Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. március 03. 22:20

Tisztelt Utastársaim!

A munkahelyem főnöke váratlanul Kecskemétről Budapestre vezényelt.

Legalább 1 hónap lesz.

Tud valaki ajánlani nekem egy pesti hölgypartnert?

Fiatal, vékony, nem túl magas az ideálom, és persze diszkréció és megbízhatóság(!!!)

Köszi: László

<nagyutazo>

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. március 03. 11:18

Pl. ilyen a trichonomas

szef · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. március 02. 13:58

Nem  nagy valami egy kis gombát a nyilvános füdőkben is össze lehet szedni főleg a termálvízben.

TTT · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. március 01. 16:46

Nem és vagyok Gibna, meglepődnél ha benéznél a lábam közé. Vajon ezt hogy adta ki az agyad?

Nem szoktam ide beírni de feldühítettél. Azt gondoltam majd abbahogyod ezeket a beirkálásokat de nem.

Mint egy ovodás.

pelé · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. március 01. 15:44

Szia TTT vagy inkább Gina! Nagyon átlátszó amit írtál és egyértelmű, hogy védeni próbálod magad de nem sok értelme van már. Egy biztos, elterjedt a városban, hogy hozzád nem szabad menni és ennek oka van. Megbízhatatlan vagy minden szempontból. Szerintem jobban teszed, ha szögre akasztod a " cipőd". 

Mia38 · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. február 27. 19:02

Inkább  influenza mint valami más kedves Úraim! Használjatok óvszert és akkor nem kerültök kellemetlen helyzetbe!!!!!

TTT · Újonc (5 hozzászólás) · 2013. február 27. 16:37

Kedves Pelé Mikor az első tartalmas hozzászólásodat olvastam előtte néhány nappal voltam Ginánál és mit ne mondjak rendesen leizzadtam. Azonnal bejelenkeztem nemi gyógyászhoz. Megvizsgált és HPV tesztet is csináltattam. Természetesen negativ lett. Én legalább bizonyítani tudom hogy neki semmi baja de te semmit se tudsz.

Azóta többször is voltam már nála mert nagyon magasz szintű szolgáltató. Kérlek tartózkodj ezentúl az ehhez hasonló megnyilvánulásoktól.

pelé · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. február 27. 15:15

Sziasztok! Igazatok van, valóban bugyuta az avendég aki gumi nélküli szolgáltatást is kér.  De nézzük azért a másik oldalát is a dolgoknak. Addig nem volna szabad dolgoznia egyik lánynak sem amíg nem egészséges teljes mértékben. Ginát pedig ezek szerint nem érdekli, hogy beteg-e vagy sem őt csak a p*nz érdekli semmi más. Csak hát tudjátok nagyon sok vendég nem csak Ő hozzá jár, hanem más lányokhoz is és viszi tovább a Ginánál elkapott betegségeket. Na ez az ami gusztustalan ettől a nőtől!!!

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. február 26. 17:36

Hölgyeim!

Egyetértek.

Mia38 · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. február 26. 16:27

Nos..Nálam is sokszor beprobálkoztak de nem jelenti azt hogy szót kell fogadnom.. Finoman lerázom..de volt mikor eljött és lássunk csodát. Bírta a g u m i t !!!  :-)

Rita69 · Újonc (11 hozzászólás) · 2013. február 26. 13:15

Meg is érdemli mindegyik aki gumi nélkül gyűri a lepedőt. Akár szolgáltató,akár pasi. Pár nyavajás ***moderálva*** kockáztat a hüly tyúkja.... az uriember meg az állítólagos gumifóbiája miatt... inkább haza viszi a meglepit anyunak :D IDIÓTÁK!!!!

Mia38 · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. február 26. 13:03

Szia!

Tudod, nem hiába használom az óvszert. Nem értem azokat a férfiakat akik e nélkül szeretnék az k t u s-t. Nem egy ember fordul meg a lányoknál.. Nem féltek? Nincs az a p*nz amiért elhagynám a használatát. Ez mindkettönk érdeke. Gondolkodni kellene egy picurkát. 

pelé · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. február 25. 10:42

Sziasztok minenki! Megvan az újabb " g*mb*s" emberke Kecskeméten. Természetesen Ginánál***moderálva***. Nem hiába jártatjuk a szánkat, higyjétek el nem kamuzunk!!! 

sonaj76 · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. február 25. 00:31

Igazi búnkó csaj a Szandika,már én is próbáltam többször bejutni hozzá,de csak szórakozik.....ezt azoktól a csajoktól tudom akik dolgoztak vele

Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. február 20. 17:23

Szandi-kát tegnap egy cirka 7h-ás probálkozgatás után sikerült nagy nehezen 17:00 fele elérnem. Elmondta mi mennyi, de persze tegnap már nem fogadott mert, hogy csak 17:00-ig van.

Megbeszéltük hogy ma 13:00 fele felhívom és pontosítunk de valoszínű jó lesz neki 14:00 fele. /Igaz kicsit furcsálottam hogy azt tudta hogy ekkor meg ekkor tuti nem jó, de hogy mikor lesz jó fél napra előre már nem tudta./

Ma elkezdtem 13:00-tól hívogatni 17:00-kor feladtam.  Közbe azért volt hogy kinyomott volt hogy mással beszélt, de a telefont fel nem vette.......

Nekem ez a lány ennyi volt.  /A francért hírdet ha nem veszi fel a telt./

Scalon · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. február 19. 14:39

Szandi-ról tudna valaki mondani valamit?

/Egész nap hivogattam az általa megadott időben kicsöng de fel nem veszi......./

ferdzso · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. február 17. 20:48

Pollyhoz volt szerencsém nem rég. Nagyon kedves, aranyos lány, könnyű vele elbeszélgetni. Arcra is szép, legalábbis nekem bejön. Fél óra franciára mentem el hozzá. Az idővel egyáltalán nem törődik, egyszer sem nézte meg az órát, a fürdési időt sem számolja bele. Magam is több mint háromnegyed órát voltam nála, és az volt az érzésem, mintha akármeddig marathatnék. Franciája első rangú, sztem a legjobb amit eddig kaptam. Mindenképp megérte.

tomika26 · Újonc (8 hozzászólás) · 2013. február 14. 15:12

Vanda és Nauszi szerintem a legjobb jelenleg Kecskeméten. Mind a két lány szép arcra és kedvesek is.

Gerii · Újonc (27 hozzászólás) · 2013. február 12. 21:56

Sziasztok! 
Ha szép lányhoz akarok menni, aki vállal fél órát is, és lehetőleg magas, kit ajánlanátok?
Köszönöm előre is!  

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. február 12. 20:12

Bocsika, de

vagyunk még egyáltalán?

Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen