Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. február 07. 17:33

Tisztelt VL. szerkesztőség!

2 (kettö) db levelet is írtam az általatok direkt erre a célra fentartott belső/szerkesztői levelező fórumra.

Ezt kifejezetten Ti kértétek/ajánottátok használatunkra.

Napok óta nem kapok választ. Ok, sok a dolgotok...,stb. akceptálom,

DE MÉG MEG SE NYITOTTÁTOK....!!!

Értetlenséggel vegyes "türelemmel" ...v..á...r...o...k

Törölt felhasználó · 2013. február 05. 20:36

***moderálva***-es????!
Miért nem meritek kiírni? 

Carlo · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. február 05. 14:20

Gondolom, mivel arc nelkul hirdet igy nem okoz neki gondot..ingyen marketing..semmi nem tiltja..ha kicsit jobban megnezed a kepeket te is osszerakod !

Nagy Feró · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. február 05. 12:42

Köszia az infót. Szerinted miért hírdetnek a lányok 2 külömböző profillal és 2 külömböző telefonszámmal?

zsenev · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. február 04. 22:11

Milyen betegséget sikerült összeszednetek, ha az nem titok? Én jártam nála (legutóbb bő egy hónapja), de nekem semmi bajom.

Carlo · Újonc (10 hozzászólás) · 2013. február 04. 17:59

Csak info!..Dettike and Petra 1esugyanaz! Valamint Vanda es Dori is 1szemelyiseg,csak azert irom le mivel lehet hogy megfordult a fejedben hogy mind4-nek szivesen becsapkodnad, pusztan csak baratilag irom az infot !  A lanyrol meg ertekelheto komment nem jott, az arai 8-nal kezdodnek alapban es belvarosban melozik ! Stylusa az van...  Udv :D

Mia38 · Újonc (14 hozzászólás) · 2013. február 04. 09:33

T.Szerkesztöség!

Tanulságból írják ki a nevet s majd meggondolják hogy van -e  kedvük tovább játszani. Mostanában nagyon sok lejáratás van amit nem tartok korrektnek! Üdvözlettel.. Mia

Lánykereső Szerkesztőség · 2013. február 04. 08:08

Tisztelt nagyutazó!

Nem arról van szó, hogy megsértette volna a leírásokat... hanem arról, hogy Önnel a rendszerünk alapján (már első ránézésre) 9db regisztráció (ebből 8 hirdetői) hozható összefüggésbe. Gondolom ez elég egyértelmű, miért írjuk ki, hogy kérjük az önreklám mellőzését, főleg ha olyan hölgyet dícsér, aki bele tartozik ebbe a 8 hirdetőbe. :) Ha gondoloja, nyílt levelére válaszolva megírjuk, mely hirdetőkről van szó.

Tisztelettel:

VidékiLány Szerkesztősége

Nagy Feró · Újonc (2 hozzászólás) · 2013. február 03. 21:37

Dettikét szeretném a napokban meglátogatni. Valami infó, visszajelzés róla?

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. február 03. 15:06

TISZTELT VL: SZERKESZTŐSÉG!

Még ezt is Ti írtátok, betű szerint bemásolom ide.

Íme:

"    KECSKEMÉTI SZEXPARTNEREK FÓRUMA

Mielőtt választana, nézzen körbe az ide kapcsolódó fórum hozzászólások között!

Az oldalon található több száz szexpartner, masszázs vagy apróhirdetés és rengeteg gyönyörű lány közül lehet, hogy nem mindig könnyű a választás. Érhető, ha szeretne előbb tájékozódni, kiben bízhat meg, kik azok, akikről esetleg mások is pozitívan vélekednek, hogy végül valóban az Ön az elképzeléseinek legmegfelelőbb szexpartnerrel vegye fel a kapcsolatot. Ebben segíthet fórumunk, amely az évek alatt összegyűlt több tízezer hozzászólással egyedi az országban. Ha tehát nem biztos kit válasszon, vagy előbb szeretne róla tapasztalatokat olvasni, járjon utána mások hogyan vélekedtek választottjáról! Ha esetleg már Önnek is vannak tapasztalatai, akár pozitív, akár negatív, bátran írja meg, hogy másoknak is segítsen a döntésben. Alább láthatja a kecskeméti hirdetésekkel kapcsolatos legújabb hozzászólásokat.  

Ennek, a Ti kéréseteknek tettem eleget örömmel. 

Ennyi, semmi több.

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. február 03. 13:15

Tisztelt VL szerkesztöség! 

Ebben a nyílt levélben is szeretném közzétenni hozzátok intézett panaszlevelemet.

.

Íme:

"  Sziasztok!

A fórumon szinte minden h.szólásomhoz -utólag- figyelmeztetést csatoltatok.
Őszintén: Minden tekintetben igyekszem megfelelni a szabályzatnak/etikettnek.

Ti írtátok:

" Oldalunkon bizonyos szexpartner és masszázs hirdetések adatlapján véleményeket olvashat, amiket olyan látogatók küldtek be, akik személyesen jártak az adott hirdetőnél, majd később megosztották tapasztalataikat. Ez a lehetőség csak azoknál a hirdetéseknél aktív, ahol ezt a tulajdonosuk engedélyezte és a hirdetés típusa szexpartner vagy masszázs hirdetés. Egy szexpartnerről írt vélemény sokat segíthet annak eldöntésében, hogy bizalmat szavaz-e a kiválasztott személynek, vagy hogy egy masszázst kínáló hirdető valóban megfelelő szaktudással rendelkezik-e. Ha Ön is látogatást tesz egy szexpartnernél vagy masszőznél és szeretné megosztani másokkal is tapasztalatait, feltétlen kérje el partnerétől a véleményfeladáshoz szükséges titkos kódot! "

Ez így praktice teljességgel megfeleltethető az oldal felé támasztott funkciónak/igénynek.

Bejegyzéseim -úgy érzem- nem terjeszkedtek túl ezeken a határokon. Nem is hírdető, hanem látogató vagyok. Hogy értsem, h "önreklámozom" magam? Sz*lg*ltat*st veszek igénybe (mint láthatjátok pozitív tapasztalatokkal), és nem kínálok. Milyen előnyöm(anyagi), hasznom lehet nekem ebből az 'önreklámból' ? Miért ne oszthatnám meg ezeket fórumtársaimmal, hisz fenntebb Ti ajánljátok!

"újonc" létemre nagyrészt visszaolvastam a fórumot, komolyan mondom (vén szivar vok pedig), a hajam égnek ált jónéhány bejegyzés (személyeskedés, sértegetés, mocskolódás, undorítóan vulgáris leírás/élménybeszámoló, nemegyszer a hírdető konkrét személyét, sőt, gyakran a "helyszínt" is pontosan, beazonosíthatóan megjelölve) megtekintésekor.

Tényleg nem értem...segítsetek! Bármilyen választ, tanácsot, utasítást is -akár igyekszem megtartani, ígérem!

Teljeskörű, minden általam felvetett probléméra adott válaszleveleteket előre megköszönve továbbra is maradok tisztelettel:

<nagyutazo>   "

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. február 02. 12:48

Üdv minden "utastársnak" !

Tudja vki, h ez mit jelent:

***Kérjük az önreklám mellőzését! ***

Szinte minden h.szólásomra megkaptam - utólag...

Korrekt, tisztességes "látogató" , néha "vendég" vok. Soha egy sértő, csúnya szót nem írtam a fórumra., senkit meg nem bántottam.

NEM "hírdető" vagyok, bár minden tiszteletem feléjük.

"önreklámozom" magam...  Nem ééérteeem...?!

Válaszért/tanácsért előre is köszö(NET)em.

bölcs · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. február 02. 12:30

Nagyutazó, ha csendben maradtál  volna bölcs maradtál volna!

pelé · Újonc (9 hozzászólás) · 2013. február 01. 10:47

Thomika! Egy biztos Ginához ne menjetek mert n*mi betegen mentek haza. Ő egyébként mindent bevállal ***moderálva*** aminek meg is lett az eredménye. a városban egyre többen mennek el orvoshoz azok közül akik voltak már nála, mert nem kamu amit már eddig is beírtunk a fórumba. Aki volt nála az szerintünk menjen el és csináltasson teljes körű vizsgálatot magán!  

Thomika · Tag (181 hozzászólás) · 2013. január 31. 14:28

Sziasztok!

Jövő héten pélnteken Kecskemétre megyünk egy barátommal.

Érdeklődnék, hogy van olyan lány aki két pasit egyszerre bevállal?

Üdv: Thomika( Nyíregyről )

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. január 29. 22:55

Na, most meg KIRA tünt el. Vki tud róla vmit?

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. január 29. 22:46

Szia BIANKA!

Jártam már nálatok. Kíváncsi lettem volna Rád, de sajnos egyszer sem láthattalak. Kár.  :-(

László

Bianka19 · Újonc (1 hozzászólás) · 2013. január 28. 13:58

Újra vagyok a Szőlő utcában,de még a hírdetésem nincs fent.***moderálva***

nagyutazo · Újonc (23 hozzászólás) · 2013. január 27. 16:45

Éppen ma hallottam (megbízható forrásból), hogy KEDDEN lesz.

tünemény · Újonc (3 hozzászólás) · 2013. január 27. 16:16

Hétfőn délután már lesz Bianka.

Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen