top modell úgy látom máshol a világon nincs ennyi remélem tényleg azok egyben már nem hibáztam remélem a többiekben sem fogok.
Klaudiáról tud valaki valamit, hogy igazi-e a hirdetése? Csak mert egy közösségi oldalon fenn van mint magán személy, és kora nem üti a 15-öt..
Laura az álltalad megadott telefonszám nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem.
Teljesen igazad van . Ezt nekik kellene megbeszélni és nem itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kellemes hétvégét Mindenkinek
Üdv mindenkinek!
Szerintem nem biztos, hogy ez a fórumfelület a legalkalmasabb az ilyesféle csetepatékra.
<nagyutazo>
Sziasztok!
Klaudia engem is érdekelne. Ha valaki volt már nálla legyen kedves írjon ide róla.! Köszi!
Kedves hirdetö! A lejárató kampányod kissé durva. Szerinted hirdetne Lara ha ilyen dolgokat müvelt volna mint amiket Te állitasz?Ez rágalmazás és becsület sértés . gondolom tisztában vagy hogy ez mivel jár!
Btk. 179/1: Rágalmazás
Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel (másokra hivatkozva közöl), ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, bűntényt követ el. (1 év)
Btk. 179/2: Súlyosabb megítélés alá esik, aki
1. aljas indokból vagy célból,
2. nagy nyilvánosság előtt vagy
3. jelentős érdeksérelmet okozva követi el a bűntényt.
Btk. 182/1: A 179. és 180. §-ban (becsületsértés) meghatározott bűncselekmények miatt nem büntethető az elkövető, ha a becsület csorbítására alkalmas tény valósnak bizonyul.
Btk. 182/2: A valóság bizonyításának akkor van helye, ha a tény állítását/híresztelését illetve az arra közvetlenül utaló kifejezés használatát közérdek vagy bárkinek a jogos érdeke indokolta.
Nehogy megüsd a bokádat csupán mert féltékeny vagy másokra. . Még akkor is büncselekményt követtsz el ha igaz lenne. Olvasd át szépen és gondolkozz el. További szép napot a kedves fórumozoknak! Mia
Sziasztok! a fiatal kiscsajról (klaudia) ról tud valaki valamit? köszönöm :)
Jó régen nem írtál már be pelé, már hiányoltalak.
Ez a hozzászólás is rendkívül értékes, természetesen mint a többi.
Gratula!
Sziasztok! Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét ismét, hogy a kecskeméti Gina az aki a különböző nemi***moderálva*** és nem a kiskunhalasi Gina! A kecskeméti Ginát egyébként Tündének hívják, de aki nem szeretne valamilyen betegséggel távozni tőle, az tartózkodjon a megkeresésétől. Többen jelezték azt is, hogy semmilyen időpontot sem tart be, hiába is beszéltek meg vele előre időpontot mert nem tartja hozzá magát a lány. Teljes gagyi a ***moderálva** és m*gb*zhatatlan is.
Kedves Fórumtársaim!
Úgy tűnik számomra, hogy ez a vita kezd értelmetlenül eszkalálódni.
Ugyanazokat a köröket rójuk, holott az egységesen elfogadott vélemény már kialakult:
Akárhogyan is van, kell a munkaruha (annak ellenére, hogy pl. én magam sem szeretem)!
<nagyutazo>
Nem kétséges, IGAZAD van !!!!!!!!! Viszont egyik részröl se hadják el az óvszer használatát! Így talán nem terjed tovább. További szép napot
A nemi betegség nem csak szexuális úton terjed! Elég 1 nyilvános wc, rendszertelen tisztálkodás, kézmosás, fürdő, kórházak intézmények stb tehát mielőtt mindenki a lányokat vádolja előtte gondolkodjon el h hol is szedhette össze ja s kitől... :)
By: 1 Kuncsaft :)
Tele a hócipőm Kecskeméttel! Oké "gyerekek" Akkor vezessünk be olyat,hogy, mindenki eljár dokihoz ,ezzel bizonyítva ,hogy frankó!! Értem ezalatt magamat,mint szolgáltatót,és téged kedves makker! Vica verza...A faxom kivan ezzel a lejáratással!! Ha én nem vagyok,beteg,és nem bujálkodok munkaruhanélkül,akkor te is bizonyíts!! Én felmutatom az orvosi igazolásomat arról,hogy a világon semmi bajom sincs!!! De akkor te is !!! Mert nemi xarságot biza nem csak a csajok terjesztenek!!! Nem kéne a discóban bepálinkázva frenkzni!!! Na persze akinek nem inge!!! De a többiek bekaphatják!!