Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Nagy... · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. március 25. 23:50

no sikosító.átlagos környék,panel.nem lehúzós.

Coldplay001 · Újonc (21 hozzászólás) · 2013. március 25. 20:51

szia. sikositot hasznalt? milyen kornyeken lakik?normalis, nem lehuzos amugy? en azt hittem eloszor h "nem magyar" es ennek megfeleloen kedves bacsik is lehetnek a hatterben....  az *rait elkuldhetned ...

Nagy... · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. március 25. 13:45

Hy,

Én voltam pénteken Klaudiánál szerintem 18nagyon vékonyan súrolja.Telefonban kedves kis cserfes volt.Óvszere nem volt nekem kelett vinnem magammal.A lakásban korom sötét hogy véletlen se láaasm az arcát,csokival kínált.Egyből nekiesett a gatyámnak,de amikor be akartam tenni akkor rájöttem hogy valami nem ok.Nem akart neki bemenni....Pedig nem vagyok egy sztár 15/5.Éreztem hogy fáj neki.Elmondása szerint 18éves ***moderálva***

Carlo · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. március 24. 20:25

Sokan erdeklodtunk mar Klaudia utan, es igen szerintem sincs meg 18 alja sem.. Nos, a lanyka szo szerint ramnyomta a telefont mikor felhivtam.. Valaki nagyon viccesnek szanta biztos.. Talan ellenorizni kellene azt aki ide hirdetokent regisztral..

SantoroNicholas · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. március 23. 22:35

Kedves pelé!Én sem írom ki a kisfiad nevét ide,azért mert tudom.Ettől nem lennék egyenes jellem.Nem véleményezlek itt,hozzászólásaid alapján....Hanem inkább a szemedbe mondom személyesen  a friss levegőn, egy séta közben, a szabadban a kérésemet, hogy ne írkálj személyes sértődöttség miatt hazug, valótlan állításokat.Én nem a Gina vagyok, mégis meg fogsz ismerni, tudom,és azt is, hogy érted.

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. március 22. 19:16

Sziasztok!

Hát akkor: Jó hétvégét mindenkinek!

<nagyutazo>

nínóka · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. március 18. 12:18

Kecskeméten sok a top modell úgy látom máshol a világon nincs ennyi remélem tényleg azok egyben már nem hibáztam remélem a többiekben sem fogok.

Gerii · Újonc (27 hozzászólás) · 2013. március 17. 22:26

Klaudiáról tud valaki valamit, hogy igazi-e a hirdetése? Csak mert egy közösségi oldalon fenn van mint magán személy, és kora nem üti a 15-öt.. 

TTT · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. március 16. 13:17

Laura az álltalad megadott telefonszám nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem.

Mia38 · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. március 16. 09:05

Teljesen igazad van . Ezt nekik kellene megbeszélni és nem itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kellemes hétvégét Mindenkinek

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. március 15. 11:06

Üdv mindenkinek!

Szerintem nem biztos, hogy ez a fórumfelület a legalkalmasabb az ilyesféle csetepatékra.

<nagyutazo>

Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. március 15. 10:28

Sziasztok!

Klaudia engem is érdekelne. Ha valaki volt már nálla legyen kedves írjon ide róla.! Köszi!

Mia38 · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. március 15. 09:43

Kedves hirdetö! A lejárató kampányod kissé durva. Szerinted hirdetne Lara ha ilyen dolgokat müvelt volna mint amiket Te állitasz?Ez rágalmazás és becsület sértés . gondolom tisztában vagy hogy ez mivel jár! 

Btk. 179/1: Rágalmazás
Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel (másokra hivatkozva közöl), ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, bűntényt követ el. (1 év)

Btk. 179/2: Súlyosabb megítélés alá esik, aki
1. aljas indokból vagy célból,
2. nagy nyilvánosság előtt vagy
3. jelentős érdeksérelmet okozva követi el a bűntényt.

Btk. 182/1: A 179. és 180. §-ban (becsületsértés) meghatározott bűncselekmények miatt nem büntethető az elkövető, ha a becsület csorbítására alkalmas tény valósnak bizonyul.
Btk. 182/2: A valóság bizonyításának akkor van helye, ha a tény állítását/híresztelését illetve az arra közvetlenül utaló kifejezés használatát közérdek vagy bárkinek a jogos érdeke indokolta.

Nehogy megüsd a bokádat csupán mert féltékeny vagy másokra. . Még akkor is büncselekményt követtsz el ha igaz lenne. Olvasd át szépen és gondolkozz el. További szép  napot a kedves fórumozoknak!  Mia

Sza sza · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. március 13. 23:52

Sziasztok! a fiatal kiscsajról (klaudia) ról tud valaki valamit? köszönöm :)

TTT · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. március 13. 20:17

Jó régen nem írtál már be pelé, már hiányoltalak.

Ez a hozzászólás is rendkívül értékes, természetesen mint a többi.

Gratula!

pelé · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. március 13. 12:03

Sziasztok! Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét ismét, hogy a kecskeméti Gina az aki a különböző nemi***moderálva*** és nem a kiskunhalasi Gina! A kecskeméti Ginát egyébként Tündének hívják, de aki nem szeretne valamilyen betegséggel távozni tőle, az tartózkodjon a megkeresésétől. Többen jelezték azt is, hogy semmilyen időpontot sem tart be, hiába is beszéltek meg vele előre időpontot mert nem tartja hozzá magát a lány. Teljes gagyi a ***moderálva** és m*gb*zhatatlan is.

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. március 10. 20:27

Kedves Fórumtársaim!

Úgy tűnik számomra, hogy ez a vita kezd értelmetlenül eszkalálódni.

Ugyanazokat a köröket rójuk, holott az egységesen elfogadott vélemény már kialakult:

Akárhogyan is van, kell a munkaruha (annak ellenére, hogy pl. én magam sem szeretem)!

<nagyutazo>

Mia38 · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. március 08. 08:15

Nem kétséges, IGAZAD van !!!!!!!!! Viszont egyik részröl se hadják el az óvszer használatát! Így talán nem terjed tovább. További szép napot

Lorinzel88 · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. március 08. 03:18

A nemi betegség nem csak szexuális úton terjed! Elég 1 nyilvános wc, rendszertelen tisztálkodás, kézmosás, fürdő, kórházak intézmények stb tehát mielőtt mindenki a lányokat vádolja előtte gondolkodjon el h hol is szedhette össze ja s kitől... :)

By: 1 Kuncsaft :)

NEW YORK · Újonc (4 hozzászólás) · 2013. március 04. 00:37

Tele a hócipőm Kecskeméttel! Oké "gyerekek" Akkor vezessünk be olyat,hogy, mindenki eljár dokihoz ,ezzel bizonyítva ,hogy frankó!! Értem ezalatt magamat,mint szolgáltatót,és téged kedves makker! Vica verza...A faxom kivan ezzel a lejáratással!! Ha én nem vagyok,beteg,és nem bujálkodok munkaruhanélkül,akkor te is bizonyíts!! Én felmutatom az orvosi igazolásomat arról,hogy a világon semmi bajom sincs!!! De akkor te is !!! Mert nemi xarságot  biza nem csak a csajok terjesztenek!!! Nem kéne a discóban bepálinkázva frenkzni!!! Na persze akinek nem inge!!! De a többiek bekaphatják!!

Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen