Tisztelt VL szerkesztöség!
Ebben a nyílt levélben is szeretném közzétenni hozzátok intézett panaszlevelemet.
.
Íme:
" Sziasztok!
A fórumon szinte minden h.szólásomhoz -utólag- figyelmeztetést csatoltatok.
Őszintén: Minden tekintetben igyekszem megfelelni a szabályzatnak/etikettnek.
Ti írtátok:
" Oldalunkon bizonyos szexpartner és masszázs hirdetések adatlapján véleményeket olvashat, amiket olyan látogatók küldtek be, akik személyesen jártak az adott hirdetőnél, majd később megosztották tapasztalataikat. Ez a lehetőség csak azoknál a hirdetéseknél aktív, ahol ezt a tulajdonosuk engedélyezte és a hirdetés típusa szexpartner vagy masszázs hirdetés. Egy szexpartnerről írt vélemény sokat segíthet annak eldöntésében, hogy bizalmat szavaz-e a kiválasztott személynek, vagy hogy egy masszázst kínáló hirdető valóban megfelelő szaktudással rendelkezik-e. Ha Ön is látogatást tesz egy szexpartnernél vagy masszőznél és szeretné megosztani másokkal is tapasztalatait, feltétlen kérje el partnerétől a véleményfeladáshoz szükséges titkos kódot! "
Ez így praktice teljességgel megfeleltethető az oldal felé támasztott funkciónak/igénynek.
Bejegyzéseim -úgy érzem- nem terjeszkedtek túl ezeken a határokon. Nem is hírdető, hanem látogató vagyok. Hogy értsem, h "önreklámozom" magam? Sz*lg*ltat*st veszek igénybe (mint láthatjátok pozitív tapasztalatokkal), és nem kínálok. Milyen előnyöm(anyagi), hasznom lehet nekem ebből az 'önreklámból' ? Miért ne oszthatnám meg ezeket fórumtársaimmal, hisz fenntebb Ti ajánljátok!
"újonc" létemre nagyrészt visszaolvastam a fórumot, komolyan mondom (vén szivar vok pedig), a hajam égnek ált jónéhány bejegyzés (személyeskedés, sértegetés, mocskolódás, undorítóan vulgáris leírás/élménybeszámoló, nemegyszer a hírdető konkrét személyét, sőt, gyakran a "helyszínt" is pontosan, beazonosíthatóan megjelölve) megtekintésekor.
Tényleg nem értem...segítsetek! Bármilyen választ, tanácsot, utasítást is -akár igyekszem megtartani, ígérem!
Teljeskörű, minden általam felvetett probléméra adott válaszleveleteket előre megköszönve továbbra is maradok tisztelettel:
<nagyutazo> "