Szexpartner fórum kecskemét

Kecskeméti szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
stealthily · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. december 29. 20:25

Sziasztok!

Új "látogató" vagyok. Ma este voltam előszőr a kecskeméti lányoknál (konkrétabban: Gittával).

Meg vagyok elégedve. Diszkréció, higiénia, figyelmesség, vendég-központúság OK; *r korrekt.

Aranyosak, közvetlenek.

Ide visszajövök...

ps: kíváncsi vagyok Diára, sajnos nem találtam a regisztrációbam, szeretnék róla képeket látni.

Tudtok róla vmit?

tomika26 · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. december 19. 23:30

Nemrég jártam Vandánál megkell mondjam az egyik legjobb a városban. Élőben ott van a hölgy alkatra  pont mint a képeken az arca is szép. A lakás rendben van tiszta és igényes. Jól teszi a dolgát közben nem nézegeti az órá, jól franciázik. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

jópasi77 · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. december 19. 11:20

Járt valaki Diánál??

Gerii · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. december 15. 08:09

Valaki volt már cherrynél?

Miluka30 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. december 14. 10:15

***moderálva***

Miluka30 · Újonc (2 hozzászólás) · 2012. december 14. 10:14

Szia én is kíváncsi lennék rá!

30as pasi · Újonc (14 hozzászólás) · 2012. december 13. 17:47

én visszajárósa vagyok és a kedvencem, bár néha nehézkes az időpont egyeztetés, de mindíg nagyon jó élményekkel távozom :)

Gerii · Újonc (27 hozzászólás) · 2012. december 12. 07:13

Vakaki volt már Vandánál esetleg? Vélemény róla?

sabka · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. december 12. 00:08

Kedves Misimókus ,köszönöm a beszámolódat nagyon kielégítő,és tartalmas volt!!!

Szoknyapecér · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. december 12. 00:07

Szia Misimókus!

Nekem már volt szerencsém Melanie-hoz, ha szeretnéd szívesen írok pár sort.

A ... l*mpa nevű oldalon is olvashatsz róla egyébként.

Ő is a rendőrség közelében***moderálva***, nekem egyedül a fürdővel volt problémám, mert sokat kellett szarakodni a tussal, egyébként más kivetnivalót nem találtam.

Nem csak a hangja kedves, élőben is lehet vele beszélgetni, nyitott kezdeményező típus.

Az *ktus nekem 10/10es volt, és ha jól vettem észre, ő is élvezte a dolgot.

Már nem először voltam, és nem is utoljára.

Remélem nektek is lesz szerencsétek hozzá!

Misimókus · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. december 11. 20:43

Melanie-ről szivessen olvasnék véleményeket,telefonon beszéltem vele hangja kedvesnek tűnt.Valaki járt nálla esetleg akkor ossza meg élményét!

Misimókus · Újonc (4 hozzászólás) · 2012. december 11. 20:41

Nekem sikerült bejutni Szandihoz!

Telefonos egyeztetés könnyedén ment,megbeszélt időpontban csörögtem,megkaptam a címet.D*bó krt. környéke  rendőrségtől 1 sarokra  panelban.A lakás rendezett .Viszont érzésem szerint nem egyedül voltunk a lakásban.A szobában megfelelő nagy ágy.A fürdő tiszta,tusfürdő választék nem nagy.A törölköző tisztának tűnt remélem az is volt!

Szandiról:Nem egy mosolygós fajta és a poénokat is erőltetve veszi.Próbáltam rá hatni a feszültséget oldani nem sok sikerrel ezért elég kellemetlen volt a szituáció.Szeretem ha a lány akihez megyek beszédes és így jobban kibontakozva elengedhetjük képzeletünk ,vágyaink.***moderálva*** ez az érkezés után 10 perccel soknak is tűnt!Fr*nciája nem túl érzéki inkább keményebb amit én annyira nem csípek .Kölcsönös fr*ncia elég érdekes szag terjeng a málnásba (Punci szag)

Van akit be gerjeszt.Találkoztam már hasonlóval de nem a kedvencem,ezért inkább abba is hagytam .Hancúr mehet több pózban elsősorban szokásos klasszikus póz  majd bele ült ami kicsit gumi nő felinget sugalt,majd hátulról lett végem.

Összegezve :körülmények megfelelő ,Szandi akár egy 18 éves kezdő csajszi irányítani kell .Ha valaki érzékiségre beszélgetésre vágyik rossz helyen kopogtat.

Olvastam más oldalon, hogy ***moderálva***.

Maya18 · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. december 11. 14:24

Szia!                   

Ez a mailcímem: ***@gmail.com , Kérlek írj.

Köszönöm!

Törölt felhasználó · 2012. december 11. 11:35

Szia Maya..Én tudok Neked segiteni. Írj elérhetöséget. A lakás bent van a belvárosban. 3 szobás ,igényes,légkondis.

partnert_szekszárdon · Újonc (32 hozzászólás) · 2012. december 11. 06:18

Sziasztok!

Tudtok nekem egy kis infóval szolgáltatni a 2 bajai csajról? Köszi!

Maya18 · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. december 10. 22:12

Kedves Ismerőseim!

Szeretném bejelenteni, hogy hamarosan visszatérek hozzátok, újult erővel, 2 évvel idősebben és természetesen..öhm..tapasztaltabban :)

Jelenleg lakáskeresés folyik, remélem gyorsan megtalálom az igazit! Aki tud segíteni, szóljon.

Sok-sok puszi!

Maya

Carlo · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. december 10. 17:14

Nem igazan olvastam meg itt arrol, hogy valakinek sikerult volna bejutni Szandikahoz ! Ami eleg szomoru.. :( Pedig bomba kis noci, ami a kepekrol mutatkozik ! 

sabka · Újonc (6 hozzászólás) · 2012. november 27. 00:55

Van esetleg olyan fórumozó akinek sikerült Szandihoz bejutnia?!Érdekelne a véleménye!Képei alapján a legjobb csaj szerintem!!!

sonaj76 · Újonc (10 hozzászólás) · 2012. november 18. 01:05

Fent van a ***moderálva*** ott tudsz neki gratulálni!Engem is megszivatott 1párszor!

egyet értek · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. október 30. 12:58

Teljesen meg tudlak érteni meg világosodott nincs is szarabb érzés attól amikor az álom szerte foszlik van ez így rákurtál

Téma indítva: 2010.02.25., 1158 hozzászólás összesen